iOS 6 yükleyen yok mu ?

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Düşüncelerini belirtmek ve bizlerin de fikir edinmesini sağlayacakları bekliyoruz.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Abim 4S ine Eniştem 4 üne yükledi.
İkisininde ortak kanısı telefon yağ gibi akıyor manyak hızlandı.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefonda simlock varsa unlock çıkana kadar yükseltme. Jailbreak kullanıyorsan ve jailbreak aracılığıyla yüklediğin tweaklerden vazgeçemiyorsan da bekle derim. Bazen jailbreak çıkması uzun sürebiliyor. Onun dışında 200 e yakın yenilik varmış. Hatalar giderilmiş. Tasarımsal açıdan daha iyi bir hale getirilmiş. Haritalarda 3 boyut desteği var. Telefon ve müzik uygulamasının arayüzü beyaz yapılmış. Bunun gibi pek çok değişiklik var. Daha ayrıntılı bilgi almak istersen YouTube da iPhonedo diye bir kanal var. Oradan izleyebilirsin.

BeyazZenci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle yüklemelisin alışmak biraz zaman alıyo ama çok hoş yenilikler var

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Çıktığı gün güncelledim. Bugüne kadar olan gözlemlerimi aktarayım;
- Telefon ve müzik çaların arayüzü beyaz olmuş. Eskisinden daha güzel bence. Beğendim.
- AppStore yeni tasarımı daha güzel ve daha kullanışlı.
- Facebook entegrasyonu çok güzel yapılmış çok hoşuma gitti.
- Telefonda belirgin bir hızlanma var.
- Passbook'u kullanamadım henüz.
- Rahatsız Etme özelliği çok iyi düşünülmüş.
- Panorama fotoğraf çekme özelliği yeni birşey değil, tek artısı başka program kullanmaya gerek kalmadı.
- Türkçe Q ve F klavye var ancak ben hala ingilizce klavyeyi kullanıyorum alışkanlık.
- Safari belirgin bir şekilde hızlanmış.
- İsveç'te yaşıyorum, ios 5.1.1 ile speedtest yaptığımda 2.2-5 Mbit hız alırken, ios 6 ile yaptığım testte 4-4.5 Mbit arası sonuçlar aldım ancak bunda servis sağlayıcının da etkisi olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bişey sorucam ios yuklemesı yapılırken acıl cıkmam gerekiyor suan ve yukleme bitmedi kendi internet agımdan yuklemeye devam edermı yoksa wifi de kalmaya devammı etmelıyım bilemedim isimde cok acil napcam ben yaa :( bir yardım lutfen !!!

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ya bişey sorucam ios yuklemesı yapılırken acıl cıkmam gerekiyor suan ve yukleme bitmedi kendi internet agımdan yuklemeye devam edermı yoksa wifi de kalmaya devammı etmelıyım bilemedim isimde cok acil napcam ben yaa :( bir yardım lutfen !!!

cvp biraz geç oldu ama böyle bir durumda wifi haricinde başka bir kaynaktan güncellleme yapmaz. yani wifi li ortamdan çıkarsanız yükleme işlemi durur. eğer indirme aşamasındaysa telefona bir zarar gelmez iptal olur sadece. zaten indirme işlemi bittiyse de internete gerek yok siz yüklenene kadar bekleyin sadece.

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
3gs 'e ios 6 yükleyen var mı?

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ben yükleyeceğim inş. Telefon daha elime ulaşmadı. Aldığım kişi İphone 5 siparişi verdi o gelince 3G S bana gelecek...
Ama İOS 6'yı JB li yükle diyorlar...
HEnüz ios 6 için tam bir jb yok..

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
ipad 2 de ios 6 güncellemesi yapıcam fakat youtube programı yok deniliyor, doğru mu?

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
iPad'ime iOS 6'yı kurdum, aynı zamanda Android kullanıcısıyım da, Android'in her sürümde yaptığı devrimsel yeniliklere alışmış olmalıyım ki, iOS 6'ı tam bir fiyasko olarak nitelendirebilirim. Harita uygulaması deseniz rezalet, Siri gelmiş çok bi marifeti yok, gözle görülür tek yenilik Facebook entegrasyonu ki o da olması gereken bir şey.. iOS bu hallere düşecek miydi?

mahmudi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 3GS 16gb telefonuma ios 6 yükledim. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Daha önce 5.1.1 jailbreak'lı kullanıyordum. Telefonum öncekinin aksine çok hızlandı. Şarjı konusunda değişen birşey olmadı. Yeni sürüme geçmeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum. Saygılarımla

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ipad 2 de ios 6 güncellemesi yapıcam fakat youtube programı yok deniliyor, doğru mu?
app store'da youtube uygulaması var onu yükleyebilirsiniz ios 6 kurduktan sonra

iPad'ime iOS 6'yı kurdum, aynı zamanda Android kullanıcısıyım da, Android'in her sürümde yaptığı devrimsel yeniliklere alışmış olmalıyım ki, iOS 6'ı tam bir fiyasko olarak nitelendirebilirim. Harita uygulaması deseniz rezalet, Siri gelmiş çok bi marifeti yok, gözle görülür tek yenilik Facebook entegrasyonu ki o da olması gereken bir şey.. iOS bu hallere düşecek miydi?
Aslında birçok yenilik var ama, beklentinin çok altında. Cydia'da bulunan uygulamalardan biraz feyz alsalar çok iyi bir ios sürümü çıkardı.