Galaxy S3 için Jelly Bean Türkiye'de

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben dün yükledim ama benim cihav almanyadan geldi :)

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende aynı şekilde güncelledim ama şuan telefon çalarken yada sms geldiğinde titremiyor ama akıllı uyarı çalışıyor var bişi ama bulamadım xD
o konuda bi sorun yok bende titriyor ama az titriyor onun bi ayarı varmı acaba biliyomusun

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Cık. Bende de yok. Ne OTA ne kies te güncelleme görünmüyor. Bu IMEI sırası ne ola ki? Ben telefonu ilk alanlardanım. Mantıken bir sıralama var ise başlarda olmalıyım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah kahretsin bana gelmedi zaten bende şans ne arar artık beklemekten başka çaremiz yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende çıktığı gün teknosadan gittim aldım bendede gözükmüyor mantıken banada gelmesi lazım :)

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yapacak bir şey yok. O kadar zaman bekledik. Arada polonya romunu denedik. Bir süre daha bekleyeceğiz artık.

Fortress

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede gözükmüyor daha.. JB ile S-voice türkçe olacak diyolardı varmı öyle bişey? :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
OTA'dan sırayla gelse bile Kies'te gözükmesi gerek diye biliyorum. Yanlışım var mı?

strKullaniciAdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bunu anlamıyorum işte, önce ülke sırası bekledik şimdi de imei sırası mı bekleyecez? Bukadarmı zayıf bu adamların serverı, hangi akla hizmet böyle bir dağıtım planı yapmışlar anlamıyorum

birde kaynak neresidir bu haberin? sammobile da herhangi birşey göremedim.

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Klonlu imei olanlar maalesef yüklemeden sonra şebeke hatası alırlar şebeke görmez haberniz olsun. ama bir patch ile custom veya offical rom yüklediğimizde hangisi olursa olsun şebeke olayını çözüyor ve bizi telefonculara 100tl vermekten kurtaruyor haberiniz olun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
a 101 den aldım dün akşam yani ayın 22 sinde güncelledim çok hızlandı güncellemeyi ilk alanlardanım bide a101 den telefon alınmaz derlerdi.

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu güncellemenin kesin çıktığına emin misiniz? Sammobile'da göremedim :S

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
gelmez daha o türkiyeye böyle yavaş yavaş gelirsede

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evvvet arkadaşlar kies üzerinden rahatlıkla güncelledim :D yanlız cihaza fransa sürümü geldi :S olsun varsın.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
beyler az önce güncellemeyi kies üzerinden aldım gayet heyecanlıydım ve karşılığı alıyorum gibi geçişler hızlanmış rehbere çat diye giriyor :D ayarlar bölümüne ekstralar gelmiş mesaj klavyesi değişmiş harfler falan daha kurcalıyorum işte :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
beyler jb gelmeden önce heryerde jb için ekran kilidi uygulamaları vardı ama ekran kilidi stili hala aynı ben farklı birşeyler bulamadım ????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar nasıl güncelleniyor acil yardım ben ayarlar cihaz hakkında yazılım güncelleştirme diyorum güncelle diyorum ama kullanılabilir güncelleme yok diyor nasıl yapabilirim kiesten falan :D

Fortress

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S voice'de bi değişiklik varmı peki? Türkçe olacak gibi bi söylenti vardı ama.. Bende hala gözükmüyor güncelleme

dataegemen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gidenleri de söylermisiniz yükleyenler, flash desteği gitmişmi?

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
beyler az önce güncellemeyi kies üzerinden aldım gayet heyecanlıydım ve karşılığı alıyorum gibi geçişler hızlanmış rehbere çat diye giriyor :D ayarlar bölümüne ekstralar gelmiş mesaj klavyesi değişmiş harfler falan daha kurcalıyorum işte :D
benim kies problemli olduğu için beklemeye devam edeceğim :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
benim kies problemli olduğu için beklemeye devam edeceğim :)
problemin en kısa zamanda çözülür inşallah :) telefonda farkedilir bir hızlanma var ama ortalıkta dolaşan jelly bean için olan kilit ekranına falan kavuşamadım hareketleri duvar kağıtlarında hiçbir eklenti yok birde ben de başka güncellemeyi alan yok mu bir tek ben yazıyorum elinden geldikçe her menüyü tek tek dolaşmaya çalışıyorum yenilik yakalamak için bakalım benim göremediğim neler var iyice ortalığa düşünce aydınlığa çıkacak herşey

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Büyük bir değişiklik aramayın beyler.1 aya yakındır JB kullanıyorum.Polonya versiyonunu yükledim.Gayet güzel sorunsuz, kusursuz bir şekilde kullanıyorum.Şimdi France versiyonunu yüklücem.Pazartesi çıkmış, en güncel versiyon.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu jb sanki ağdan kaçmış balık gibi sahile vurmasını bekliyoruz.