Galaxy S3 için Jelly Bean Türkiye'de

e.elagoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu jb sanki ağdan kaçmış balık gibi sahile vurmasını bekliyoruz.

Hahahaha .d bır cok ulke ıcın yayınlandı onlardan bırını kurup gecın turkıye surum beklemek gereksız ben note1 re bıle kurdum jb yı cm10 sagolsun gayet basarılı telefon hızlandı baya.

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
http://forum.shiftdelete.net/samsung/285364-galaxy-s3-jelly-bean-sorunlari.html
Evet arkadaşlar 24/10/2012 sabahı yükselteyim artık dedim Jelly Bean sürümüne. Yükledim de. Hoş olmuş. Klasörler değişmiş, arayüzde minik minik oynamalar yapılmış. Ekranda iyileşmeler fark ettim ayar menüsünde köklü değişiklikler olmuş. Fena değil ama ana ekrana sayfa ekledım ama kaldırılmıyor. Üzerine basılı tutup "sil" in üzerin​e getirdiğimde "samsung touchwiz" durduruldu ibaresi veriyor.

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar aham şaham bişey yok engelleme diye bişey var o hoşuma gitti onun dışında exstrem bişey yok ha makina hızlandı falan filan başkada bişey yok ki amaçta donanımı daha iyi kullana bilmekti onuda başardılar

brk134

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende dün itibari ile jelly bean i kies yardımıyla yükledim.Benim beklediğim nexus modelinde olduğu gibi resimleri yukarı yada aşağıya veya yukarı atarak silme özelliğiydi ama oda gelmemiş.Ayrıca jelly bean a ait ne arka planlarda ortada yok

OnurErgin

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
herkese iyi bayramlar bu sabah itibari ile kies üzerinden jelly bean güncellemesini yapmış bulunuyorum rehber açılışı olsun akıcılık olsun baya hızlandı telefon

cglrbae

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ota Mota uğraşmayın. Ne imei sırası. Tıklayın direk rom olarak indirin

http://forum.shiftdelete.net/samsung/285364-galaxy-s3-jelly-bean-sorunlari.html
Evet arkadaşlar 24/10/2012 sabahı yükselteyim artık dedim Jelly Bean sürümüne. Yükledim de. Hoş olmuş. Klasörler değişmiş, arayüzde minik minik oynamalar yapılmış. Ekranda iyileşmeler fark ettim ayar menüsünde köklü değişiklikler olmuş. Fena değil ama ana ekrana sayfa ekledım ama kaldırılmıyor. Üzerine basılı tutup "sil" in üzerine getirdiğimde "samsung touchwiz" durduruldu ibaresi veriyor.
Geliştirici seçeneklerini kapat. Yada animasyon menülerin hızını değiştirdiysen onları tekrar '1' yap düzelecektir.

sinfulseytan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bu sabah itibariyle aldım, küçük oynamalar hoş oluyor, cihazda farkedilebilir bir hızlanmada mevcut, s voice e türkçe dil desteği yok gelecek söylentisi vardı maalesef

Fortress

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an kieste görünüyor güncelleme hadi hayırlı olsun :D

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkeze iyi bayramlar

Bende biraz once Jb yükselttim s3 mü kücük oynamalar yapmışlar göresel olarak RAM konusunda iyileştirmeler var acıkcası azda olsa 600 lerde gezen remim 480 550 arası gidiyor pil konusunda ben pek bir fark goremedim ama telefonu guncelledikten sonra telfon acılırken ekranın etrafında kırmızı bir diktorken yanım sonuyor kısa yeni bir uygulama actığımda da yanıp sonuyor aynı uygulamayı birdaha actım da yanmıyor ilk defa acılan uygulamarda yanıyor mesajlar rehber vs.. bu konu hakkında bilgisi olan varmı ? nasıl devre dışı bırakılır. ?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
İki foto koyunda bakalım bari :D

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mesajlarda istediniz arka planı ekleme güzel olmuş. :)

ve halen msjlara uygulamalara tıkladığımda yanan o kırmızı kareyi kapatamadım :crying:

f8twz.png

f8tvu.png

f8u0h.png

f8twp.png

f8tv5.png

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Hayırlısıyla JB Türkiye için resmi olarak SamMobile'da çıktı arkadaşlar.Saldırın.

Daha dün sabah France versiyonunu yüklemiştim.Şimdi yine bunu yüklücez.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
DLJ1 gelmiş Türkiye'ye, bende DLJ4 yüklü kaldırıp bunu denesem mi diyeceğim ama niye yapayım değil mi.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Düzeltme: Türkiye'ye OTA ile gelen güncelleme DLIH imiş, DLJ1 de değil. Üstüne DLJ1, DLJ2 ve dün de DLJ4 çıktı. Bu kadar bekletip eski sürümü yayınlamanın mantığı ne acaba? İyi ki Kies, OTA falan uğraşmıyorum.

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lan arkadaşlar bu kıes ten nasıl yapacam bi anlatın telefon ıcs de kaldı hayırlısıyla bir yapsaydım şu işi anlatırmısınız

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tmm kardeş saol

dr telefonu p.c bağladım açtım kıesı birşey olmadı ne yapmam gerek

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Beyler Türkiye için çıkan DLJ1.

United Kingdom var şuan DLJ4.Hangisini yüklesem bilemedim.Nabiyim ?

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
el padrino yardım et la ben bu işi kıes ten nasıl yapcam

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
DLJ1 gelmiş Türkiye'ye, bende DLJ4 yüklü kaldırıp bunu denesem mi diyeceğim ama niye yapayım değil mi.

UK versiyonu mu yüklü sende DLJ4 ?

el padrino yardım et la ben bu işi kıes ten nasıl yapcam

Bilgisayarına Kies programını yüklüyorsun.Sonra usb kabloyla telefonu bilgisayara bağlıyorsun.Kies'i açıyorsun.Telefonu görüyor.Zaten güncelleme var ise hemen uyarı verip gösterir sana güncelleme var diye.Güncelle deyince kendisi otomatik güncelliyor.Senin yapacağin birşey yok yani.Ama ben kies'ten değil Sammobile'dan firmware indirip odin ile yüklüyorum.

kulman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya benim cok merak ettigim bu husus var. bundan onceki 25 mb.lik guncellemede sarj suresi azaliyordu jelly bean bunu eski haline cevirebiliyor mu ? cok onemli birsey bence.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Beğenmedim arkadaş jelly beanı ben 4.2 gelsin solaya :D

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sonunda ota bana da yolladı şu an indiriyor hadi hayırlısı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben kies ile bağlandım yeni güncelleme var dedi kabul ettim %99 kaldı sabaha kadar bekledim bişey olmadı %99 da kalıyo birkere daha denedim gene aynı takılıp kalıyo sorun ne olabilir acaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim tel evea bayiinden sıfır alınmıştır kaçak felan değil faturalı.

socratesyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeden sonra kies telefonu algılamaz oldu çözebilen var mı ?

OnurErgin

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeden sonra kies telefonu algılamaz oldu çözebilen var mı ?

aynı sorun bende de var çözemedim gitti silip yeniden yükledim kiesi olmadı telefonu kapatıp açtım nafile.bide bir sorun daha var telefonu yeniden kapatıp açınca ses kısık olarak açılıyor yeniden telefon sesini kendim açmak zorunda kalıyorum

OnurErgin

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Resmi Jelly Bean güncellemesinden sonra Kies’e bağlanma problemi yaşayanlar bilgisayarlarının bölgesel ayarlarını Amerika ve dili de İngilizce yaparlarsa Kies’e bağlanabilirler. Bağlandıktan sonra tekrar ayarları eski haline getirince sıkıntısız bir şekilde yine bağlanılabiliyor.