• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir atraksiyona kapılıp windows güncelleştirmelerini yüklüyoruz bakalım umarım pc yine yavaşlamaz :)

Şahan Gökbakar'ın gelecek planlarında Dünyaya açılmak varmış.. Dünya'da Şahan'ı bekliyordu zaten.. O ottan şoktan espirileri ancak Türk insanı sever..

Şahan Gökbakar'ın gelecek planlarında Dünyaya açılmak varmış.. Dünya'da Şahan'ı bekliyordu zaten.. O ottan şoktan espirileri ancak Türk insanı sever..

Sanki Türkiye Dünyada değil hımmaa.Daha ne kadar açılacakmış,Zarar eder Türkiye dışında :P

Mağazada kasiyer kızın sağ göğsünde yazan ismini görünce diğerinin adı ne diye soramadım ya la :D

2.el kategorisi de geliyor yavaş yavaş..
İş çıktı başımıza :D

yolcudur abbas bağlasan durmaz yatma zamanı :D yarın bi dünya ödeme beni bekliyor :(

Şu 24 saatin nasıl geçti

Ne oldugunu anlamadım ama hiç uyumadımç toplam 29 saat uyanıktım ve hiç uykum gelmedi. Dersaneden sonra onca test çözdüm 2 farklı arkadaşımla dışarı çıktım dolaştım akşama kadar. Ne olduğunu anlamış değilim hala :S

Aman Allah'ım bugün sınava girecek olan ben değilim sanki..

ben bu söyle rahatla konusunu çok sevdim ama bağımlılık yaratıyor. :drool:

"İnsan düşünen bir hayvandır" diyen büyük hayvan Aristo'yu anıyorum :) (N.G)

motorla kaza yaptım. motor haşat oldu. tabi biraz ben de. :)

bana göre değil arkadaş. satıp araba alıcam. :)

İyi sana bir şey olmamış at gitsin motoru. :)

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] geçmiş olsun

Reha Muhtar gibi soram acı var mı acı?

6thMH.png

Yeni HDD lazım. :)

:D :D :D adamımsın

geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin
az sadaka çok bela def edermiş ;)

sağolun dostlar. evet acı var. kafam hariç her yerimde hasar var. eller yara bere, mont, pantolon yırtık, ayakkabı yırtık, ayak topallıyor. bu halde hastaneye bir girdim, herkes bana bakıyor. halimi göre teyzelerin "vah vah, çocuk kaza yapmış galiba" fısıldamalarını duyunca çok tuhaf oldum. sanki filmden bir sahne gibi. :)

topal solucan topal olmuş :) nickin sakat :P
şaka bir yana motor kazaları affetmiyor, Allah korumuş
inşallah çabuk iyileşirsin, kırık çıkık var mı?

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] geçmiş olsun. :)

sağolun dostlar. evet acı var. kafam hariç her yerimde hasar var. eller yara bere, mont, pantolon yırtık, ayakkabı yırtık, ayak topallıyor. bu halde hastaneye bir girdim, herkes bana bakıyor. halimi göre teyzelerin "vah vah, çocuk kaza yapmış galiba" fısıldamalarını duyunca çok tuhaf oldum. sanki filmden bir sahne gibi. :)

Hacı geçmiş olsun.

sağolun.

kırık çıkık yok, bağlar zedelenmiş. sargıyla devam. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...