- Reaksiyon puanı
- 31
Tünaydın bahtsız kardeşimTünaydın SDN...

Tünaydın bahtsız kardeşimTünaydın SDN...
Hayırdır abiciğimTünaydın bahtsız kardeşim![]()
Günaydın.Günaydın kızlar ♥
ve erkekler :SDFASFGSDGADSFADG::SDG:
Abilerde kalmıyormuydun senHayırdır abiciğimHangi konuda ?
Günaydın.
HayırAbilerde kalmıyormuydun sen![]()
Evet bekle geliyor kardeşimBu arada @OnurSorhan'ın facedeki duvarına baktım full kızlarla konuşmuş sevgilisi bile var
![]()
İyi akşamlarKonu 600.sayfaya ulaşmış hayırlı uğurlu olsun
@aquess1999 konularını ezberledin mi?(Abin ezberledi)
Bırak bu işleri.![]()
Tamam abi niye kızıyorsun ki ?Hangi işleri? Hee yani sen ezberlemedin alırsın 45'i oturursun Caner'in yanına![]()
Tamam abi niye kızıyorsun ki ?![]()
![]()
Yemeksepeti.com doğum günümü kutlamış, gül gül öldüm akşam akşam
Bu nedir ya![]()
[video]http://cdn.yemeksepeti.com/083-Gokhan.mp4[/video]
Tamam.Kızmıyorum seni düşünüyorum![]()
Tamam.![]()
@real madridli Skype'a gel.![]()
Birşey sorcam gerçekten ezberlemedin mi? Ezberlemediysen ayvayı yedin boğazında kaldı öldün:lol:
Ne Skype'yı ya![]()
[MENTION=279288]Piyonist[/MENTION] ve sen hayatta çekilmezsiniz akşam akşamSen ben @Piyonist![]()
Burdayım reyis.@Piyonist ve sen hayatta çekilmezsiniz akşam akşamKız varsa gelirim:mrgreen:
@aquess1999 Skype'ya kaçar![]()
Burdayım reyis.
Ödevi Sena'dan öğrendim. !!11!!oneone!!11!!birbir!!![]()
Aynen.
N'oldu ?![]()
Biliyon işte birde kitapta bi etkinlik varmış.Oraya bi ünlü resmi yapıştıracakmışsız.Ulan bu kız sana aşık demedi deme derstede sürekli sana bakıyorÖdevi özelden atar mısın?(Ben sana bedeni atmıştım
)
@aquess1999
Biliyon işte birde kitapta bi etkinlik varmış.Oraya bi ünlü resmi yapıştıracakmışsız.
''ünitenin son sayfasımı ne ordaki etkinlik sevdiğin ünlüyü yazcıktan felan bende tam bilmiyodum''![]()
Yinemi sena muhabbeti dönüyor kızı bulup söyleyecem artık her akşam arkandan atıyorlar diye![]()
![]()
O bu değilde kız biliyormu bari hoşandığını felan yoksa platonikmi takılıyor bizimkisi
Tek taraflı.O bu değilde kız biliyormu bari hoşandığını felan yoksa platonikmi takılıyor bizimkisi![]()