- Reaksiyon puanı
- 159
Kim gibi ? 

3'ü de 4 harfli.Yaptın zaten de 3 kişi var hangisi?:mrgreen:
3'ü de 4 harfli.![]()
![]()
hoşbuldukHoş geldin
Hoş geldin![]()
windows ve linuxta sorun bitermi artık burdayımSeni ilgilendirmez sonra bizi milletin diline düşürürsün
@aquess1999 @Strake yine kayboldular galiba![]()
hoşbulduk
windows ve linuxta sorun bitermi artık burdayım![]()
Bende yazın kullanıyordum hiç sorun yoktu. :mrgreen:windows ve linuxta sorun bitermi artık burdayım![]()
sadece mi iyi
Biri İ*** diğeri M**** ve finali S***.Hayır teki 4,teki 5 diğerini bilmiyom:mrgreen:
çok sık güncelleme yapmıyorsan ve her gördüğüne tıklamıyorsan sorun çıkmıyorBende yazın kullanıyordum hiç sorun yoktu. :mrgreen:
Ben mi her gördüğüme tıklamıyorum ?çok sık güncelleme yapmıyorsan ve her gördüğüne tıklamıyorsan sorun çıkmıyor![]()
![]()
O zaman oda 2. İ***Final yanlış![]()
bende boza boza öğreniyorum inşallah lisansta sıkıntı olmazBen mi her gördüğüme tıklamıyorum ?![]()
Zaten ben boza boza öğrendim. :mrgreen:
o zaman tamamÇok iyi![]()
Olmaz merak etme.bende boza boza öğreniyorum inşallah lisansta sıkıntı olmaz![]()
O zaman oda 2. İ***![]()
Rehberlikçi mi ?Yok oğlum birinci İrem İkinci Miray Hoca üçüncü de rehberlikçi bu arada bilgisayar delirdi ben kaçar az sonra gelirim![]()
kurulmayan sistem yoktur derim pcye uygun olsa hiç durmam günde 4 formattan birayda kurarımOlmaz merak etme.
En sonu format.
Hem Linux basit gel Mac os X kur.![]()
Hadi kur o zaman.kurulmayan sistem yoktur derim pcye uygun olsa hiç durmam günde 4 formattan birayda kurarım![]()
![]()
sisteme uygun değilki amd işlemci ati ekran kartı tam zıttıHadi kur o zaman.![]()
![]()
Sen hala orada mısın ?sisteme uygun değilki amd işlemci ati ekran kartı tam zıttı![]()
tamam amd tarafında kurulacak sonra atı textleriye bir yığın uğraşıyım sonra macta bilgisarayına göre özelleştirme yapılıyor orada takılıyorum işteSen hala orada mısın ?
İnternette araştırırsan Amd'ye kuranları görürsün.![]()
tamam amd tarafında kurulacak sonra atı textleriye bir yığın uğraşıyım sonra macta bilgisarayına göre özelleştirme yapılıyor orada takılıyorum işte![]()
O text değil kext.tamam amd tarafında kurulacak sonra atı textleriye bir yığın uğraşıyım sonra macta bilgisarayına göre özelleştirme yapılıyor orada takılıyorum işte![]()
Fiyatları çok kazık.Bırak uğraşma onu kurana kadar para biriktirmeye başla daha önce mac bilgisayar alırsın.![]()
mac bilgisarayın duruşu yeterBırak uğraşma onu kurana kadar para biriktirmeye başla daha önce mac bilgisayar alırsın.![]()
biri farklı kurulum yapıyor biri farklı ayrıca ne olmuş kext yerine text yazmışsak tamam kabul ediyorum hata bendeO text değil kext.
Özelleştimeyi de internette araştırarak bulabilirsin.
Fiyatları çok kazık.![]()
Rehberlikçi mi ?![]()
![]()
![]()
![]()
Fiyatları çok kazık.![]()