SCC ve BTN Davetiyeleri Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ocl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ocl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar.

torrentte yeni değilim. fakat seedboxta yeniyim. 10 gündür seedbox üzerinde TL'de seed yapıyorum. Detaylar aşağıda;

http://i45.tinypic.com/25i81nb.jpg

torrent portföyümü geliştirebilmek ve cross-seed yapabilmek için elinde SCC ya da BTN davetiye olanlar varsa mahçup etmem, hakkını veririm.

Hyperactive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu sitelere kimse kolay kolay havadan devetiye vermez. Bir ihtimal ancak takas.

ocl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka bir tracker a üyeliğim olmadığından sadece TL davetiyesi verebilirim.

Genç FB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ikısınde de davetıye bulman şu anda çok zor. SCC davetiye dagıtmıstı 1-2 hafta önce denk getırseydın keske. BTN davetıyesı de ancak ust seviye bır kullanıcı olması lazım davet etmesı ıcın. İkisinde de davetiye bulman şu anda çok zor. SCC davetiye sistemını actıgında davet edecek kişi bulmamamıstım resmen :D tabi herkesi davet edemıyorsun yoksa olan sana oluyor. BTN de adamı davet ettim adam BTN nın sistemını bılmedıgı ıcın 1 haftada banlandı butun davetıyelerım elımden alındı. artık kolay kolay kımseyı davet edemez oldum :D

ocl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nedir peki BTN'de sistem ?

Hyperactive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İndirdiğin dosyaları istenen süre kadar seed etmen gerekiyor. Etmezsen Hit & Run oluyor. Bunun sayısının artması da hem kendi hesabını hem de seni davet edenin hesabını kötü etkileyebiliyor. Yani belli bir ratio yok. Sadece indirdiklerini istenen süre kadar seed et, tamamdır. Bonus puanlar alıyorsun upload ve seed için. Onlarla çeşitli üye gruplarına terfi edebiliyorsun. Davetiyesini bulmak çok zor çünkü her davetiyesi olana davetiye göndermesine izin vermiyorlar. Sadece o dediğim belirli üye grupları yollayabiliyor davetiye.

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
btn hesabımı iyi bir tracker karşılığı verebilirim

kontendoo

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
kavuska nasıl bir hesap istersin? btn uzun süredir aradığım bir tracker. karşılığında speed.cd, torrentday üyeliklerimi + 3dtvbits davetiyemi verebilirim. speed.cd general tracker. review diye aratırsan bulursun. kaliteli bir tracker'dır. 3dtvbits ise 3d üzerine bir torrent sitesi ve 750 tane 3d torrentin eski torrentlerinde bile hız sıkıntısı olmuyor. iptorrents'te power user'ım fakat henüz davetiye alamadım, alınca o da olabilir.

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kontendoo önerdiklerin btn'nun yanına bile yaklaşamaz.Gene de inş bulursun.

kontendoo

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Dorukhan,

Askere gitmeden önce BTN üyesiydim. askerlik nedeniyle sitelere giremediğimden, birçok siteden olduğu gibi btn'den de banlandım. İyi bir sitedir fakat saydığım torrent sitelerinin "yanına bile yaklaşamaz" olduğunu düşünmüyorum. hatta btn'nin türkçe bir incelemesi vardı, bulursam eklerim. askerden önce pek kullanmazdım, kör öldü badem gözlü oldu :)

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kardeşim bunlara karşı btnyi veremem davetiyem yok hemde kendi hesabımı verebileceğim için eşdeğer torrent sitesi vermen lazım

ocl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki seed süresi fix mi yoksa torrent ten torrente değişiyor mu ?

benim için süre çok önemli değil. çoğunlukla cross seed yaptığım için dosyalar en az 3 gün seedboxta duruyor. ayrıca indirme potansiyeli 1000'den az olan torrentlere de bulaşmıyorum.

İndirdiğin dosyaları istenen süre kadar seed etmen gerekiyor. Etmezsen Hit & Run oluyor. Bunun sayısının artması da hem kendi hesabını hem de seni davet edenin hesabını kötü etkileyebiliyor. Yani belli bir ratio yok. Sadece indirdiklerini istenen süre kadar seed et, tamamdır. Bonus puanlar alıyorsun upload ve seed için. Onlarla çeşitli üye gruplarına terfi edebiliyorsun. Davetiyesini bulmak çok zor çünkü her davetiyesi olana davetiye göndermesine izin vermiyorlar. Sadece o dediğim belirli üye grupları yollayabiliyor davetiye.

sağolsun forumdan bir arkadaş 3 gün önce davet etmişti, Arena-TR skorum (3 günlük)

sw2t5x.jpg

Hyperactive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki seed süresi fix mi yoksa torrent ten torrente değişiyor mu ?

benim için süre çok önemli değil. çoğunlukla cross seed yaptığım için dosyalar en az 3 gün seedboxta duruyor. ayrıca indirme potansiyeli 1000'den az olan torrentlere de bulaşmıyorum.

sağolsun forumdan bir arkadaş 3 gün önce davet etmişti, Arena-TR skorum (3 günlük)

sw2t5x.jpg

Torrentten torrente değişiyor. Mesela normal bir dizi bölümü indirdin. 48 saat seed yeterli. Fakat boxset dizi indirdin o zaman 1 hafta bekletmen gerekiyor.

ocl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konu güncel. scc ya da btn yok mudur ?

Ediz85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
btn, scc gibi sadece ingiliz torrentlerimi sunuyor? scc'ye benzer alman trackerleri taniyan varmi acaba?

saygilar

ocl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her iki tracker ın içeriği hakkında bilgim yok. genel trackerler olarak biliyorum. scc'yi özellikle pre-time ı iyi olduğunu duyduğum için arıyorum. cross-seed de kullanmak üzere..

SmaLWhite41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bana mail adresinizi ÖM olarak atın eğer isterseniz İptorrent veya filelist.ro davetiyelerinden istediğinizi yollayabilirim.
emin olun bu siteler en çok kullandığınız siteler olucaktır eğer sizde yoksa tabi :)

ocl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iptorrents kullanıyorum. yine de teşekkür ederim..

mangun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu hortlatmış gibi olmayim ama btn davetiyesi arıyorum isteyen diğer sitelerdeki ratio ss lerimi atabilirim.

SAYGILAR ...

Ediz85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
scc veya btn karsiligi torrentleech davetiyesi verebilirim..

saygilar

mardok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kimse btn ve scc'yi bedava veya düşük levelli trackerlar karşılığında vermez

bu gibi durumlarlda elinizde takas için yüksek levelli trackerlar olmak zorunda

taksim1984

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
btn yada hdbits.org arıyorum.