Samsung Galaxy SII - Apple İphone 4S

Hangisi

• Samsung Galaxy SII

Kullanılan: 14 53.8%
  • Apple İphone 4S

Kullanılan: 12 46.2%

• Kullanılan toplam oy
    26

JokerKing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni bir telefon alacağım iki telefon arasında kaldım siz fikirlerinizi belirtin. Lütfen bu 2 telefon dışında birşey söylemeyin.Neden SIII almıyorsun diye soracaksanız o kadar büyük telefon istemiyorum yanı hemde sevmiyorum okulda bir sorunu.

Samsung Galaxy SII 1.000 - 1200

---------------------------------------------

Apple İphone 4S 1.500 2.000

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4s tabiki hem guncelleme konusunda hemde ozellik konusunda benim.gorusum

JokerKing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni bir telefon alacağım iki telefon arasında kaldım siz fikirlerinizi belirtin. Lütfen bu 2 telefon dışında birşey söylemeyin.Neden SIII almıyorsun diye soracaksanız o kadar büyük telefon istemiyorum yanı hemde sevmiyorum okulda bir sorunu.

Ek olarak ben çok fazla oyun oynarım ve uygulama yüklerim 4S in rami beni korkutuyor sII de 1gb iphonede 512 diye biliyorum ondan korkuyorum eger donma sorunu yasarsam

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
SII al, yanına birde xbox 360 al tamamdır :)

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Biraz daha araştırırsan veya tanıdığın varsa bu işleri yapan iPhone 4S'i 1200-1300'e rahatlıkla alırsın... :D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
S2 derim ben arkadaşta daha yeni görme fırsatım oldu canlı canlı iphone hemen hemen her modelini gördüm 4s de dahil

S2 derim ..

Norrick

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iPhone ve donma sorunu çok uzak ikili :)

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben S2 almayı düşünüyorum.Sanada öneriyorum.Yüksek çaplı araştırma yaptım.Senin isteklerini karşılar benimkilerini karşılıyor.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
S3-4S sormuştu birisi geçenlerde, yine aynı cevabı vereceğim.
Kullanım şekilleri ciddi farklı cihazlar, ikisini de bir yerlerde bul biraz kurcala ve hangisi hoşuna giderse onu al derim. Ancak 4S alacaksan, 1500TL0-2000TL biraz fazla bir aralık.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
4s+jailbreak=oyun canavarı :D
yanlız iphone 5 in gelmesini beklede fiyatı düşsün:D

e.elagoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumları okuyorumda bu tur konularda yok s2 yok 4s diyenlerın %90 bu telefonları kullanmayan sagda solda gormus kısılerdır.

S2 ile yapabılıceklerı say say bıtmez ama 4s le yapabılıceklerın sınırlı desem yeterlı sanırım .

Ben hem note hemde s2 kullanan bırı olarak ve zamanında iphone da kullandım s2 yi tek gecerım. s4 cıkana kadarda degıstırme gıbı bır nıyetım yok benım gozumde s3 u bıle tokatlıyor s2 .

ssnarici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 sene önce s2 aldım, hala kullanıyorum. Yalnız status bar kısmının rengi biraz bozuldu. Ekranın tamamı beyaz olunca hafif bir mavilik ile kendini belli ediyor. Tek kötü yanı budur. 4s hakkında bilgim yok.
Aralıkta askere gidicem, fiyatı daha düşmeden satayım diyorum.
Ne kadara gider bilmiyorum. Bilgisi olan var mıdır?

Div

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben telefonu sürekli kurcalarım bozarım tekrar yaparım altından girer üstünden çıkarım diyorsan S2. Yok bir uygulama çalışmazsa alternatifini de bulamazsam sorun değil kafaya takmam ya da bir 100 dolarım falan var extradan uygulamalara harcamak için diyorsan 4s. Yine de arkadaşın dediği gibi bana da ios tamamen ayrı bir konsept gibi geliyor.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
dddd

4s ten şaşma. android çok fazla ram ihtiyacı duyduğu için cihazlar yüksek ram ile geliyor. sistem boştayken bile 300mb ram kullanıyor android ics. halbuki iphone 3gs 256mb ram e sahip ve bütün oyunları bile çalıştırıyor. anlıycan 4s in 512mb rami herşeye fazlasıyla yetiyor. donma takılma gibi durumlar 4s te hiç karşılaşmayacağın durumlar. bu terimleri iphone kullanıcıları bilmez. çünkü bir iphone hiç donmaz ve takılmaz (en azından benim 4s im daha hiç böyle bir sıkıntı oluşturmadı) oyun konusuna gelirsen 4s in grafik işlemcisi galaksi s2 dekinden en az 3 kat daha hızlıdır bu durumda da appstore da bulunan tüm oyunları mükemmel grafiklerle hiçbir sıkıntı yaşamadan galaksi s2 de görebileceğinden çok daha yüksek çözünürlüklerle (bkz retina) oynarsınız. iş kolaylık kısmına gelirse bir iphone a jailbreak yapmak bir program yüklemek kadar kolaydır ve iphonu karalamak için kullandıkları bütün kısıtlamaları ortadan kaldırır. halbuki bir android cihazı root etmek o kadar zordur ki bu özgürlüğe kavuşabilmek için neredeyse profesyonel olmanız gerekir. birde en ufak hatada telefonu kullanılamaz hale getirme riskinizde var... tabiki karar sizin

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Hangisi? Tercih meselesi, zevk meselesi ikiside ihtiyaçları fazlası ile karşılayan telefonlar.
Yalnız 1500TL 4S için yüksek bir rakam. Ben 1100TL ye sıfır ayarında aldım. Geçende 1300TL ye sim free kayıtlı sıfır cihaz satılıyordu.
1500TL kimden duydun ettiysen biraz yüksek, o fiyata iPhone falan alma.