SDN Fenerbahçe Kulübü

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
SÜPEREGEMEN

fb600_1BSIE.jpg

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bide acaba biz yanlış krasic i felanmı aldık? top oynamasını bilmiyo gibi geziyor sahada :)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Kimse Volkan'dan bahsetmemiş.Maçın kahramanı idi.Sayısını unuttum 6-7 gol pozisyonunu çıkardı.Helal olsun koçuma.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aykut Hoca'dan Allah razı olsun. Kafamı yastığa koyduğum gibi uyudum. Ninni gibi geldi. Uyku problemi olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Hele o son dakikalarda Limasol karşısında forvet çıkarıp defans alması onun taktik dehasını ve futbol bilgisini benim anlayamadığımın göstergesiymiş. Kendisinden özür diliyorum. Rakibi uyutma taktiği hele öyle başarıl oldu ki yatmadan önce aradığım hiçbir arkadşıma ulaşamadım. Biz dahi uyumuşuz.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Bayılıyorum aykut hocanın açıklamalarına :)

Kocaman:“İkinci yarı sahanın ve oyunun kontrolü bizdeydi”

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, Takımımızın ilk yarıda kaybettiği oyun hakimiyetini, ikinci yarıda geri kazandığını belirterek, "İlk yarı başlarken kalite farkı 15-20 dakikada bizim lehimize gözüktü. Ancak 15-20 dakikanın ardından kaybettik kontrolü. Rakip tatlı sert oyunuyla kontrolü eline aldı. İkinci yarı topun ve sahanın kontrolünü ele geçirmeliydik, bunu yaptı oyuncular. Gol bizim adımıza maçın kreması oldu" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, "Şu ana kadar hem rakip takımın hem de taraftarlardan beklediğimizin çok üstünde karşılama gördük. Teşekkür etmek boynumuzun borcu. Beklenenden kolay ve rahat bir zaman geçirdik. Maçın ilk yarısında rakip oynadığı oyunla, maçı hakim olmaya çalıştı. Ancak ikinci yarı topun ve sahanın kontrolünü ele geçirmeliydik, bunu yaptı oyuncular" şeklinde konuştu.

Rıdvan Dilmen’in ’Bu kadro yapısında pozisyon sayısı fazla değil miydi?’ şeklindeki sorusuna ise "Hangi kadroyu yaparsanız yapın basit top kayıpları yaparsanız, hangi kadro yapısıyla çıkarsanız çıkın pozisyon verirsiniz. İkinci yarı durum tersine döndü. Oyuncu yapısından ziyade pas oranının yükselmesinden kaynaklıydı. İkinci yarıda aynı futbolcular sahadaydı" şeklinde cevap veren Aykut Kocaman, ’Londra’da Chelsea karşısına çıksanız, bu kadroyla mı çıkardınız?’ sorusuna ise "Bilmiyorum. Bugünkü kadro, en güçlü, en iyi kadromuzdu. Herhalde öyle olurdu" diye cevap verdi.

Yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamaların ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, ’’20. dakikadan sonra rakibimiz oyunu biraz sertleştirince maçın kontrolünü yitirdik. İlk yarının son 20 dakikasında geriye de düşebilirdik. Maçın sonuna kadar tamamen kendi oyunumuzu rakibimize kabul ettirip, golü de bulduk. Zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmanın sevinci içindeyiz’’ diye konuştu.

Bütün Fenerbahçelilerin istediği tablonun UEFA Avrupa Ligi’ndeki tablo olduğunu kaydeden Aykut Kocaman, aynı durumu ligde de yansıtmak istediklerini söyledi.

"Bütün Müslümanlar’ın Kurban Bayramı’nı kutluyorum’’ diyen Kocaman, AEL Limassol Kulübü’ne de konukseverlikleri için teşekkür etti.

Bu deplasmanın sıkıntılı geçmesinin beklendiğini de dile getiren Aykut Hoca, ’’Bilinen birtakım nedenlerden dolayı sıkıntıların beklendiği ortamda, geldiğimiz andan şu ana kadar hem saha içinde hem de saha dışında AEL Kulübü büyük bir konukseverlik gösterdi. Buradan teşekkür ediyorum. Umarım ve diliyorum aynı konukseverliği biz de orada göstereceğiz’’ diye konuştu.

Bir gazetecinin, kazanılan maçlardan sonra da eleştirildiğini söylemesi üzerine Kocaman, ’’Biz kazanalım da kim ne derse desin. Yeter ki futbolcular kazanmaya devam etsin’’ dedi.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, Volkan Demirel’in milli takımdaki performansıyla, kendi takımındaki performansının farklı olduğunun belirtilmesi üzerine, ’’Volkan bu takımın kalecisi. Görevi top geldiği zaman kurtarmak. Görevini iyi yapan bir kardeşimiz. Milli takımla Fenerbahçe performansı arasında çok büyük fark olduğunu sanmıyorum. Oyuncularda inişler çıkışlar olabiliyor. Hata yapıldığı zaman kalecilikte telafisi zor. Son maçı futbol hayatında küçük bir kaza olarak yorumlamak lazım’’ ifadesini kullandı.

Kaynak

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
hayırlı cumalar herkese..

[video=youtube;LJg1guc8gxs]http://www.youtube.com/watch?v=LJg1guc8gxs[/video]

emre sen attıkça burdakilere kapak oluyor, devam et gollerine. Orda ilk 11 e bile giremez diyenlere inat at golleri... :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
hayırlı cumalar herkese..

[video=youtube;LJg1guc8gxs]http://www.youtube.com/watch?v=LJg1guc8gxs[/video]

emre sen attıkça burdakilere kapak oluyor, devam et gollerine. Orda ilk 11 e bile giremez diyenlere inat at golleri... :)

Emre çok fena gol atmış. :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Başkanımız Aziz Yıldırım için ‘’Sahte çürük raporu aldı’’ iftirası atan Habertürk'e, RTÜK 51 bin TL ceza verdi.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Başkanımız Aziz Yıldırım için ‘’Sahte çürük raporu aldı’’ iftirası atan Habertürk'e, RTÜK 51 bin TL ceza verdi.

Afiyet olsun HT e, haber yaparken iki kere dusunurler, bu kirdiklari kacinci pot.

O konu ile Fenerbahçe konusunu birbirine karıştırmayın. Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Başkanı olması ne Nato'yla yaptığı işleri aklar ne de bu haberi. Baransu'yu ben de sevmem ama bu konudaki raporu imzalarıyla birlikte kamuoyuna paylaştı. Yukarıdaki haberde geçen ceza
‘’İnsan onuruna ve özel
hayatın
gizliliğine saygılı olma ilkesine aykırı ve kişileri eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü, aşağılayıcı veya iftira niteliğinde'' şeklinde yorumlanarak verildi. Yani buradaki durum haberin veriliş biçimiyle alakalı, haberin gerçek olup olmamasıyla değil. Bunu televizyon geçmişi olan biri olarak söylüyorum. Kaldı ki RTÜK Başkanı bu konuda ''Spor camiasında çok ün yapmış biri hakkında ileri sürülen ve kamuoyunda da hayli gündeme gelmiş iddiaların ispatı için
davet
edilmesi, kişilik haklarına saldırı niteliğinde değildir’' şeklinde red oyu kullanarak yorumladı. Bu mantıkla bakarsak gelecekte de başbakan hakkında yolsuzluk suçlaması yapıldığında o Fenerbahçeli'ydi diye mi savunacağız? Silvio Berlusconi geçen gün vergi kaçakçılığı yaparak gelir elde etmekten ötürü 4 yıl hapse mahkum edildi. Kimse Milan Başkanı ya da Eski Başbakan olmasına bakmadı. Kişiler ve kurumları birbirine karıştırmayalım. Şayet böyle bir durum varsa ve taraflardan biri bu konuda bir belge ortaya koyduysa, diğer taraf bu konu hakkında gerekli açıklamayı yapmakla yükümlüdür.
aziz_yildirim_askerlik_4634634.jpg

Bahsi geçen çürük raporu yukarıda. Daha ayrıntılı görseli internette bulabilirsiniz.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[video=youtube;6VfbCsM0P8Q]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6VfbCsM0P8Q[/video]

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Günaydınlar herkese...

602581_10151234899748188_1567025772_n.jpg

Doğum Günün Kutlu Olsun Volkan Demirel..

ap.jpg

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
o-gol-turk-futbolunun-2-yilini-kurtardi--2743948.Jpeg

O gol Türk futbolunun 2 yılını kurtardı!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Güney Kıbrıs temsilcisi AEL Limassol'u 1-0 mağlup ederken, Egemen'in attığı gol Türkiye şampiyonunun önümüzdeki 2 sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmasını büyük oranda garantiledi.

Fenerbahçe'nin AEL Limassol önünde aldığı galibiyet adeta Türk futbolunun 2 yılını kurtardı. Sarı lacivertlilerin olası mağlubiyeti sonrası Güney Kıbrıs'ın UEFA sıralamasında Türkiye'nin önüne geçmesi söz konusuydu. Ancak temsilcimiz rakibini yenerek, önümüzdeki 2 sezon Türkiye şampiyonunun direkt Devler Ligi'ne girmesini büyük oranda garantiledi.

AEL Limassol-Fenerbahçe maçı Türkiye’nin 767 puan gerisinde bulunan Güney Kıbrıs’la farkın açılmasını sağladı. F.Bahçe ülke puanına 400, G.Saray ise Cluj beraberliğiyle 200 puan katkı yaptı. Böylelikle Türkiye’nin toplam puanı 27 bin 700 olurken, Rumlar yerinde sayıp 26 bin 333 puanda kaldı. Türkiye ile Güney Kıbrıs arasındaki puan farkı ise, 1367’ye yükseldi.

kaynak

FENERBAHÇE.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
iyi aksamlar [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abi den haber varmı? iyi bayramlar (abi gecmiş olsun)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
iyi aksamlar @|SeYYaH| abi den haber varmı? iyi bayramlar (abi gecmiş olsun)
İyi Akşamlar [MENTION=74929]Korpe[/MENTION]
Bende merak ediyorum [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] Abimizi,ameliyatı nasıl geçti acaba?
İnşaallah tez Sağlığına kavuşur.
RABBİM Şifalar Versin.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
emrenin golu fena uefa da ovgü üstüne ovgü :) masallah

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Medical Park Sağlık Raporu

Sakatlığı bulunan Raul Meireles, sahada ve salonda özel programlar eşliğinde takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü. Tedavi süreçleri devam eden Mehmet Topuz ile Joseph Yobo ise, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde güç ve dayanıklılık çalışması gerçekleştirdi. AEL Limassol maçında sağ dizine darbe alan ve bugün Göztepe Medical Park Hastanesi’nde çekilen MR sonucunda ön çapraz bağlarında gerilme ve dizde sıvı artışı tespit edilen Mehmet Topal ile Egemen Korkmaz’ın tedavilerine tesislerimizde başlandı. Antrenmanın son bölümünde sol dizine darbe alan Recep Niyaz, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İlbank : 2 - Fenerbahçe : 3

18217525.jpg

Dün oynanan Bayanlar 1. Voleybol Ligi'nde Fenerbahçe çok zorlanmış da olsa İlbank'ı 3 - 1 yenmeyi başardı.
Salon: TVF Başkent
Hakemler: Aziz Yener, Hatice Özmen
İlbank: Tumas, Ferda, Gamze, Szekelyova, Elif, Safronoava (Bahanur, Ezgi, Tuğçe, Meliha)
Fenerbahçe: Prquneo, Nedime, İpek, Seda, Kim, Duygu (Nihan ,Merve, Nilay, Steinbrecher, Meryem)
Setler: 24-26, 25-22, 19-25, 25-20, 13-15
Süre: 132 dakika (28, 33, 26, 27, 18)

Kaynak

Dün maçı izledim, takım sanırım biraz yorgundu.
Çünkü hem manşet karşılama, hem servis atma, hem bloklarda çok kötüydük.
Takımı hiç beğenmedim.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Egemen ve Gökhan Gönül UEFA Avrupa Ligi haftanın takımında Fenerbahçemiz adına yerini aldı.

530601_437816529613348_1255245599_n.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Üçünün toplamı 1 "Fener" etmiyor![/h]
28.10.2012 12:19

Fenerbahçe'nin Borsa'daki değeri 1 milyar 20 milyon liraya ulaşırken, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un toplamı ancak 985 milyon lira etti. Fenerbahçe Sportif, Trabzonspor ile birlikte bu yıl değer kazanan kulüptü.
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören 4 büyük kulübün toplam değeri 1 milyar 987 milyon liraya ulaşırken, Fenerbahçe, diğer 3 büyük kulübün toplamından daha fazla değerle, bu alanda şampiyonluğunu ilan etti. En çarpıcı olansa, 1 yılı aşkın süredir şike süreci nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan, bazı oyuncularını elinden çıkarmak zorunda kalan, ilk günlerde Borsa’daki hisseleri büyük düşüş yaşayan boğuşan Fenerbahçe’nin hisselerinin, 2012’de yüzde 4 değer kazanması, Galatasaray ve Beşiktaş’ın hisselerinin ise bu süre içinde bir hayli değer kaybetmesiydi. Fenerbahçe Sportif Hizmetler A.Ş’nin değeri 2 Ocak’tan bu yana yüzde 4’lük bir artışla 985 milyon liradan 1 milyar 20 milyon liraya yükseldi. Fenerbahçe Sportif Hisseleri, geçtiğimiz ay sonunu ise sene başından bu yana yüzde 11’lik bir değer artışıyla kapatmıştı. Yeni yıla 1 milyar 100 milyon lira değerle giren Galatasaray Sinai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. ise yüzde 75’lik kayıpla en çok değer kaybeden kulüp oldu. Galatasaray hisseleri, şu anda 520 milyon lira değerde. Bundan bir süre önce yapılan 268 milyon liralık sermaye artırımı düşüldüğünde ortaya 252 milyon lira çıkıyor ki, bu da hisselerin yüzde 75’lik bir değer kaybına uğraması demek. Aynı dönemde Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin değeri 264 milyon liradan 168 milyona gerileyerek yüzde 37 değer yitirdi. Yıla 281 milyon liralık değerle giren Trabzonspor Futbol A.Ş de ekim ayındaki yükselişle 297 milyon liralık bir değere ulaştı.

FANATİK

Kaynak

Reaksiyon puanı
10,315
iyi aksamlar @|SeYYaH| abi den haber varmı? iyi bayramlar (abi gecmiş olsun)

Bende merak ediyorum @|SeYYaH| Abimizi,ameliyatı nasıl geçti acaba?
İnşaallah tez Sağlığına kavuşur.
RABBİM Şifalar Versin.

teşekkür ederim arkadaşlar, ameliyat oldum, yatıyorum, bacağım alçılı olarak. sanırım bu alçı bi kaç ay boyunca benimle beraber olacak.

hepinizin geçmiş kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar, sıhhat ve afiyetler dilerim.

telefondan girmeyi becerebilirsem ara sıra ordan yazarım buraya inşaallah.

hoşça kalın, sevgiyle, muhabbetle kalın, Allaha emanet olun.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Geçmiş olsun hocam. Kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] çok geçmiş olsun. acil şifalar inşallah.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Geçmiş olsun hocam.
Ben Belediye otobüsüyle çarpışınca, bilgisayarı yatağa yaklaştırmıştım.
Ama kötü bir alışkanlık oldu tembelizm. :)
Acil şifalar.