S3 İle İlgili Bir Kaç Soru?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan plaksan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
kim s3ün ramine 350 mb dedi ? şaka mı yapıyo acaba ?

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1 haftadır Note2'yi inceleme fırsatı buldum.Bende elime almadan önce büyüklüğünü dert ediyordum ama elime alınca S3'ü ilk elime aldığımdaki gibi büyülendim.Gerçekten muhteşem bir cihaz.Hep yazardım buraya Note2 çok büyük kesinlikle almam diye ama şuan kararsızım.İkiside aynı fiyat olsa belki alırım Note2.Ama tek el kullanımda S3 çok rahat.Note2'de fazla bir sorun yaratmıyor.Özellikle tek el ile kullanım modu var.O moda alınca klavye küçülüp tek el ile kullanıma uygun bir boyuta geliyor.S3'ü kullandığım sürenin %75 inde tek elimi kullanıyorum.Mesaj yazarken iki el ile tutuyorum sadece.O da daha hızlı yazmak için.Note2 çok rahat cebe giriyor.O konuda sıkıntın olmasın.Tek sorun eğer elin küçükse kullanmakta zorluk çekersin.Eğer benim gibi büyük bir ele sahipsen Note2 al derim.

Elim büyük değil ama çok küçükte değil note 2 arkadaşım inceledim cebine koyunca oturamıorsun gidemiyorsun diyor S3 e şuan yakınım.

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dostum ben de s3 kullanıcısıyım gayet güzel bir telfon ram bence gayet yeterli don vs hikaye jelibonla uçak gibi çalışıyor ki öyle ince ayrıntılar düşünülmüşkü anlatılmaz yaşanır akıllı bekleme olsun cepte arama olsun telefon harbiden akıllı kavramını hak ediyor kullan ve anla derim

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dostum ben de s3 kullanıcısıyım gayet güzel bir telfon ram bence gayet yeterli don vs hikaye jelibonla uçak gibi çalışıyor ki öyle ince ayrıntılar düşünülmüşkü anlatılmaz yaşanır akıllı bekleme olsun cepte arama olsun telefon harbiden akıllı kavramını hak ediyor kullan ve anla derim

Teşekkürler Ram sıkıntıydı benim için onunda uydurma oldugunu ogrenince rahatladım S3 alıcam.

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler Ram sıkıntıydı benim için onunda uydurma oldugunu ogrenince rahatladım S3 alıcam.
valla dostum aynı makinayı bizde kullanıyoz bi problem göremedim bence tanıdıgın birinde varsa al bi süre kullan emin ol sıradışı bi cihaz