hamza5806
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 22
slm panpalar ben geldim yeni araştırmam da şu the run nasıl bir oyun sizceO zaman
![]()
1-8'e kadar ilkokul diye geçer. :mrgreen:

slm panpalar ben geldim yeni araştırmam da şu the run nasıl bir oyun sizceO zaman
![]()
1-8'e kadar ilkokul diye geçer. :mrgreen:
Sen ozele gel ozele![]()
Tam yerine geldin. :mrgreen:slm panpalar ben geldim yeni araştırmam da şu the run nasıl bir oyun sizce![]()
Ben seni buldum, bulmaz olaydım.Allahından bul![]()
hacı ben beğenmedim yaa oynanış zor grafikler de çok gerçekci ben bu tür oyunları pek sevmiyorum nasıl ayarlarda bitirdin oyunuTam yerine geldin. :mrgreen:
Ben onu bitirdim.
Güzel oyun tavsiye ederim.![]()
Tam yerine geldin. :mrgreen:
Ben onu bitirdim.
Güzel oyun tavsiye ederim.
Ben seni buldum, bulmaz olaydım.![]()
![]()
Neredeyse 20 yasindayim benim bir tane olmadi adam ayni anda 2 tane goturuyor helal olsunİrem ve bu forumda.![]()
![]()
Görüntü kalitesini soruyorsan çözünürlük 1366x768 grafikler orta-düşük arası.hacı ben beğenmedim yaa oynanış zor grafikler de çok gerçekci ben bu tür oyunları pek sevmiyorum nasıl ayarlarda bitirdin oyunu![]()
Kim 2 tane götürüyor ? :lol: [MENTION=261544]real madridli[/MENTION] mi ?Neredeyse 20 yasindayim benim bir tane olmadi adam ayni anda 2 tane goturuyor helal olsunama oda tehlikeli kadinlar sinirlenince 10 kaplan gucunde olabilirler. bak bunun icinde bir soz var.
"yemek buldun ye. Terlikli kadin gordun kac."
Ozan kesrik
annemden biliyorum![]()
annemden biliyorum ancak çok iyi yakartop oynarımNeredeyse 20 yasindayim benim bir tane olmadi adam ayni anda 2 tane goturuyor helal olsunama oda tehlikeli kadinlar sinirlenince 10 kaplan gucunde olabilirler. bak bunun icinde bir soz var.
"yemek buldun ye. Terlikli kadin gordun kac."
Ozan kesrik
annemden biliyorum![]()
aynı ben ancak yinede beğenmedim sence tekrar şans tanıyım bu arada most wanted da bir yerde takıldım zaten oyun yarım ekran sövesim geliyorGörüntü kalitesini soruyorsan çözünürlük 1366x768 grafikler orta-düşük arası.
Kim 2 tane götürüyor ? :lol: @real madridli mi ?![]()
Bence bir şans daha ver.aynı ben ancak yinede beğenmedim sence tekrar şans tanıyım bu arada most wanted da bir yerde takıldım zaten oyun yarım ekran sövesim geliyor![]()
Sakin beyler ben bir tane götürüyorum o da İrem başka kimi götürüyorum [MENTION=279288]Piyonist[/MENTION]![]()
Bilmiyorum her an birisi kaza kursununa gidebilir gibime geliyorsakin ol sampiyon
![]()
Örnek olarak![]()
Ben bulurum.İnanak be kanka alemsin valla nerden buluyon bunları yenilerinden birkaç tane yollasana![]()
![]()
[MENTION=279288]Piyonist[/MENTION] görmüyor musun ?![]()
Daha konuyla ilgili olan yok ama buna bak.Ali İhsan birkaç tane daha yolla bunlardan gülme krizine girdim![]()
Daha konuyla ilgili olan yok ama buna bak.
![]()
Hahahaha dur gülmekten ölcem![]()
Görüşürüz abi.İyi geceler.Neyse forumu yeteri kadar isgal ettik hepinize iyi geceler. Verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz. Ask acisi cekmeye gidiyorum birde bulasiklar birikti :S