Etkin uygulamalari kapatma

seyita

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar elimde sony ericsson arc s var bilginiz gibi bu modellerde etkin uygulamalari kapatmak için bir uygulama yok en azindan telefonun kendisinde yok.ben biraz araştirdim task killer diye bi uygulama buldum ama fazla hoşuma gitmedi sizin bildigiz bir uygulama varsa bana yardimci olursaniz sevinirim :))

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
task killer tarzı programlar anlık işe yarar ve bu uygulamalar şarj düşmanıdırlar bende de aynı telefon var sürümün ics ise home tuşuna uzun basınca çıkan programları tutup sağa sola atarak kapatabilirsin

seyita

Asistan
Reaksiyon puanı
1
task killer tarzı programlar anlık işe yarar ve bu uygulamalar şarj düşmanıdırlar bende de aynı telefon var sürümün ics ise home tuşuna uzun basınca çıkan programları tutup sağa sola atarak kapatabilirsin
Dostum denedim olmadi sürümü ics nasıl yaparız?

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Go power master güzeldir şarj hakkında da detaylı bilgi verir ama program sonlandırma anlık oluyor hele dedi bildirimler beni deli ediyor ha bitane daha geldi işte sinir ya

seyita

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pc companion veya seus programı ile telefonu usb kablosu ile bilgisayara bağlayıp yapabilirsin
Sen telefonunu androidin son güncellmesiyle güncelledin mi? Ben guncellemedim telefonun yavaşlar dediler :-D sence doğrusu bu???

Go power master güzeldir şarj hakkında da detaylı bilgi verir ama program sonlandırma anlık oluyor hele dedi bildirimler beni deli ediyor ha bitane daha geldi işte sinir ya

eyvallah dostum denecegim :)

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sen telefonunu androidin son güncellmesiyle güncelledin mi? Ben guncellemedim telefonun yavaşlar dediler :-D sence doğrusu bu???

eyvallah dostum denecegim :)
ben güncelledim genel olarak iyiydi aslında fakat bazı oyunlarda hafif kasmalar oluyordu tekrar gb ye geri döndüm oyun performansı dışında memnundum ics den yani :)