Quaresma tutuklandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, ülkesinde büyük bir şok yaşadı.

Yıldız futbolcu, Lizbon'da Çarşamba öğleden sonra ailesi ile birlikte gittiği Adalet Saray'ında, annesinin saatini çalan kapkaççıyı kovalarken araya giren polis memuruna saldırdığı için tutuklandı.

Lizbon Emniyet Müdürlüğü tarafından doğrulanan olayda tutuklanan Quaresma'nın hala gözaltında olduğu belirtildi.

Quaresma'nın saldırdığı polis memurunun ise tedavi olmak üzere hastaneye götürüldüğü ifade edildi.

Perşembe günü Beşiktaş yönetiminden izin alan Quaresma'nın dönüş tarihinin bu olay sonrası uzaması bekleniyor.

Sporx

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Bir tutuklanmadığı kaldıydı onu da yaptı...

Fatih Hoca hala bu adamı istiyor...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=261544]real madridli[/MENTION] ve [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] estağfirullah. ntv sporda vakıfbankın maçına dalmıştım, yazamadım. :)

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
O maçlarda koştuğu kadar hızlı koşsa idi polisler yakalayamazdı.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Portekiz basınının yıldız oyuncu Quaresma'nın bir polis memuruna saldırmaktan dolayı tutuklandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Konu ile ilgili ulaştığımız Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Kavalcı yaptığı açıklamada;

" Quaresma hakkında Portekiz Mahkemesinden bize bir yazı geldi ve Quaresma'yı Portekiz'e gönderdik. Bize söylenenlere göre mahkemede bir grup Quaresma ve annesine hakaret etmiş. Quaresma da onlara saldırmış. Quaresma tutuklanmadı. Şu anda gözaltında. Bize söylenenler bu şekilde. Ahmet Bulut, Mendes'e ulaşıp konu ile ilgili net bir bilgi edinip, bize geri dönüş yapacak. Bizde menajerlerinin bize aktardığı bilgi doğrultusunda gerekli açıklamayı resmi İnternet sitemizden yapacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
NTV Spor'da Quaresma yarın mahkeme çıkacak büyük ihtimal para cezasıyla serbest bırakılacak dediler.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
d298f3c24d9ebeb21aac6771b8d17600_k.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ın Portekizli yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma'nın menajeri Ahmet Bulut, yıldız futbolcu hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Bulut yaptığı açıklamada;

Quaresma'nın Portekiz'de yaşadığı olayların ardından bugün Türkiye'de olacağını söyleyen Bulut; "Quaresma, Beşiktaş Kulübü'nden 2 günlük izin almıştı. Bugün Türkiye'ye dönmesini bekliyoruz. Geldikten sonra yaşanan olaylar ile ilgili kendisinden detaylı görüş alacağız. Şuanda sözleşme fesihi gibi bir durum söz konusu değil. " diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bu adam hep mi suçlu yahu ?
adam annesine saldıran bir herifi pataklayacak diye içeri alınmış.
ben anormal bir durum görmedim ben de kapkaççının ağzını yüzünü dağıtmak için gözüm kararmışken araya kim girse ona da payını verirdim.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bu adam hep mi suçlu yahu ?
adam annesine saldıran bir herifi pataklayacak diye içeri alınmış.
ben anormal bir durum görmedim ben de kapkaççının ağzını yüzünü dağıtmak için gözüm kararmışken araya kim girse ona da payını verirdim.
aynen