Kimi tavlama taktikleri :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Strake
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
SBS var dediler geldikk :D

Kızlara bulaşma birak :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İlk önce Sbs:) Ben kız manyağı olan ben bile durdum o derece yani:D
o zaman ben gideyim biraz çalışayım yarın sbs var aslında hiç ders çalışmadan giriyorum 380 üzerinde alabiliyorum benim için fark etmiyor :D

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kızları anlamak tanımak zordur :) ilk tanıdığı kızla yada sevgilisiyle evlenen erkeklerin yanlış tercih yapma olasılığı çok yüksek olur. İşin kötü yanı ise tek bildiği gördüğü ilişki o olduğundan hatasının farkına uzun süre varamaz ve hatasının farkına varsa bile bu durumu çoğu zaman kabullenir. Hep eski zamanlardaki ilişkiler örnek gösterilir fakat o zmnlar çoğu ilişkide bağlayıcı unsur aşk değil saygıdır. Bunun 2 sini birden bulduğunuz anda kaçırlayın derim :)

Kız arkadaş edinin sevgili edinin, onları anlamaya ve tanımaya çalışın, vakit geçirin. Yoksa "odun" gibi biri olur çıkarsınız:)

murat.saglam

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu bana toplumsal bozulma gibi geliyor hem bu işin öbür tarfıda var samimi söyliyim yakışıklıyım ve birkaç teklif aldım ama hepsinde kızlarla işim olmaz dedim
bir düşün ilerde evleneceğin kızın birileriyle önceden çıkmış olması seni delirtmezmi aynı şey karın içinde geçerli o da seni bilse...
velhasıl bence kimse zamanından önce böyle şeyler yapmamalı...

Türk insanı ne zaman bu bağnazlık seviyesine ulaştı çok merak ediyorum. Hiç böyle bir toplum değildik yahu vizyon sahibi insanlar yetişiyordu ülkede.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Türk insanı ne zaman bu bağnazlık seviyesine ulaştı çok merak ediyorum. Hiç böyle bir toplum değildik yahu vizyon sahibi insanlar yetişiyordu ülkede.

Üretim kapasitemiz arttı, hertürlü teşvik sağlanıyor yatırımcıya. 3er 3er gelecek bunlar.

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bence üniversiteye kadar böyle şeylerden uzak durmalı üniversitede de dikkatli davranmalı kimsenin ahını almamak gerek nasibin nasıl gelecegi belli olmuyor evli biri olarak söyleyebileceğim tek şey bu.