Şehzade~
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Microsoft Security Essentials indirmeyi düşünüyorum sizce iyi bir antivirüs programı mı? Birde bilgisayarı kasar mı?
Microsoft Security Essentials indirmeyi düşünüyorum sizce iyi bir antivirüs programı mı? Birde bilgisayarı kasar mı?
Hangi işletim sistemine??..![]()
Kur kasma olmaz yalnız bide yanına anti malware programı kurarsan çok daha iyi olur.. Mesela IOBit malware Fighter programı gayet başarılı..
Bizim derken?![]()
Yahu benim bilgisayar yaniBabam iş yerinden getirmişti orjinal değilmiş mse yüklenmiyor
![]()
Yahu benim bilgisayar yaniBabam iş yerinden getirmişti orjinal değilmiş mse yüklenmiyor
![]()
Sende xp activator felan bul onunla aktifleştir. Bendeki windows 7 de orjinal değilken öyle yüklüyordum.
avast yükle.
![]()
Benim w7 lerde orijinal değildi ama yükledim bidaha dene yüklenir.. O testi direk geçmiyor mu??..Bizim derken?![]()
Benim w7 lerde orijinal değildi ama yükledim bidaha dene yüklenir.. O testi direk geçmiyor mu??..
Benim w7 lerde orijinal değildi ama yükledim bidaha dene yüklenir.. O testi direk geçmiyor mu??..
Orijinallik testinden geçemiyorsa o zaman boşver uğraşma.. Avastı sevmiyormuşsun o halde Avira veya AVG Free olanlarından kur gitsin bu yazılımlar iyidir..
Orijinallik testinden geçemiyorsa o zaman boşver uğraşma.. Avastı sevmiyormuşsun o halde Avira veya AVG Free olanlarından kur gitsin bu yazılımlar iyidir..