Şehzade~
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
bende konuyu ram,anakart,harddiske bağlıyorum ondan sonra kovuluyorum ama tipim yeter
hepsini denedim sonuç 0![]()
Sende bir sorun var anlaşılan
bende konuyu ram,anakart,harddiske bağlıyorum ondan sonra kovuluyorum ama tipim yeter
hepsini denedim sonuç 0![]()
kısa zamanda kendime format atıp hayata ve kızlara tekrar başlıyacamSende bir sorun var anlaşılan![]()
kısa zamanda kendime format atıp hayata ve kızlara tekrar başlıyacam![]()
o zaman ben gideyim biraz çalışayım yarın sbs var aslında hiç ders çalışmadan giriyorum 380 üzerinde alabiliyorum benim için fark etmiyorİlk önce SbsBen kız manyağı olan ben bile durdum o derece yani
![]()
o zaman ben gideyim biraz çalışayım yarın sbs var aslında hiç ders çalışmadan giriyorum 380 üzerinde alabiliyorum benim için fark etmiyor![]()
artık orası için uğraşacazÖnemli olan 480 üzerinde alabilmek![]()
bu bana toplumsal bozulma gibi geliyor hem bu işin öbür tarfıda var samimi söyliyim yakışıklıyım ve birkaç teklif aldım ama hepsinde kızlarla işim olmaz dedim
bir düşün ilerde evleneceğin kızın birileriyle önceden çıkmış olması seni delirtmezmi aynı şey karın içinde geçerli o da seni bilse...
velhasıl bence kimse zamanından önce böyle şeyler yapmamalı...
Türk insanı ne zaman bu bağnazlık seviyesine ulaştı çok merak ediyorum. Hiç böyle bir toplum değildik yahu vizyon sahibi insanlar yetişiyordu ülkede.
anlamadım ne demek istediniz?Türk insanı ne zaman bu bağnazlık seviyesine ulaştı çok merak ediyorum. Hiç böyle bir toplum değildik yahu vizyon sahibi insanlar yetişiyordu ülkede.