Nvidia geforce gt630 2gb ddr3 128bit

sfakkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğim gibiASUS GT630 GDDR3 2GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI Battlefield 3'ü kasmadan çalıştırır mı? Grafik ayarlarını da söylerseniz.
Sistem:
İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), 2.6GHz
RAM: 2 GB
İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 bit
Ekran Kartı: NVIDIA GEFORCE GT630

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kasmadan calisir ama düsük-orta ayarlarda anca oynarsin. Imkanin varsa gts veya en iyisi GTX modellerine bak. GT modellerinden oyun konusunda pek hayir gelmez. Bütce ekran kartlari cünkü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hmm. Bende Nvidia Asus GT630 2 GB 128-Bit, +4GB Ram, İntel G620 İşlemci Var. Battlefield 3ü High-Medium'da Oynuyorum. WebRep

Tüm değerlendirmeler

Bu sitenin herhangi bir değerlendirmesi yok
(yeterince değerlendirme yok)

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Dediğim gibiASUS GT630 GDDR3 2GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI Battlefield 3'ü kasmadan çalıştırır mı? Grafik ayarlarını da söylerseniz.
Sistem:

Orta ayarlarda oynarsın akıcı şekilde.
Avg FPS: 55
Min FPS: 23
Max FPS:60

Medium Settings

[video=youtube;KkJukhqPvk8]http://www.youtube.com/watch?v=KkJukhqPvk8[/video]

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
650m var high da akıcı bi şekilde hç kasmadan oynuyorum yok medıumda oynarmışım nerden sallıyosunuz anlamıyorum ki

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
630 m le 650m arasında çok fazla fark yok Özelliklerini bir incele istersen :)

Sayılara bakıp yorum yapmayalım

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
630 m le 650m arasında çok fazla fark yok Özelliklerini bir incele istersen :)

Sayılara bakıp yorum yapmayalım

Benim sana sorduğum soru 650m ile yuksek ayar oynayamayacağını kim söyledi bu konuda? Özellikleri aynımı değilmi yada 650m ile yuksekte oynanırmı oynanmazmı meselesi değil burdaki konu.

Sayılara bakıpta söylenen birşeyde yok burda, 630gt sahibi bir kişinin youtubda oynadığı oyun aldığı fps değerleri ve grafik örneğini göreceği bir video var. 650m kullanan birinin değil, 630 kullanan ve orta ayarlarda çok akıcı oynayan bir kişiyi referans alıyoruz. Sayılar dediğin sey oyunlarda aldıkları fps ortalamaları. 650m ile yüksek ayarda 35fps ye kadar fena sayılmayacak bir akıcıcılıkla oynanıyor oyun zaten.Ama konumuzla alakası yok. Hoşuna gitsin gitmesin bu fps değerleri ile referans verebiliriz. Herkesin aynı donanıma sahip olma gibi bir lüksü olmadığı için videoların yada kart incelemelerin değerleti ile yaklaşık bir cevap verebiliriz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca benim yazdığım o değerler o video sahibinin yazdığı değerlerdir. Oyunu orta ayarlarda oynamış ve fps değerlerini vermiş. Videoyu youtube linkinden açıp hakkında bölümüne bakabilirsin.

2.jpg

anc555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sistemle farcry3 ü medium da kasmadan oynayabilir miyiz galiba farcry3 daha çok sistem istiyor

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
aynı sistemle farcry3 ü medium da kasmadan oynayabilir miyiz galiba farcry3 daha çok sistem istiyor
[video=youtube;dkMXhgaWtts]http://www.youtube.com/watch?v=dkMXhgaWtts[/video]

Any likes and comments would be realy apprecitated! Thank you.
FPS test on Gigabyte GeForce GT630 videocard, If you have any suggestions on next game i should test, comment down there.
With Fraps: Avg: 18.931 - Min: 11 - Max: 30
Without Fraps:Avg: 33.315 - Min: 15 - Max: 50

In game settings:
Resolution: 1600x900
Graphics settings: Custom (everything set to medium)

Specs:
Intel G550 2.6GHz Dual-core
Gigabyte GF GT630 1GB (Of course)
8GB 1066MHz Kingston RAM
Motherboard ASUS P8B75-M LE
Windows 7 64bit

Ortalama sayılacak bir akıcılıkla oynamış 630 sahibi birisi.
orta ayarlardaymış hepsi ve donanımıda yukarda. İşlemcinin önemi var. Sadece 630 ile aynı değerlerde oynayacağınız anlamına gelmez. İşlemcinin kalitesine göre bu fps değerleri biraz düşebilir ve artabilirde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende asus nvıdıa geforce GT630 VAR tüm oyunları en yüksek sistem özeliklerinde oynuyorum 1280 grfik özelikleri vs ram 2gb oyun kasıyosa varsa bu ekran kartından biri çıkıpta bende kasıyo demesin kasarsa hardick doludur ya arka pilanda çalışan antivirüs ,Auslogics BoostSpeed gibi programlar vardır gerçi bende 2 side çalışırken oynuyorum sıkıntı yok kiiiii ekran kartında d3 sistemide var nakit para 470 liraya sağlam bir gözlük aldım oynuyorum süper ötesi oyun oynucaksan alma diyenler var bu kart zaten oyun için tasarlanmış bunda oynamıcan nerde oynucan bende daha iyi ekran kartı vardı şuan chip seti yandı diye gönderdim bunu yedek olarak aldım ama bunu kullanıcam 3d özeliği var diye diğerini almışken okadar paraya 200 liraya aldığımda da çıktı :/ ayrıca ekran kartı dd3 deniyor dd2 özeliğide var takabilirler sıkıntı duymadan he unutmadan eğerki çakma değil orj oyun alanlara sesleniyorum GeForce Experience indirsinler sitesinde bu oyunu en iyi şekilde kullanıcak ayarları uyguluyor bende nedendir bilmem crysis3 farcry 3 footboolmeneger13 tek tek sayamıcam her oyunda son limitine kadar vurduyor ve kasmadan oynuyorum oyun kasmasını yaratan bi ekran kartı değildir buna değinmeden yorum yapanlar var :/ siz sadece oyun oynayın arkadaşlar ben bi mimar olarak pixel leri göz önünde bulundurarak seçim yapıyorum he ekran kartında fan özeliği ekran kartın süperdir ok en kıral oyunu süper oynarsın ok eğerki o kart cayır cayır yanıyosa şimdiden söliyim geçmiş olsun size verdiğiiz paraya 3 .yılda güm :D ekran kartını aç sürekli günlük demir alışımlı maddesini sür dur her günü niye chip seti yanmasın vart zırt ya kısa öz pc de 3 fan 160 gb hardisk 60 boş olucak i2 çiftçekirdek w8 olsun en yüksek diyelim 2gb ram ve ASUS GT60 rahatca oyunları oynarsınız 2 gb ram 2gb ekran kartı daha ne :D durum budur yukardaki arkadaşa laf atan akp taktiği uygulamış adam doğru diyor 650 ile bire bir aynıdır sadece fiyat farkı vardır performans olarak fan ı olsun GPU TWEAKI olarak asus 630 biracık azıcık daha iyi bu olaya NOKTAYI KOYUYORUM TABİ EKRAN KARTINI ALDIĞINIZ YERLERE DİKKAT EDİN SAĞLAM YERDEN ALIN ekran kartında 3d vısıonu kullanmanızıda tavsiye ederim oyun öle oynanır siz ben gibi para vermeyinde 60 liralık gözlük alın ama alın :D

DiamondMines

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;dkMXhgaWtts]http://www.youtube.com/watch?v=dkMXhgaWtts[/video]

Any likes and comments would be realy apprecitated! Thank you.
FPS test on Gigabyte GeForce GT630 videocard, If you have any suggestions on next game i should test, comment down there.
With Fraps: Avg: 18.931 - Min: 11 - Max: 30
Without Fraps:Avg: 33.315 - Min: 15 - Max: 50

In game settings:
Resolution: 1600x900
Graphics settings: Custom (everything set to medium)

Specs:
Intel G550 2.6GHz Dual-core
Gigabyte GF GT630 1GB (Of course)
8GB 1066MHz Kingston RAM
Motherboard ASUS P8B75-M LE
Windows 7 64bit

Ortalama sayılacak bir akıcılıkla oynamış 630 sahibi birisi.
orta ayarlardaymış hepsi ve donanımıda yukarda. İşlemcinin önemi var. Sadece 630 ile aynı değerlerde oynayacağınız anlamına gelmez. İşlemcinin kalitesine göre bu fps değerleri biraz düşebilir ve artabilirde.

Fena iş çıkarmamış 1600x900 ile. 1080 de patlar medium da GT 630.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sistem:

Çözünürlüğü düşük tutman gerek ve efektlerin hepsini kapatırsan medium ayarlara yakın bir profil ile oynarsın.

rescuascate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alıcak olan arkadaşlara tavsiye ederim fiyata alınabilecek en iyi ekran kartı bence aldığı paranın hakkını fazlasıyla veriyor yaklaşık 3 aydan beri kullanıyorum max payne 3 - gta 4 - assassins creed 3 gibi oyunları orta seviyede 30-40 fps arası oynuyorum buda dirt 3 ün videosu yüksek ayarlarda kendi uploadım http://www.youtube.com/watch?v=YP75SpZnbw4 dahası gelicek arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım casper vırvana CKY serisinde 16 gb rem 3GB DDR3 Nvidia GT630M var ve de cok memnunum olumsuz yorum yapanlar cok yanılıyor gercekten super bır cözünürlüğü var:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
casper nirvana dediler dediler, bir tanede ben aldım 2 hafta sonra ısınıp kapanmaya başladı servise gönderdim, neredeyse 3 hafta sonra geldi... Geldi ama nasıl gelme... adamlar dokunmatik paneli bozmuşlar... 1 saat sonra geri gönderdim... sinirden deli oldum hala bekliyorum servisten gelecek... Dün aradım verdim ayarı adamlara 2 gün sonra kargoya vereceklerini sölediler.. ama yinede markayı kötülemek istemiyorum.. çünki elektronik cihaz gerçekten şans işi.. aynı pc arkadaşımda var 1 senedir sorunsuz çalısıyor..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben aldım asus marka olanını ve call of duty black ops ve hat pursuit ve the run ı orta ayarda kasmadan oynuyorum gayet güzel bi kart fiyatına gmre

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"Asus GT730 2GB DDR3 128Bit DX11 Nvidia GeForce Ekran Kartı" Hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Bir ekran kartı alacağım, orta seviye olsun istiyorum. Çok pahalı olanlara gerek duymuyorum. Orta seviyede oyunlar oynamak için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"bende yeni aldım ikinci el ama daha sıfır karantisi kutusuna kadar var 90 tlye cok güzel

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba öncelikle benim bir sorum olacaktı şu bilgisayarı alsam sizce birçok oyunu oynayıp video çekebilirmiyim mafia 2 AC 3 gibi oyunlar
İşlemci Amd A6 3.9 Ghz
Anakart Gigabyte 970A
Ekran Kartı Geforce Gt 630
Ram 4 Gb

Teknolojik Onur

Asistan
Reaksiyon puanı
7
GT630 giriş seviyesi bir kart,btf 3 felan oynarsın.Ama yeni oyunlar ve yeni çıkacak oyunları oynaman imkansız gibi bişey.

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Gt650 ile 630 arasında fazla bir fark olmadığını söyleyen arkadaşı gpuboss sitesinde biraz vakit geçirmeye davet ediyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ARKADAŞLAR BNİM SİSTEM

E6500 2.93 GHZ 2 ÇEKİRDEK

2X 2GB RAM

EKRAN KARTI İNTEL R g41 YAZIYO AMA EKRAN KARTI YUVASINDA YOK ANAKARTIN YANINDA OLMASI LAZIM AMA YK

BN EKRAN KARTIM OLMADAN CALL OF DUTY MW3 BF3 FARCRY ENFAZLA 2 YE KADAR OYNAMIŞTIM VE PES13

ASSASSİNSCREED 2 YE KADAR OYNAYABİLDİM

S

SDN Okuru1234

SDN Okuru
EKRAN KARTI İNTEL R g41 YAZIYO AMA EKRAN KARTI YUVASINDA YOK ANAKARTIN YANINDA OLMASI LAZIM AMA YK

"Intel G41" dediği sizin anakartınızın chipset'idir. Galiba sizin ekran kartınız da onboard ekran kartı.