• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurban bayrami da yalanmis diyo adam :P
demek ki katliam yapmak caiz degilmis. islama saygimin bi miktar geri geldi walla bu cocuk yuzunden :D
yoksa benim bidigim tanriya canli hediye eymek cani tanrilari yatirtimak icindir eski inanislarda :P
islamda boyle bisey varsa bu sorun belirtisidir . ki adam yok diyo ilginc :D

kurban bayrami da yalanmis diyo adam :P
demek ki katliam yapmak caiz degilmis. islama saygimin bi miktar geri geldi walla bu cocuk yuzunden :D
yoksa benim bidigim tanriya canli hediye eymek cani tanrilari yatirtimak icindir eski inanislarda :P
islamda boyle bisey varsa bu sorun belirtisidir . ki adam yok diyo ilginc :D

google translate çeviremedi. hangi dil bu ?

Tam unuttum, alıştım, artık hatırlamıyorum derken. Mesaj gelir "Ne haber? Nasılsın?" Ve hayatının içine eder. Galiba kural bu; kaybetmekten korktuğun şeyden vazgeçtiğin gün o senin olur.

[MENTION=126564]re13el[/MENTION] Ritmo And Egorythmia şarkısını beğendin mi? :D

7 etkili antibakteriyel sabunumuz bile yok tesadüfen yaşıyoruz iyi ölmüyoruz ha.:mrgreen:

Bu işte bi yanlışlık var.. Bu 24 saat neden sürekli kötü haberler ile geçti :(

Neden onca lafla geldin..Kulağıma varı verdin ölüm Beni kırdın iki bacağımdan gittin

[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] :P
[video=youtube;KJ1KG2M073Y]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KJ1KG2M073Y#![/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...