N53SV-EH71 N Series Asus Notebook tavsiye eder misiniz??

Rastafaray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar mühendisliği bölümü öğrencisiyim bana ısı problemi olmayan ağır programlarıda çalıştıracak bir dizüstü bilgisayar lazım bu modeli seçtim fikirlerinizi alayım lütfen acil çünkü alıp ödevlerimi yetiştirmeliyim...

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak sana daha taşınabilir birşey almanı öneririm.
ağır programlardan kastın ne?
bence ultrabook al, okula götür getir kolay olsun.

Rastafaray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak sana daha taşınabilir birşey almanı öneririm.
ağır programlardan kastın ne?
bence ultrabook al, okula götür getir kolay olsun.

vala algoritma ve programlama hocamız ağır programlar yükleyecez i5 yada i7 olmalı dedi.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
vala algoritma ve programlama hocamız ağır programlar yükleyecez i5 yada i7 olmalı dedi.
bütçen ne kadar?
Ağır programı biraz açman lazım. Programlama için kullanacağın programlar fazla ağır değildir.
İhtiyaçlarını tam olarak belirle ona göre bir araştırma yap.
Eğer bilgisayarı okula götürüp getireceksen büyük birşey alma,seçimini ultrabooklardan yana kullan.

AzatCan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programlamada kullanacağınız ide ler o kadar bilgisayarı ağırlaştıracak hızını yavaşlatacak bir şey değiller. Bende bilgisayar müh. öğrencisiyim . Netbook kullanıyorum sanada tavsiye ederim .Eğer ki bilgisayarına 2 işletim sistemi kurcam diyorsan ya da virtual box veya Wmare indirip bir tane işletim sisteminide onun üzerinden kullancam diyorsan netbook almanı tavsiye etmem. Eğer performans iyi olsun diyorsan ultrabook al ama sen de biliyorsun ki ultrabooklar pahalı.Notebookları da taşıma sorunu var ilk başlarda hafif geliyor dersin ama zaman geçtikçe niye notebook aldım arkadaş dersin (kendi arkadaşlarımdan biliyorum)

Rastafaray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütçen ne kadar?
Ağır programı biraz açman lazım. Programlama için kullanacağın programlar fazla ağır değildir.
İhtiyaçlarını tam olarak belirle ona göre bir araştırma yap.
Eğer bilgisayarı okula götürüp getireceksen büyük birşey alma,seçimini ultrabooklardan yana kullan.

2.000 ye kadar karşılayabilirim.Ultrabooklar hakkında bi bilgim yok.Dizüstüler gibi ihtiyaçlarımı karşılar mı?

Programlamada kullanacağınız ide ler o kadar bilgisayarı ağırlaştıracak hızını yavaşlatacak bir şey değiller. Bende bilgisayar müh. öğrencisiyim . Netbook kullanıyorum sanada tavsiye ederim .Eğer ki bilgisayarına 2 işletim sistemi kurcam diyorsan ya da virtual box veya Wmare indirip bir tane işletim sisteminide onun üzerinden kullancam diyorsan netbook almanı tavsiye etmem. Eğer performans iyi olsun diyorsan ultrabook al ama sen de biliyorsun ki ultrabooklar pahalı.Notebookları da taşıma sorunu var ilk başlarda hafif geliyor dersin ama zaman geçtikçe niye notebook aldım arkadaş dersin (kendi arkadaşlarımdan biliyorum)

i7 yerine i5 karşılar mı sence programları hocamız epeyi abartmış sanırım

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
2.000 ye kadar karşılayabilirim.Ultrabooklar hakkında bi bilgim yok.Dizüstüler gibi ihtiyaçlarımı karşılar mı?
evet ihtiyaçlarını karşılarlar.
ama sana tavsiyem " hoca i5 veya i7 dedi.", "ağır programlar çalıştırıcam" gibi şeylere odaklanıp bilgisayar alma.
otur bi kağıda ihtiyaçlarını yaz, hangi programları kullanacağını araştır, hergün okula götürecek misin buna karar ver.

ağır program çalıştıracak güçlü olsun diye gidip herhangi bir i5 i7 li notebook alma. tam olarak ne istediğine karar ver ve iyice araştır.