Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bişey sorucam size. şimdi bu gün telefonun tuş kilidini açtım ve şu kilit ekranı varya hani kaydırınca su sesi çıkıp açılan. herneyse öyle bakıyım dedim bi. ondan sonra o ekrana dikkatli baktım ve tuş kilidi ekranında bi kararma oldu ama çok net bakınca gözüküyor. sonra kapatık gene açtım. sonra baktım gene hafif kararma oluyor kendi kendine arkadaşa bak dedim sen görcenmi evet bende gördüm dedi. bu arada telefon güç tasarruf modundaydı ve kapadım ve ekran ışıgını sona açtım. sonra gene denedim hiç bişey olmadı gayet düzgün. sizce bu sorun güç tasarruf modundanmı kaynaklanıyordur? birde tuş kilidi düğmesine basıyorum saate bakmak için bakıyorum mesela 14:59 yazıyor. sonra hemen kendi kendine 15:03 oluyor. yani telefon cebimde kapalı iken cebimde saat değişmiyorda telefonun tuş kilidi düğmesine basınca hemen saat değişiyor. bu sizce bir sorunmu sizdede oluyormu?

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
arkadaşlar bişey sorucam size. şimdi bu gün telefonun tuş kilidini açtım ve şu kilit ekranı varya hani kaydırınca su sesi çıkıp açılan. herneyse öyle bakıyım dedim bi. ondan sonra o ekrana dikkatli baktım ve tuş kilidi ekranında bi kararma oldu ama çok net bakınca gözüküyor. sonra kapatık gene açtım. sonra baktım gene hafif kararma oluyor kendi kendine arkadaşa bak dedim sen görcenmi evet bende gördüm dedi. bu arada telefon güç tasarruf modundaydı ve kapadım ve ekran ışıgını sona açtım. sonra gene denedim hiç bişey olmadı gayet düzgün. sizce bu sorun güç tasarruf modundanmı kaynaklanıyordur? birde tuş kilidi düğmesine basıyorum saate bakmak için bakıyorum mesela 14:59 yazıyor. sonra hemen kendi kendine 15:03 oluyor. yani telefon cebimde kapalı iken cebimde saat değişmiyorda telefonun tuş kilidi düğmesine basınca hemen saat değişiyor. bu sizce bir sorunmu sizdede oluyormu?

Bizde böyle bir sorun yok.Batuhan kardeş ya sen aklını kaçırmışsın yada senin cihazın bozuk.Ben ikinci şıkkın doğru olmasını temenni ediyorum.Cihazın bozuk senin arkadaşım.Eğer gerçekten cihazının bozuk olup olmadığını anlaman istiyorsan GeekBench 2 testi yaptır cihazına.Özel mesajla linkini göndercem.Ordan indir ve testi yaptır.Kaç puan aldığının ekran görüntüsünü buraya koy.Çıkan sonuca göre GERÇEK TEŞHİSİ koyucam artık sana ve cihazına.Testi yapmadan önce cihazı yeniden başlat öyle testi yaptır.Sonucu bekliyorum.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu test sadece telefonun hızını göstermiyormuydu? bu arada testi 3-4 kez yaptım fakat hepsinde sonuçlar farklı. şimdi resmini göndericem bitanesinin upload edip

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Buyur Kardeşim S3 ümün GeekBenck 2 Testi ;
RJ5nOzvKe-PRbVhXgW1O6eijgYNigBXNCPiTnkPrZ9o

42Wdziz1UiyCr_rhM2w3UfIH4JkI5FqC6IijGy86CBs

OYCjDP7i2_mOboFzUhhcDCp15phdG5nXkzta0DHxmGs

obsph20DLcSwdfboMhNy6UL44E0y_vZLA1ap4WqwVVk

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Kardes senin S3 un hepimizinkinden iyi.Benim cihaz 1773 almisti.Buda demek oluyor ki benim belirtmis oldugum teorilerden 2.si iptal oldu.Geriye senin aklini kacirmis oldugun ihtimali kaliyor.Umarim durum sandigimiz gibi degildir.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamamda bu değer değişio 2 kerede 1500 çıkmıştı. birde bak telefonun tuş kilidi düşmesine basıyorum bakıyorum saat 14:59 hemen 15:03 felan oluo saat geride felan kalmıyo ama saat 15:03 aslında zaten. bence benim bu kasılmalar ve hatalar işletim sisteminden kaynaklı olabilir. jb gelince güncellemeyi düşünüyorum. gerçi oyunlarda artık hiç takılmıyor.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
tamamda bu değer değişio 2 kerede 1500 çıkmıştı. birde bak telefonun tuş kilidi düşmesine basıyorum bakıyorum saat 14:59 hemen 15:03 felan oluo saat geride felan kalmıyo ama saat 15:03 aslında zaten. bence benim bu kasılmalar ve hatalar işletim sisteminden kaynaklı olabilir. jb gelince güncellemeyi düşünüyorum. gerçi oyunlarda artık hiç takılmıyor.
Çok hızlı açıp kaparsan olabilir mesela 10 dakika veya 15 dakikada bir kapayıp açmayı dene. O zaman o sorun olmaz. 2-3 dakikada bir açıp kaparsan ekranı o zaman olur anca. Ekran kararması doğru hem güç tasarrufu hemde ışık seviyesini en sonuna kapanınca 2-3 saniyelik oluyor.

@lordarcual hocam ya bildirim menüsü var ya, orayı düzenleyebilceğim bir program var mı? Geçen gün play'de görmüştüm ama sonra kaybettim bir sorayım dedim. Amacım görev yöneticisini açmak için orta tuşa basılı tutmak yerine üstteki ayarlar kısayolu gibi bir kısayol elde etmek.
Hiç bilmiyorum kardeşim :(

beyler bişey sordum cevap alamadım yardım edin

Herkese selamlar telefonla ilgili hiç sıkıntım yok alalı 2 gün oldu internette dolaşırken zoom yapamıyorum ne çift tıkla nede iki parmakla bunu nasıl açabilirim acaba cihazı aldığımdan beri durum bu şimdiden teşekkürler
Güncellemeyi veya fabrika ayarlarına döndürmeyi dene :)

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ben teli arabistandan aldım ve kies de rom isminin yanında KSA yazıyor *#272*imeino# den baktım ülke kodu da KSA acaba bunu Tur yapmalımıyım yoksa aynen kalsın mı yada bunun böyle kalmasının bir avantajı yada dezavantajı var mı??

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ben teli arabistandan aldım ve kies de rom isminin yanında KSA yazıyor *#272*imeino# den baktım ülke kodu da KSA acaba bunu Tur yapmalımıyım yoksa aynen kalsın mı yada bunun böyle kalmasının bir avantajı yada dezavantajı var mı??
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] var mı bilgin?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Beyler öyle videolarda S3 üzerinden araba geçirirler bişe olmaz ya da çekiçle vururlar bi b.k olmaz.

İnanmayın bunlara.

Daha geçen pazar elimden asfalta düştü ve sol alt köşede çatlama oldu :// 2-3 cm uzunluğunda.

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler öyle videolarda S3 üzerinden araba geçirirler bişe olmaz ya da çekiçle vururlar bi b.k olmaz.

İnanmayın bunlara.

Daha geçen pazar elimden asfalta düştü ve sol alt köşede çatlama oldu :// 2-3 cm uzunluğunda.
İşte Bunların Hepsi Amerika'nın Oyunu Arkasında Kim Var İsrail

broke43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler bi sorum daha var arka kapağın üst kısmı yani volume ve power buyonun olduğu kısımlarda çok hafif dokununcada sizdede oynama oluyo mu bende durum bu hafif oynuyo sizdede var mı yoksa ben ne yapmalıyım ?

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

dostum tur'a cevir sen onu. benim de dubai'ydi onceden ne hikmetse kieste sorun yasiyordum, cevirdim. sikinti olmaz, yarari olur guncellemelerde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=280665]zekiklnc[/MENTION] telefonun kamera problemini çözebildinmi acaba .bende telefonu yeni aldım ve cok kötü fotoraf çekiyor anladıgım kadarıyla bu olay bi çok kişinin başına gelmiş fakat nasıl çözülecegiyle ilgili bir mesaj falan bulamadım .telefonla ilgili kamera dışında hiç bir problem yaşamadım ama fotolar çok kötü

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında bir sorun degil ama kafama takılıyor acaba sizde de son siddet titresimde tuş kilidi tuşu ya da ses kontrol tuşları hafif kulak tirmalayacak şekilde titriyor mu??

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galaxy S3 için 3d Kamera yok mu ? Resimde Xperia Arc'de olduğu gibi

Xperia-arc-S-15.jpg

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] Hocam Bu S3 Ü Odinsiz Güncelleme Yapabilir Miyim Alsam? NE Çünkü Ben Odin Falan Pek Anlamadım