rimzone
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Düşüncelerini belirtmek ve bizlerin de fikir edinmesini sağlayacakları bekliyoruz.
ya bişey sorucam ios yuklemesı yapılırken acıl cıkmam gerekiyor suan ve yukleme bitmedi kendi internet agımdan yuklemeye devam edermı yoksa wifi de kalmaya devammı etmelıyım bilemedim isimde cok acil napcam ben yaabir yardım lutfen !!!
3gs 'e ios 6 yükleyen var mı?
HEnüz ios 6 için tam bir jb yok..Ben yükleyeceğim inş. Telefon daha elime ulaşmadı. Aldığım kişi İphone 5 siparişi verdi o gelince 3G S bana gelecek...
Ama İOS 6'yı JB li yükle diyorlar...
app store'da youtube uygulaması var onu yükleyebilirsiniz ios 6 kurduktan sonraipad 2 de ios 6 güncellemesi yapıcam fakat youtube programı yok deniliyor, doğru mu?
Aslında birçok yenilik var ama, beklentinin çok altında. Cydia'da bulunan uygulamalardan biraz feyz alsalar çok iyi bir ios sürümü çıkardı.iPad'ime iOS 6'yı kurdum, aynı zamanda Android kullanıcısıyım da, Android'in her sürümde yaptığı devrimsel yeniliklere alışmış olmalıyım ki, iOS 6'ı tam bir fiyasko olarak nitelendirebilirim. Harita uygulaması deseniz rezalet, Siri gelmiş çok bi marifeti yok, gözle görülür tek yenilik Facebook entegrasyonu ki o da olması gereken bir şey.. iOS bu hallere düşecek miydi?