Samsung note 2 mi htc one x yada başka bi tavsiye ?

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
note aşırı buyuk
note 2 , note 1 den daha kucuk ama hala devasal
ustelık s3 le nerdeyse aynı ekran buyuklugu be ramı dışında
bende s3 var kardeşim istedi
kendıme tekrar s3 alıcam

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2 Tercihimdir. Büyük fakat ama cebe kolaylıkla giriyor o yönden sıkıntın olmaz. Otururken biraz sıkıntı çıkartabiliyor ama. One X hariç S3 ve Note 2 arasında bir seçim yap bunu YouTube da karşılaştırma videolarını izleyerek seçebilirsin..

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
note 2 donanımsal olarak çok daha iyi. ancak boyutları biraz değişik.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 2 muhteşem 1 saat içinde alışıyorsunuz :)

sonra diğer bütün telefonlar size komik geliyor..

khajiit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi bu htc telefonlar bir anda nasil samsung,nokia gibi telefonlarla kafa kafaya girdi anlamiyorum patladi gitti resmen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi bu htc telefonlar bir anda nasil samsung,nokia gibi telefonlarla kafa kafaya girdi anlamiyorum patladi gitti resmen
Htc senelerdir pda cihazlar yapıyordu zaten, ilk akıllı telefonlar denebilir. pda cihazlar arasında htc nin saygın bir yeri vardı, ancak genelde iş amaçlı ve önceki zamanlarda küçük telefon modasından dolayı tabi birde fiyatlarının yüksek oluşu pda cihazları hep arka plana itti. Windows CE den androide geçtiğinde ise bu başarısını, teknolojiyi sadece telefon ve bilgisayarda oyun oynamak olduğunu sananlara göstermiş oldum. Emin olun çoğu bakımdan kalite olarak htc piyasada rekor kıran cihazlardan daha iyidir ve sağlamdır.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kardeşiö note 2 yi kullanıyorum çok memnunum kesinlikle al derim ama note 2 biraz büyük gidip bir mağazada incele eğer içine sinerse al zaten birkaç gün sonra elin alışıyor

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vallahi kardeşim bence o seçimi arkadaşlarında dediği gibi s3 ile note2 arasında yapmalısın.
Note2 nin performansı s3ten çok daha iyi ama biraz hacimli bir telefon. S3 ona bakarak daha kibar

ahmucak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben one x kullanıyorum, bu konudasöylemeliyim ki pil konusundan çok şikayetçiydim s3 almayı planlıyordum fakat son güncelleme ile one x (android 4.1.1 güncellemesi) şahane bir duruma gelmiş. Örnekliyim güncellemeden önce telefonu sabah 07:00 da şarjdan çıkartırdım gün içinde senkronizasyon vs full arada oyun falan derken öğlen 14:00 civarı tekrar şarja takmam gerekiyordu ve full şarj olmamış durumda 23:00 gibi de pil bitiyordu fakat son güncelleme ile aradaki ekstra şarj durumu ortadan kalktı sabah elime aldığım telefon gece 23:00 - 00:00 gibi şarja takıyorum:) açıkçası yeniden bağlandım telefona tavsiye ederim :D Ama Note2 de bambaşka bir alet onu da tavsiye ederim büyüklüğü sıkıntı oluşturmuyorsa :) Kalemi alıp el yazınla mail gönderebilmek ayrı bir keyif :D

joker3232

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
egerkı Note 2 yle OneX arasında hangısını alırsın desen tabıkı Note2 derım , gerçi su anda snn almak ıstedıgın telefon hangısıdır desen bana, Note2 derım diğer telefonlara bakmam bıle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de one x kullanıyorum çok memnunum , en çok da müşteri hizmetlerinden memnunum. istediğin özelliği bildirdiğin zaman ve aynı istek bir kaç kişiden daha gitmişse güncellemeyle açığı kapatıyorlar. note 2 güzel evet ama çok aşırı büyük , güncellenme taleplerinizi eksik etmeyin kesinlikle ilgileniyorlar , bir note 2yi bile geçebilir bu telefon :cool: