- Reaksiyon puanı
- 1
Bir şey derdim ama neyse ben kaçar.Ne oha? Noldu?![]()
Bir şey derdim ama neyse ben kaçar.
(Sakın kovalama)
Şekerini almaya gelmedin
Şekerini almaya gelmedin![]()
![]()
4 4s ve5 hayranıyımYa birisi geldi bana telefonu bir övdü bir övdü yok artık dedim bir de diyorki iphonedan iyi telefon dedim sen manyak mısın iphonedan iyi mi olur adam iphoneden iyi diyor saçmalığa bak!![]()
Günaydınlar
Günaydın.
Herkeze Günaydın![]()
Günaydın.![]()
Aynen.Günaydın kankaSınav hazırlıklarına devam
![]()
Aynen.![]()
Benden isteseydin sana atardım.@Strake'nin yüzünü gördüm ya gözüm açık gitmem artık...![]()
sende atacaktın ne oldu![]()
Benden isteseydin sana atardım.![]()
Ben her gün görüyorum.
Arşivime laf yok.Senin arşivde yok yokKanka ya salı günü bedende yine birşey anlatılmıyorsa... Boşuna mı hazırlanmış olcaz?
Ben her gün görüyorum.![]()
Bu hafta 5.hafta diye biliyorum bizim ki 7'de değil mi ? (Tatili ve okulun ilk haftasını sayma.O da var inşallah bu salı değildir bizim beden şeyi![]()
Bu hafta 5.hafta diye biliyorum bizim ki 7'de değil mi ? (Tatili ve okulun ilk haftasını sayma.)
Ezberlersen boşuna ezberlemiş olursun çünkü sıra bize gelene kadar unutursun.Bizimki 7de doğru olabilirHemde hoca voleyboldan sınav yapmayacak mı? Olsun biz yinede hazırlıklı olalım
![]()
Sena'ya dinlet dönerse senindir dönmezse elindir boşver gitsinBizimki 7de doğru olabilirHemde hoca voleyboldan sınav yapmayacak mı? Olsun biz yinede hazırlıklı olalım
![]()
Ezberlersen boşuna ezberlemiş olursun çünkü sıra bize gelene kadar unutursun.
Sıra bize gelince ben ezberlerim.Bizden önce Davut'lar var.![]()
Eminim.Emin misin?
Sena'ya dinlet dönerse senindir dönmezse elindir boşver gitsin![]()
[video=youtube;m7Dg_h6Q35g]http://www.youtube.com/watch?v=m7Dg_h6Q35g[/video]
Eminim.
HahahahahSena'ya dinlet dönerse senindir dönmezse elindir boşver gitsin![]()
[video=youtube;m7Dg_h6Q35g]http://www.youtube.com/watch?v=m7Dg_h6Q35g[/video]
Puhahahaha