Haha onu da nereden cikardin yahuAbi nerdesin sen yaYoksa tuvaletten mi giriyorsun
![]()

Haha onu da nereden cikardin yahuAbi nerdesin sen yaYoksa tuvaletten mi giriyorsun
![]()
Aman aman daha iyi ol. [MENTION=261544]real madridli[/MENTION] siz iyi olduktan sonra gerisi gelir zaten..Bende iyi.![]()
[MENTION=281118]OnurSorhan[/MENTION] ve arkadaşları tuvaletten giriyordu foto filan atmıştı burayaHaha onu da nereden cikardin yahu![]()
Aman aman daha iyi ol. @real madridli siz iyi olduktan sonra gerisi gelir zaten..
hadi ya[MENTION=281118]OnurSorhan[/MENTION] ve arkadaşları tuvaletten giriyordu foto filan atmıştı buraya![]()
Abi nerdesin sen yaYoksa tuvaletten mi giriyorsun
![]()
Yurttayım hatlar karışık Aloo aloo ses gelmio![]()
hadi yabende mutfaktan giriyorum onceki mesajlara bak
![]()
beni unuttunuzBiz gelelim mi
Gördüm ve koptum![]()
Aman dikkat et ask sakat is. Genc yasta curuyup gitme ...Ben kötüyüm çünkü aşığım![]()
Biz gelelim mi
Gördüm ve koptum![]()
Aman dikkat et ask sakat is. Genc yasta curuyup gitme ...
Aman dikkat et ask sakat is. Genc yasta curuyup gitme ...
Sen universiteyi kazan eve cik bakalim o zaman kim kopuyor![]()
Ya tabii birilerine karsi bu tarz duygular hissetmek guzel bir sey hatta cok guzelİreme aşığım ama okulda o kadar güzel hocalar var ki her an onlara aşık olabilirim
İp kopuyor:mrgreen:
+1.Ya tabii birilerine karsi bu tarz duygular hissetmek guzel bir sey hatta cok guzelama bittigi zaman sakat
![]()
Ya tabii birilerine karsi bu tarz duygular hissetmek guzel bir sey hatta cok guzelama bittigi zaman sakat
![]()
Evet dogru simdi kendimizi kandirmayalim sen hocalari unut+1.[MENTION=261544]real madridli[/MENTION] 'ninkiler boş işler.
![]()
Evet dogru simdi kendimizi kandirmayalim sen hocalari unut![]()
İnsallah bitmez. Gul gibi gecinip gidersiniz. Tum kalbimle isterim.Bitmezse![]()
İnsallah bitmez. Gul gibi gecinip gidersiniz. Tum kalbimle isterim.
O zaman sana soyle bir soz adasam.Unutamam ben ona resmen aşığım![]()
haha bak bu cuk diye oturdu
Aynen.haha bak bu cuk diye oturdu![]()
iremle tani kimle olucak kiz arkadasinin adi irem degil mi?
O zamanOrtaokulluyum hadi köyüne![]()
O zaman sana soyle bir soz adasam.
"begendiginiz bedenlere hayalinizde ki ruhlari sokup ask saniyorsunuz."
William shakespeare
İrem ve bu forumda.iremle tani kimle olucak kiz arkadasinin adi irem degil mi?
O zaman
![]()
1-8'e kadar ilkokul diye geçer. :mrgreen:
Sen ozele gel ozeleOğlum ben hasta oldum hocalara (İrem duymasın duyurmayın)ne yapayım
![]()
iremle tani kimle olucak kiz arkadasinin adi irem degil mi?
Serbülent Hoca neden ortaokul diyor:mrgreen: