• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 gün yat sonra gel Dükkan aç.
52ENq.jpg

The Walking Dead (S03E03)

Yine heyecan dolu bir bölümdü.

Oğlum oğlum diye sevdim numıssız kuşu, bana gıcık çocuk diyor eşek sıpası:D

soğuk sanki sadece benim odamda arkadaş, evde üşür mü insan ve bir anne baba kombiyi açmama konusunda neden bu kadar ısrarcı olur anlamayorumm ::SS

Psp almayı düşünüyorum.Umarım yanlış düşünmüyorumdur. Var mı tavsiyesi olan ?

Dosya indirme sitesi mi dosya indirememe sitesi mi ne lan bu alayı mı böyle olur bunların sövecem yaa. Debridler de fısss..

Gözümü kapatınca, trafik akmaya başlıyo... 13 saat yolculuk akıl karı işi değil..

ne güzel gök gürlüyor ve yağmur yağıyor öyle. yarın ne balık tutulur bee. :)

Maşallah bereket sağanak halde gök gürültüsü eşliğinde yağmaya devam ediyor :D

saat sabahın 5 i oldu hala uykum gelecek. yarın dersaneye kalkılıp gidilecek. gelince de dolu dolu test çözülecek. inşallah rüyadayımdır şu an.

şu iki saatlik ders gelip geçse de henüz başında olupta böldüğüm uykuma devam edebilsem..

Bugün bir ep630 daha aldım. Arkadaşlarla beraber belki 5. defa bu kulaklığı almaya gitmişimdir. :D

Yıl 2012 olmasına rağmen halen elektrik kesintisi sebebiyle trafik lambaları yanmıyor/du.Bu sebeple bugün iki ayrı trafik kazası oldu.

Adam benim kullanıcı adım ile netlog'da hesap açmış üstüne otomatik doğumgünü mesajı bile geldi. :D

thermo ödevi sonrasında 5 saat ders, arada leblebi niyetine jeoloji midtermi. sonra da saçma sapan dağı taşı boyayacağımız petrol labı.. yetmedi perşembe sabahı ekonomi quizi, o da yetmez cuma günü static ödevi.. ve ben hala rahatlamak için buraya yazıyorum :D

30 yaşından önce bıyık bırakılmalı, hemde böyle pos bıyık, pala bıyık. evet kesinlikle.

Ne kadada saçma bi o kada ilginç bi gündü. Rüzgar o kadar kuvvetliydiki biber gazı bile yedim ya la.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...