Atrix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beko26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beko26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Az önce Atrix gördüm ve güzel geldi.
Peki Atrix mi yoksa Atrix 4g mi?
Hangisidir ve neden?
Birde bunların fiyatları nedir ve nereden bulabilirim?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Türkiye'de satılan versiyonu 4G olmayan modeldir. 6aydır kullanıyorum, kullanım olarak rahat bi telefon. Telefona resmi olarak Android 4.0 gelmeyecek. kısa zaman içinde sorun oluşturacağını zannetmiyorum ama bi süre sonra tüm yazılımlar ICS'e göre yazılmaya başlanacak ve telefon bunu desteklemeyecek.
Fiyatı şu anda 679TL
En rahat bulabileceğin yer HB
http://www.hepsiburada.com/liste/mo...px?productId=telcepmotatrix&categoryId=371946

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hizli al sitesine de bir göz atın isterseniz.

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Türkiye'de satılan versiyonu 4G olmayan modeldir. 6aydır kullanıyorum, kullanım olarak rahat bi telefon. Telefona resmi olarak Android 4.0 gelmeyecek. kısa zaman içinde sorun oluşturacağını zannetmiyorum ama bi süre sonra tüm yazılımlar ICS'e göre yazılmaya başlanacak ve telefon bunu desteklemeyecek.
Fiyatı şu anda 679TL
En rahat bulabileceğin yer HB
http://www.hepsiburada.com/liste/mo...px?productId=telcepmotatrix&categoryId=371946

kardeş birşey sorucam bu telefondan memnun musun? ben almayı düşünüyorum ama karar veremedim. motorolalarda dokunmatik çok iyi değil diye duydum sizin telefon hakkındaki düşüncelerinizi alabilit miyim?

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
fiyat performans oranı mükemmel bir telefon:D
al derim

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
HizliAl.com, bu telefonu dock ile birlikte gönderiyor. Bilginiz olsun.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[MENTION=33480]fuzuli24[/MENTION] Telefonla ilgili sıkıntım yok. Ben şu an telefon alıyo olsam adaylarım arasında olur yine.
Dokunmatik konusunda problemi yok, S3 gibi, 4S gibi hassas, sadece ekran çok kirlendiğinde sanki basılı kalmış gibi oluyo, ekranı biraz silince o da düzeliyo. Bu çok önemli bişey değil ayda bir bile başıma gelmiyo.

Telefonla genelde internette dolanıyorum, flash da veya uzun videoları oynatmada sıkıntı çekmiyorum(örneğin cnbc-e nin sitesinden 70 dakikalık The Newsroom u direk olarak izliyorum.)
Yüksek performans isteyen oyunlarda ekranın alt kısmı(işlemcinin üzerinde olduğu için) biraz fazla ısınıyo, ki çift çekirdekli işlemci var, olsun o kadar.
Telefon arada bir reset atıyo(iki-üç haftada bir). zaten bu durumda res atmasa bataryayı çıkarmak gerekecek.

Benim için ısınma ve reset atma dışında problem yok.
Bataryası 1930mAh, sabah erken evden çıkıp akşam geç dönüyorum, sürekli olarak wi-fi veya mobil internet açık ve günde 10mb dan fazla mobil, 100mb dan fazla wi-fi kullandığım halde eve döndüğümde %30 şarjım kalıyo.

Telefonu alacaksan Android 4.0(ICS) in gelmeyeceğini bilerek al. Bende gelecek diye beklenti vardı ama gelmeyeceği kesinleşti. Bundan sonra çıkacak uygulamada bazı sıkıntılar çıkabilir.
Uygulamalarda sıkıntı yaşayabilirsin ama ben fazla oyun oynamam diyosan tavsiye ederim.

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
android olmamsı benim için çokta problem değil. aslında ben galaxy i8150 almayı düşünüyordum araştırırken gördüm bu telefonu. onda da android 4.0 gelmiyor. özellik olarak bu telefon daha tatminkar geldi ama kararsız kalmstım fiyatının ucuz olmasından dolayı sorunlu mu diye_?