Kazan'da 20 PKKlı Etkisiz Hale Getirildi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SARKAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
[h=1]KAZAN'DA 20 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ[/h]
pkk-operasyon-kazan-vadisi-64818h.jpg

Güncel - 18 Ekim 2012 11:08
[h=2]Hakkari'nin Kazan Vadisi'nde yürütülen operasyonun dünkü bölümünde 20 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.[/h]Güvenlik güçlerinin, pazartesi günü Kazan Vadisi'nde başlattığı operasyonlarda hakim noktaları tuttukları ve bölgedeki bütün hareketliliği takip ettikleri kaydedildi.
Alınan bilgilere göre, insansız hava araçlarının dün gece 30 kişilik terörist bir grubu tespit etmesi üzerine, söz konusu bölgeye havadan ve karadan müdahale edildi.
Bombardımanın ardından yapılan değerlendirmeler ve bölgeden alınan görüntüler ışığında 20 teröristin etkisiz hale getirildiği belirlendi.
Bölgede arazi arama tarama faaliyeti yapılmadığından, terörist gruptan kurtulan olup olmadığı konusu netlik kazanmadı.
Cihan

http://www.aktifhaber.com/kazanda-20-pkkli-etkisiz-hale-getirildi-676764h.htm

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Medya bizim değil de Pkk'nın elinde olsaydı eminim ki "Etkisiz hale getirildi" ifadesini kullanmazdı.Ama bizimkiler kibar.

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Medya bizim değil de Pkk'nın elinde olsaydı eminim ki "Etkisiz hale getirildi" ifadesini kullanmazdı.Ama bizimkiler kibar.

Ailelerini düşünüyorlardır bence, rencide olmasınlar diye...

Şehitlik hükmünü TRT veriyor ondan haberiniz var mı?
Müslüman biri şehit olduğunda Türkiyeden değilse şehit oldu demiyor.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ailelerini düşünüyorlardır bence, rencide olmasınlar diye...

Şehitlik hükmünü TRT veriyor ondan haberiniz var mı?
Müslüman biri şehit olduğunda Türkiyeden değilse şehit oldu demiyor.

Dağa çıkıp da askere sıkan birisini ailesi rencide olsa ne olur.

Onlar benim gözümde ..........(Boşluk her şekilde doldurabilir)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Etkisiz hâle getirildi biraz gaz alma lâfı bana kalırsa. 20 terörist ölmüş olsa yurttaş daha huzurlu olur ama 20'si de öldü mü, kaçı yaralı, kaçı yara almadan ele geçti, kaçı serbest bırakılacak? Bir sürü soru var.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Küfür veya rencide edici bir söz bekliyor olabilirsin.Ama henüz öyle bir aile ile tanışmadım.

Asker çocuğu için, o ana ve babanın elini öperim.

Ama dağdaki için, sözümü de söylerim.

Kusura bakma ama sen birine karşı suç işlersen ben bu yüzden anneni veya babanı suçlamam.

"Onlar benim gözümde .........." çok doğru bi laf değil. üç notadan herkes ne kastettiğini anlayabilir.

Her neyse hassas meselelerde dikkatli olmakta fayda var.

Selametle.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Kusura bakma ama sen birine karşı suç işlersen ben bu yüzden anneni veya babanı suçlamam.

"Onlar benim gözümde .........." çok doğru bi laf değil. üç notadan herkes ne kastettiğini anlayabilir.

Her neyse hassas meselelerde dikkatli olmakta fayda var.

Selametle.

İzninle mesajlarını düzenledim.Düşündüm de çok doğru bir tabir değildi.

Ama bu fikrimin değişti anlamına gelmez.

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sanırım biraz polemik oldu, şu durum beni rahatlatıyor. Çok şükür müslümanız, inancımıza göre: İnsan ahirette sevdiğiyle beraber olacak. Kalbine Mümin, Peygamber, Allah (C.C) sevgisi olan sevikleriyle, kalbinde a*o sevgisi olan da onla beraber olacak. Bir müslümanı yanlışlıkla bile öldürmenin kefareti olduğunu duydum, kasıtlı olarak bunu yapanlar da, onlara sempati besleyenler de sevdikleriyle beraber olsunlar.