Galaxy W Avea'dan ne kadara alabilirim?

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar galaxy W'yi Aveadan aylık en ucuza ne kadara alabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Wonderi sanırım sadece peşin olarak alabilirsin avea dan. Buradan baktım da.

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Wonderi sanırım sadece peşin olarak alabilirsin avea dan. Buradan baktım da.

S.E.Ç. kampanyasından olacak buradan olmaz :)

Başka bir telefon önerisi olan var mı? Aylık 25 lirayı geçmeyecek şekilde. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum ama bana çok acil gerekiyor. Vodafone ve avea faturalı hat olabilir. Bana bu forumdan yardımı olan biri çıkabileceğine çok inanıyorum :)

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S.E.Ç. kampanyasından olacak buradan olmaz :)

Başka bir telefon önerisi olan var mı? Aylık 25 lirayı geçmeyecek şekilde. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum ama bana çok acil gerekiyor. Vodafone ve avea faturalı hat olabilir. Bana bu forumdan yardımı olan biri çıkabileceğine çok inanıyorum :)

Sen kendin telefonları yazsan, şu 25 tl aylık olanları mesela, forumdaki arkadaşlar ona göre yorum yapsa daha hızlı olur bence. :)

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yok ben telefonları buldum, Galaxy S3 - HTC One S - One X - Samsung galaxy s2 - Samsung galaxy w - Galaxy nexus - Galaxy ace telefonlar bunlar, ben sadece fiyatları en ucuz kaça olur, faturaya yansıyacak şekilde onu soruyorum. Fiyatlarını bilmiyorum çünkü :)

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar Blackberry 9360 aylık 49 lira, sizce güzel mi?

patronos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Blackberry 9360 aylık 49 lira, sizce güzel mi?

ESki bir telefon satıcısı olarak bence hiç bulaşma git ona vereceğin para yerine üzerine biraz daha kat HTC al yada Samsung al benden söylemesi yada nokia windows phone de alabilirsin. Black berry sevemedim gitti

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Dokunmatik sevmiyorum (neden bilmem), ve çok sosyalim, facebook, bbm ve whatsapp gibi uygulamalar lazım bana :D

Ve arkadaşlar sizce Blackberry Curve 9220 mi- 9360 mi hangisi ni alayım? aradaki fiyat farkına değermi? değerse ne değer? teşekkürler :)

patronos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
8000 mhz işlemci var o bile telefon kullanımıda çok fark eder bence. Arka plana alma vs işlemlerinde ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 9220 nin tuşları aşırı plastik gibi tak tuk ses çıkarıyordu git 2 sini eline al bak derim.