Bifincan.com Davetiyesi isteyenler

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Tamam sebastiantr sen haklısın artık daha ne deyim site yalan söylüyor ben çok film izleyip komplo teorisi uyduruyorum buraya tıklayınız a tıkladığımda üye olurken senin ad soy ad haricinde hiç bir bilgi görmedim "onlar oraya yazarlar söylerler ama yapmazlar" :) bütün bunlar yerine beni ikna etmek için kendi fikrinin arkasından vazgeçmeyi zayıflık olarak algılamak yerine b.s.s deki o maddeyi daha önceden görmemiştim deseydin daha makbule geçerdi. Bundan sonraki mesajında sen haklısın

Dostum çok biliyorsun sen etrafa fışkırmış bilgin zaten.
Yolla bana davetiye yarın üye olayım bakalım telefon numaramı görebilecek misin?

B.S.S yi ben zaten okumadım ki sen ekledin gördüm.
Benim ne işim var B.S.S ile şunla bunla, sen hiç mail ile iletişim kurdun mu? Ben kurdum...

Sen sitenin yazdıklarını savunuyorsun, ben siteden aldığım tepkileri yorumluyorum.

Ben yanılamam mı? Elbette, ancak doğru olduğuna inandığım şeyin peşinden koşmasaydım şuan burada olmazdım.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sitede b.s.s adı altında yazılanlar bir nevi sitenin kuralları ve kullanım şartları ben burada bilgilerin bir kısmını okuduktan sonra arkadaşları bilgilendirmek için bu mesajı yazdım

Tanıyıp tanımadığı herkese davetiye gönderenlerin üyelikleri bir süre sonra kapanacaktır davetiye gönderme kurallarını okursanız sitede anlam verebilirsiniz :)

Ben numara ve mail adresini gördüğümü az çok hatırlıyordum b.s.s yi okuyunca az çok emin oldum adamların yalan bilgi yazacaklarını da zannetmiyorum

İnsan tabi ki inandığı şeyin peşinden koşmalı çaba harcamalı ama burada ki olay farklı burada kendi mantığının çerçevesinde yorumlarla açıklama yapmaya çalışıyorsun bense hatırladığım olay ve b.s.s yi okumamla sitedeki verilen bilgilerle arkadaşları bu olay hakkında bilgilendirmek istiyorum sende aksini iddia ediyorsun ben bifincan da çalışmıyorum oradaki yazılan kurallar ne derece geçerli bilemem davetiye atıp denemeyi de uygun görmüyorum davetiye atıp her hangi bir bilgi gözükmez ise de burada site yalancı çıkar ben değil.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Sitede b.s.s adı altında yazılanlar bir nevi sitenin kuralları ve kullanım şartları ben burada bilgilerin bir kısmını okuduktan sonra arkadaşları bilgilendirmek için bu mesajı yazdım

Ben numara ve mail adresini gördüğümü az çok hatırlıyordum b.s.s yi okuyunca az çok emin oldum adamların yalan bilgi yazacaklarını da zannetmiyorum

İnsan tabi ki inandığı şeyin peşinden koşmalı çaba harcamalı ama burada ki olay farklı burada kendi mantığının çerçevesinde yorumlarla açıklama yapmaya çalışıyorsun bense hatırladığım olay ve b.s.s yi okumamla sitedeki verilen bilgilerle arkadaşları bu olay hakkında bilgilendirmek istiyorum sende aksini iddia ediyorsun ben bifincan da çalışmıyorum oradaki yazılan kurallar ne derece geçerli bilemem davetiye atıp denemeyi de uygun görmüyorum davetiye atıp her hangi bir bilgi gözükmez ise de burada site yalancı çıkar ben değil.

Arkadaşım bir saattir siteden alıntı yapıp yapıp önüme koyan, benim hakkımda mantıksız konuşuyorsun, lafı çarpıtıyorsun, zayıflık gösteriyorsun diye itham da bulunan kimdi kilimcinin kör oğlumu?

Şimdi çıkmış site yalancı çıkar ben değil diyorsun.
Sitedeki yaşın doğruysa sana bir abi tavsiyesi vereyim.

Önce kendine bir dal bul ondan sonra ona sıkı sıkı sarıl.

Sen elinde var olan yazılı şeyleri bile savunamıyorsun birde gelmiş bana akıl veriyorsun!

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşım bir saattir siteden alıntı yapıp yapıp önüme koyan, benim hakkımda mantıksız konuşuyorsun, lafı çarpıtıyorsun, zayıflık gösteriyorsun diye itham da bulunan kimdi kilimcinin kör oğlumu?

Şimdi çıkmış site yalancı çıkar ben değil diyorsun.
Sitedeki yaşın doğruysa sana bir abi tavsiyesi vereyim.

Önce kendine bir dal bul ondan sonra ona sıkı sıkı sarıl.

Sen elinde var olan yazılı şeyleri bile savunamıyorsun birde gelmiş bana akıl veriyorsun!

Sitedeki yaşım doğru bana karşı tavrının da benden büyük olduğun için kaynaklandığını düşünüyordum tamamen saf olarak kendi fikrim olmayan cümleleri tabi ki tam anlamıyla savunmam, savunmamda doğru olmaz ben o bilgileri siteden aldığım bilgiler doğrultusunda buraya aktardım, fikirlerimi destekleyen sitedeki b.s.s var b.s.s yalan atmıyorsa tabi ki sonuna kadar savunurum buradaki ince ayrıntı yalan kelimesi o kelimenin geçerli olması siteyi yalancı durumuna düşürür bende dolaylı yoldan yalancı olurum ama kendi fikrim nedeniyle yalancı olmam bende de sana kardeş tavsiyesi "Roman,Kitap......."

Bu arada yazıları bir daha inceledim de yazdığım mesajlarda sadece görmek istediğini görüyorsun açık yakalamaya çalışıyorsun kabul etmek bu kadar zor mu ben onu anlayamadım hala sanki ikimiz farklı dili konuşunuyoruz

Bende artık daha fazla uzatmayacağım çünkü bir sonuca varamayacağız sözcükler fikirlere ve eyleme dönüşmediği sürece burada tartışmamızın bir anlamı yok.

physco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
davetiye gelmiş atan arkadaşa teşekkür ediyorum

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Sitedeki yaşım doğru bana karşı tavrının da benden büyük olduğun için kaynaklandığını düşünüyordum tamamen saf olarak kendi fikrim olmayan cümleleri tabi ki tam anlamıyla savunmam, savunmamda doğru olmaz ben o bilgileri siteden aldığım bilgiler doğrultusunda buraya aktardım, fikirlerimi destekleyen sitedeki b.s.s var b.s.s yalan atmıyorsa tabi ki sonuna kadar savunurum buradaki ince ayrıntı yalan kelimesi o kelimenin geçerli olması siteyi yalancı durumuna düşürür bende dolaylı yoldan yalancı olurum ama kendi fikrim nedeniyle yalancı olmam bende de sana kardeş tavsiyesi "Roman,Kitap......."

Bu arada yazıları bir daha inceledim de yazdığım mesajlarda sadece görmek istediğini görüyorsun açık yakalamaya çalışıyorsun kabul etmek bu kadar zor mu ben onu anlayamadım hala sanki ikimiz farklı dili konuşunuyoruz

Bende artık daha fazla uzatmayacağım çünkü bir sonuca varamayacağız sözcükler fikirlere ve eyleme dönüşmediği sürece burada tartışmamızın bir anlamı yok.

Sana karşı tavrımın yaşla alakası yok. Önceki mesajlarıma bakarsan benden büyüklere de sert çıkışlar yaparım çünkü doğru olduğuna inandığım şeyi savunurum savunmayanı ciddiye almam.

1-Ben en başından beri bir mantık üzerinden, sitenin el altından da küçük sözcük oyunları ile bile üye olun derken, kimseyi banlamazlar kelalakasın diye.
Ancak firma çakal ise belli bir yere ulaştığında bu işlemi yapar, bunu beklerim. Sonuçta kimse kimseye durduk yere 900TL lik laptop vermez.

2- Telefon numarası mevzusu.

Başka gördüğüm, ilgilendiğim bir nokta hiç olmadı.

Sen ise aynı şeyi lafı döndürdün dolaştırdın, kelimeleri çoğalttın çoğaltın aynı şeyi söyledin...
Sen çok cümle kurdukça ben sadece bu iki konu üzerinde konuştum.
Görmedim, algıda seçicilik yapmadım.
Sadece konuştuğum şeylerine cevap verdim.

Tavsiyeni de anlamadım kitap, roman ne anlama geliyor?

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sana karşı tavrımın yaşla alakası yok. Önceki mesajlarıma bakarsan benden büyüklere de sert çıkışlar yaparım çünkü doğru olduğuna inandığım şeyi savunurum savunmayanı ciddiye almam.

1-Ben en başından beri bir mantık üzerinden, sitenin el altından da küçük sözcük oyunları ile bile üye olun derken, kimseyi banlamazlar kelalakasın diye.
Ancak firma çakal ise belli bir yere ulaştığında bu işlemi yapar, bunu beklerim. Sonuçta kimse kimseye durduk yere 900TL lik laptop vermez.

2- Telefon numarası mevzusu.

Başka gördüğüm, ilgilendiğim bir nokta hiç olmadı.

Sen ise aynı şeyi lafı döndürdün dolaştırdın, kelimeleri çoğalttın çoğaltın aynı şeyi söyledin...
Sen çok cümle kurdukça ben sadece bu iki konu üzerinde konuştum.
Görmedim, algıda seçicilik yapmadım.
Sadece konuştuğum şeylerine cevap verdim.

Tavsiyeni de anlamadım kitap, roman ne anlama geliyor?

Kitap okumak, ilgi alanına giren sevdiğin roman deneme ya da fantastik kurgu hangisinden hoşlanıyorsan onları düzenli okuman bu konudaki tartışmayı da daha fazla uzatmak istemiyorum.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Kitap okumak, ilgi alanına giren sevdiğin roman deneme ya da fantastik kurgu hangisinden hoşlanıyorsan onları düzenli okuman bu konudaki tartışmayı da daha fazla uzatmak istemiyorum.

Kendi ufak çaplı kütüphanem mevcut fırsat buldukça okurum. :)
Ancak şu aralar ne yazık ki 24 saat yetmemek de.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Konuyu o kadar farklı aşamalara getirdin ki gene yazdıklarımı anlamamakta ısrarcısın bak benim umurumda da değil zaten olayı adımızdan kork saydık site açmazdık gibi mantıksız bir cümle ile de süslemişsin benim burada anlatmaya çalıştığım siteye "tanımadığın kişileri üye ederken onların yaptıklarından senin üyeliğinin sorumlu olduğu" ilk mesajım da bunun üzerine ana tema bu ad soy ad telefon numarası falan değil sadece onların gözükmediğini iddia ettiğin için öyle bir örnek gösterdim şimdi gelelim benim komplo teorici olduğuma ya ben yanlış hatırlıyorum ya da site yalan söylüyor en alt da b.s.s ye girersen sende göreçeksin:
BRPHV.png

Küçük çaplı bir kütüphanen varsa bana bir şeyler kanıtlamak için kırmızıyla yazdığın AMA bağlacını yorumlamana hayran kaldım :) bu üstte ki benim yazdığım yorumdan sonra yazdıkların da ayrı bir muamma konuşmayayım diyorum ama....

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Küçük çaplı bir kütüphanen varsa bana bir şeyler kanıtlamak için kırmızıyla yazdığın AMA bağlacını yorumlamana hayran kaldım :) bu üstte ki benim yazdığım yorumdan sonra yazdıkların da ayrı bir muamma konuşmayayım diyorum ama....

Kardeş senin algıda bir problem var sanırım.

Sen demedin mi şöyle şöyle olur, böyle böyle yaparlar.
Ben demedim mi şöyle şöyle olmaz, böyle böyle yapamazlar diye.

Ben kendi söylediğimi arkasında duruyorum, söylediklerimi savunuyorum.
Muamma da kalıyorsun benim elimden bişey gelmez.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kardeş senin algıda bir problem var sanırım.

Sen demedin mi şöyle şöyle olur, böyle böyle yaparlar.
Ben demedim mi şöyle şöyle olmaz, böyle böyle yapamazlar diye.

Ben kendi söylediğimi arkasında duruyorum, söylediklerimi savunuyorum.
Muamma da kalıyorsun benim elimden bişey gelmez.

Ben direk kafamdaki fikirleri buraya yazmadım bak yazdıklarımı tekrar yazıyorum aşağıdaki b.s.s yi okuduktan sonra yazdım senin gibi rastgele sitedeki deneyimlerimle konuşmuyorum öyle bir şeyi konuşsamda aşağıdaki resmi gördükten sonra ben bunu görmemiştim derim aşağıdaki resimdeki kurala inanmazsam da sitedeki bifincanla itibara geçerim.

BRPHV.png

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ben direk kafamdaki fikirleri buraya yazmadım bak yazdıklarımı tekrar yazıyorum aşağıdaki b.s.s yi okuduktan sonra yazdım senin gibi rastgele sitedeki deneyimlerimle konuşmuyorum öyle bir şeyi konuşsamda aşağıdaki resmi gördükten sonra ben bunu görmemiştim derim aşağıdaki resimdeki kurala inanmazsam da sitedeki bifincanla itibara geçerim.

BRPHV.png

Benim anlamadığım bir husus var. Sen davet ettiğin kişilerin cep telefonunu gördün mü?

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Benim anlamadığım bir husus var. Sen davet ettiğin kişilerin cep telefonunu gördün mü?

:D eski mesajlarımı dikkatli okumadığın hemen anlaşılıyor.

yanlış hatırlamıyorsam davetiye yi üye olmak istediğimde linke tıkladım ve açılan pencerede davetiye yi gönderen kişinin adını soyadını e posta adresini telefonunu gördüm

Ben kimseyi davet etmedim zaten davet eden değil davet edilen kişi görüyor siteye göre

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
:D eski mesajlarımı dikkatli okumadığın hemen anlaşılıyor.

Ben kimseyi davet etmedim zaten davet eden değil davet edilen kişi görüyor siteye göre

Hayatımın en yoğun haftalarından birini yaşıyorum. Unuttuğum o kadar şey varki senin mesajının hiç bir önemi yok şuan benim için.

Eğer ben yanlış anlamadıysam, seni o zaman siteye birisi davet etti.
Ve seni davet edenin telefonu, adı soyadını biliyor olman lazım.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hayatımın en yoğun haftalarından birini yaşıyorum. Unuttuğum o kadar şey varki senin mesajının hiç bir önemi yok şuan benim için.

Eğer ben yanlış anlamadıysam, seni o zaman siteye birisi davet etti.
Ve seni davet edenin telefonu, adı soyadını biliyor olman lazım.

Önemi olmadığını baştan anladım zaten :) ısrar ettiğin için bende açıklamalar yapma gereği duydum Gene son bir kez özetliyorum bana davetiye geldi ben davetiye ye tıkladım üye oldum ve orada bana davetiye gönderen kişinin adını soy adını telefonunu kayıt olurken 1 kereye mahsus gördüğümü hatırlıyorum aradan 3 4 gün geçti bende b.s.s deki o yazıyı okudum ve arkadaşları uyarmak için üyeliğinizin iptal olabilmesi riskine karşı herkese davetiye göndermemelerini önerdim b.s.s den ekran görüntüsü almama rağmen ısrar etme nedenine anlam veremedim ve yanlışsa oradaki bilgi bifincana şikayette bulunmanı önerdim ama olay buralara kadar taşındı farklı yönlere çektin yanlış anladığını düşünüyorum.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Konuda adım geçtiği için yorum yapma ihtiyacı hissettim. Kontrol ettim ben şu ana kadar 21 kişiyi davet etmişim ve birkaçı hariç üye olmuş diğerleri.

Bss'de ne yazdığı önemli değil ben gördüğümü söyleyeceğim, kayıt olurken kullanılan e-posta ve üye olan kişinin adı haricinde hiçbir bilgiyi ben göremiyorum. Bss'ye niye öyle yazmışlar bilmiyorum ama cep telefonu vb özel bilgileri davet eden kişi hiçbir zaman göremiyor.

Ben SDN üyelerinin bilinçli olduğuna inandığım için üyeliğimin iptal edilmesi gibi bir endişem yok ama gene de bilgilendirdiğin için sağol.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
dyr59.gif

Buyur birader.
Daha önce davetiye mailinin içeriğini paylaşmıştım idrak etme konusunda sıkıntı çektin sanırım.
Komple ekran görüntüsü aldım senin için.

Beni davet eden kişinin telefon numarasını bulursan haber edersin.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
:D Artık ben ne deyim, olayı hala tam anlamıyla kavrayamamışsın yazdığım mesajları biraz olsun yorumlamaya çalış "buraya tıklaman" yeterli ye tıklayınca bifincan sitesinde üye olurken bilgiler gözüküyor mail adresiyle bilgi göndermiyorlar öyle şey mi olur.

JuqqLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar,

BiFincan.com davetiyesi isteyen arkadaşlar konu altına mesajla veya özel mesaj yolu ile bana e-mail bildirirlerse davetiyeleri yollayabilirim. :)

Bifincan da ne?. diye soracak olursanız.

www.bifincan.com 'daki kısa video'yu izleyebilirsiniz :)

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
uyelik.hesabi@hotmail.com
Eğer davetiye hakkın sınırsızsa bende bi davetiye alabilir miyim şimdilik çok aktif kullanabileceğimi sanmıyorum ama ileride işime yarayabilir