• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi ki bir superonline'ya başvuru yaptım ne arayan var ne soran var ttnet olsaydı 2 güne bağlardı :D

Yav bilgisayar elektrik kesintilerinden etkilenmesin diye UPS aldım, elektrik kesintisinden değil kendi salaklığımdan elektrik kesintisinden etkileniyor :D Elektirik kesilince PC'yi kapatmadan UPS'si kapattım :D

torchlight 2 de act 3 e nasıl gidecem, act 1 bitti act 2 bitti hatta new game plusdayım ama hala bulamadım şu act 3 ü

Aslında herkes hapşırmıyor, misal bazıları kibarca "hipsii"riyor, bazıları kısaca "ips"riyor, bazıları ise abartıp "hoaapşoorroaağğ"yor.

bugün futbol günü. az önce Manu-Arsenal maçını izledim. şimdi Chelsea maçını izliyorum. akşam 19'da barça, 21'de Rmadrid ve 23'de A.madrid maçı ile günü tamamlarım. :)

gece de belki bir film izlerim :D

Forum da yanlış giden şeyler var. Yazsam suçlu çıkarım ben, o yüzden sessiz kalıyorum.

[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] :P

247918.gif

Tuhaf bi sorun var Firefox tarayıcısında Google translatea girince bi cümle yazıyorum sonra kopyalıyorum başka bi dile çevirmek için yapıştırmak istediğimde kopyala yapıştır çalışmıyor ilginç bi durum ama Chrome tarayıcısında sorun yok..

Spam-O-Matic Statistics

34794 Spammers Denied Registration

7 Spammers Permanently Banned

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...