Htc desire x mi galaxy s3 mini mi

emin946

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hangi telefon daha iyi arkadaşlar nedeninide yazarsanız sevinirim :) ikisinden birini almayı düşünüyorum

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Galaxy S III mini eğer desire X ile kıyaslanıyorsa tabiki S III mini derim çünkü Desire X teki işlemci CortexA5 tabanlı çift çekirdek bir işlemci grafik birimide Adreno 203 Galaxy S III mini de ise STEricsson yapımı NovaThorU8420 1 ghz CortexA9 mimarisine sahip çift çekirdek işlemci var gpu tarafıda Mali400MP tek çekirdek ...

Galaxy S III mini Donanım olarak Desire X ten her türlü üstün ...

zaten Galaxy S III mini Galaxy S II Lite olarak bilinen Galaxy S Advance in yerine geldi ... Galax S II // Galaxy Nexus ve Galaxy S Advance bunlar zaman içinde üretimden kalkacak cihazlar ...

eğer bulunabiliyorsa Galaxy S Advance ( i9070 ) te tavsiye edilir ...

emin946

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc desire x fiyatı 950 s3 minininde 999 tl civarı çıkcağı için kıyasladım kardeşim galaxy s güncelleme almadığı için tercih etmedim
bazı yerlerde desire x işlemcisi daha iyi felan demişlerdi

sen s3 mini diyosun yani teşekkürler yorumun için :)

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
htc desire x fiyatı 950 s3 minininde 999 tl civarı çıkcağı için kıyasladım kardeşim galaxy s güncelleme almadığı için tercih etmedim
bazı yerlerde desire x işlemcisi daha iyi felan demişlerdi

sen s3 mini diyosun yani teşekkürler yorumun için :)

Galaxy S Advance şuan için 2.3.6 ama Galaxy Ace 2 ve Galaxy S Advance e resmi olarak 4.1.1 Jelly Bean Güncellemesi gelecek ... belkide 4.1.2 gelir direk ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mininin çıkmasını beklicem kararımı verdim bilgilendirme için teşekkürler :)

emin946

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kararımı verdim s3 mini almayı karar verdim. s3 minide zaten direk 4.1 le gelcek o avatajı var s3 mini çıkana kadar beklicez artık bilgi içinde teşekkürler

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
S3 MINI alırsan marka kazığı yersin, HTC al rahat et derim.

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
S3 Mini donanım olarak üstün bir cihaz. Fiyat olarak ta 999 Tl den önsiparişe başlandı. Fakat fiyatı ilk etapta biraz yüksek gibi geliyor, düşecektir. Desire X ise kamera ve ses konusunda iddalı. 880 - 950 Tl arası fiyatlandırması var. Ben bekleyemedim Desire X aldım. Ama sırf 1 GB ram olması bile S3 Mini yi bir adım öne taşıyor.

emin946

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 Mini donanım olarak üstün bir cihaz. Fiyat olarak ta 999 Tl den önsiparişe başlandı. Fakat fiyatı ilk etapta biraz yüksek gibi geliyor, düşecektir. Desire X ise kamera ve ses konusunda iddalı. 880 - 950 Tl arası fiyatlandırması var. Ben bekleyemedim Desire X aldım. Ama sırf 1 GB ram olması bile S3 Mini yi bir adım öne taşıyor.
htc desire x den memnunmusun kardeş ?
sesi nasıl yeterlimi sence?

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
donanım olarak S3 mini daha üstün

emin946

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
donanım olarak S3 mini daha üstün

teşekkürler :) s3 minin çıkmasını beklicez artık htc desire x almaya karar vermiştim ki paramıda biriktirdim tam alcağım hafta nette gezereken bu telefonu gördüm ve sonra bunu almaya karar verdim :)

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
htc desire x den memnunmusun kardeş ?
sesi nasıl yeterlimi sence?

Daha bugün elime geçti. Şarjda sabah kullanmaya başarsam inş. Bilgilendiririm. Yalnız dış ses seviyesinin biraz düşük olduğunu teknoloji mağazasında test ederken farketmiştim. Benim için sorun değil.

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
HTC gerçekten güzel çıkarmış. Yani her işimi görecek gibi. Ses seviyesi ortalama. Zil sesi çalarken düşük çıkıyor ama oda seçili olan melodi ile alakalı.

Cihazda herhangi bir donma kilitlenme söz konusu değil.
Herşey çok akıcı. Kamera özellikleri muhteşem. Basmanla çekmesi anlık. Çok seri.
Kamera kalite konusunda ise ortalama düzeyde.

Müzik çalar uygulaması çok güzel. Müzik ile alakalı herşey tek akranda çıkıyor.

Kısacası ben 900 TL altına aldım. Bu fiyata ihtiyaçlarımı karşılayacak en iyi cihaz diyebilirim çünkü çok araştırdım.

En beğendiğim yanı ise Tasarımı. Mükemmel ötesi bir kasa tasarımı var. Çok kaliteli hissi uyandırdığı gibi kaliteli de.
Bu benim kişisel fikrim. Zevkler renkler olayı.

Sonuç : Üst düzey beklentileri olmayan için harika bir seçin. Fiyatını hakeden bir cihaz.

emin946

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC gerçekten güzel çıkarmış. Yani her işimi görecek gibi. Ses seviyesi ortalama. Zil sesi çalarken düşük çıkıyor ama oda seçili olan melodi ile alakalı.

Cihazda herhangi bir donma kilitlenme söz konusu değil.
Herşey çok akıcı. Kamera özellikleri muhteşem. Basmanla çekmesi anlık. Çok seri.
Kamera kalite konusunda ise ortalama düzeyde.

Müzik çalar uygulaması çok güzel. Müzik ile alakalı herşey tek akranda çıkıyor.

Kısacası ben 900 TL altına aldım. Bu fiyata ihtiyaçlarımı karşılayacak en iyi cihaz diyebilirim çünkü çok araştırdım.

En beğendiğim yanı ise Tasarımı. Mükemmel ötesi bir kasa tasarımı var. Çok kaliteli hissi uyandırdığı gibi kaliteli de.
Bu benim kişisel fikrim. Zevkler renkler olayı.

Sonuç : Üst düzey beklentileri olmayan için harika bir seçin. Fiyatını hakeden bir cihaz.
teşekkürler kardeş :)

isaac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende yarın Desire X almaya gideceğim forumlarda geziyorum.Multimedya olarak HTC önde.S3 Mini sanki Galaxy S Advance'nin değişik kasalısı gibi.Samsung genelde bu tip orta sınıf cihazları satabildiği kadar satıp unutuveriyor.Bundan dolayı samsung'u genelde tercih etmek istememişimdir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardesm Bendede Htc desire x var. Telefon telefon değil adeta bir füze. Çok ama çok güzel bir telefon özlelikleri ile bitiriyor. Beats olması da cok şeyi değiştiriyor. Desire x Al desire x Al. hTC DEN şaşma derim. Tek kötü yanı video özünürlüğü 480 pxlel ama 720 ye yükseltilebiliyormuş. Htc al derim...

emin946

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
media mark'a gidip inceledim desire x'i gerçekten çok iyi menü geçişlerimi dersin internet performansımı dersin süpermiş gerçekten tasarım olarakta hoş elime tam oturdu bunu almaya karar verdim aralığın başında alıcam inş

uniwalker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işlemci bakımından samsung diyor çoğu kişi htc kendisimi yapar işlemcisini yada kime yaptırır acaba. ayrıca s3 4 çekirdek s3 minide 4 çekirdek olacakmı. en bomba soru işareti ise hangisi andoridi en güncel şekilde kullanabilcek 4.1 de tıkalı kalmasın. htc 4.1 i 512 ve altı ram lere almıo böle anlamsız kaprisleri var bu s3 minide de olan bişimi hadi cık işin içinden

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
şöyle bir örnek verebiliriz az önce elimde hem nexus hemde S II vardı arkadaşlarımın bunlara sürüm kurdum Nexus için yakjujt sürümü yüklü idi 4.1.2 yakju ya çektim 4.2 güncellemesini direk alsın diye Galaxy Nexus Toolkit ile yüklemek çocuk oyuncağı

S II ye gelelim TR içerisinde hala yaygın sürüm 4.0.3 ki yurtdışı sürümlerinde 4.0.4 kullanılıyor ama Samsung un S II için geliştirdiği Android 4.1.2 Jelly Bean sürümü sızdı ve test sürümü olmasına rağmen stabil baya bir kurcaladım S III ve NOTE II de neler varsa neredeyse S II ye geçmiş ...

yüklemeside Odin ile son derece kolay ...

işlemci tarafında Samsunglar HTC ye oranla daha ii özellikle Desire X ve Galaxy S III mini yi baz alırsak kat kat iyi Samsung un diğer bir güzelliği sızıntı sürümler odin ile rahatlıkla kurulup kullanılabiliyor HTC de bu durum biraz daha zahmetli ...

S II ye 4.1.2 nin gelmesi kuvvetle muhtemel samsung cephesinde Android 4.1.1 e güncellenecek diye açıklanan bir çok telin 4.1.2 sürümünün geleceğini gösteriyor Galaxy Ace 2 ve Galaxy S Advance te buna dahil

o yüzden HTC Desire X e para verileceğine Galaxy S Advance yada S III mini ye para verilirse daha doğru yere gider diye düşünüyorum işlemciler bir kere Samsunglarda mimari olarak CortexA9 fark burada

emin946

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şöyle bir örnek verebiliriz az önce elimde hem nexus hemde S II vardı arkadaşlarımın bunlara sürüm kurdum Nexus için yakjujt sürümü yüklü idi 4.1.2 yakju ya çektim 4.2 güncellemesini direk alsın diye Galaxy Nexus Toolkit ile yüklemek çocuk oyuncağı

S II ye gelelim TR içerisinde hala yaygın sürüm 4.0.3 ki yurtdışı sürümlerinde 4.0.4 kullanılıyor ama Samsung un S II için geliştirdiği Android 4.1.2 Jelly Bean sürümü sızdı ve test sürümü olmasına rağmen stabil baya bir kurcaladım S III ve NOTE II de neler varsa neredeyse S II ye geçmiş ...

yüklemeside Odin ile son derece kolay ...

işlemci tarafında Samsunglar HTC ye oranla daha ii özellikle Desire X ve Galaxy S III mini yi baz alırsak kat kat iyi Samsung un diğer bir güzelliği sızıntı sürümler odin ile rahatlıkla kurulup kullanılabiliyor HTC de bu durum biraz daha zahmetli ...

S II ye 4.1.2 nin gelmesi kuvvetle muhtemel samsung cephesinde Android 4.1.1 e güncellenecek diye açıklanan bir çok telin 4.1.2 sürümünün geleceğini gösteriyor Galaxy Ace 2 ve Galaxy S Advance te buna dahil

o yüzden HTC Desire X e para verileceğine Galaxy S Advance yada S III mini ye para verilirse daha doğru yere gider diye düşünüyorum işlemciler bir kere Samsunglarda mimari olarak CortexA9 fark burada

ozman şöle yapıcam s3 mini çıksın bi iki telefonuda elime alcam hangisi daha kullanışlı ve daha hızlı çalışıyosa ve testlerde hangisi daha iyi bunları beklicem

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
s3 mini nin tek dezavatajı şu
gören ve bu işten anlamayan insanların sana bunun s3 çakması olduğunu söylemesi:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5 sendedir htc kullanıyorum (htc touch diamond2 & htc evo). htc alırsanız telefon tamircisine gitme gibi bir sıkıntınız olmaz.

Dj-KaRuS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
desire x al
s3mini ekran kalitesi çok kötü herşey pixel pixel sanki mine craft gibi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim ben fotoğraf ve müziğe çok önem veriyorum htc desire x mi aliyım yoksa galaxy s 3 mini mi çok kararsızım cevap yazın

Mat35

Asistan
Reaksiyon puanı
10
kardeşim ben fotoğraf ve müziğe çok önem veriyorum htc desire x mi aliyım yoksa galaxy s 3 mini mi çok kararsızım cevap yazın

Gidip kendiniz görüp inceleme imkanınız olursa daha iyi, mesela ben Desire X tasarımını yakından görünce hiç beğenmedim, sanki üst camı sonradan yapıştırlmış gibi birde ses açma - kapama tuşu sorunlu geldi bana.