Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar orjinal jelly bean güncellemesini(polonya) yükleyen var mı ? Varsa nasıl durumlar :)

trkyzc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar orjina jelly bean güncellemesini(polonya) yükleyen var mı? Varsa durumlar nedir :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler özür dilerim çekemedim benim tripod kayıp bulamadım yaf :cursing: :angry: İnşallah yarın veya diğer gün çekeceğim kusura bakmayın :crying:.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ağabeyler ufak bir sorum olacak ana ekran da telefon tuşunun üstünde devamlı ''2'' uyarısı var cevapsız çağrı olmasa da olmasada çözemedim biriniz yardımcı olabilir mi ?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=15367]El Padrino[/MENTION] [MENTION=77903]___[/MENTION]kadıköyRAP___ [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] [MENTION=272730]Kadir Sekme[/MENTION] [MENTION=283319]Cndx00[/MENTION] [MENTION=295575]kefenmez[/MENTION], Beyler telefonu Wipe data/Factory Reset Wipe data partition wipe dalvik cache ve Fix Permissions dedikten sonra direk firmware kurdum Polonyaya çıkanı ama şu anda basıyorum basıyorum bir şeye girerken İŞLEME BAŞARISIZ diyor bir türlü Samsung Account'a Google Account' Dropbox'a bile giremedim vay arkadaş Baba sende böyle bir sorun var mı ? of offfffffffff

İnternete hiçbir şekilde bağlanmıyor !!!

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Hayir yigenim bende hicbir sorun cikmadi.Hersey sorunsuz.Yalniz ben o belirttigin wipelari falan hic yapmadim.Download modda actim telefonu usb yi taktim.Odini acip direk start dedim.O soyledigin wipelar ne ise yariyor...

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Mobil veriden bağlanıyor Wi-fi'den bağlandığım halde girmiyor !!!

Hayir yigenim bende hicbir sorun cikmadi.Hersey sorunsuz.Yalniz ben o belirttigin wipelari falan hic yapmadim.Download modda actim telefonu usb yi taktim.Odini acip direk start dedim.O soyledigin wipelar ne ise yariyor...
Biri eski şeyleri siliyor biri onu siliyor biri bunu :)

Yaptım Yatta yatta :D :) :lol: Çok sevindim yaf zaaaa :) Valla çok sevindim kusuruma bakmayın. Beyler sizdede böyle bir sorun olursa önce telefonda bağlandığınız ağı unutturun sonra Modemi kapayıp açın birdaha bağlanın. Tabiki İphoneyardim.net'ten Smartdisk'e borçluyum.

broke43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar telefonla ilgili hiç sıkıntım yok alalı 2 gün oldu internette dolaşırken zoom yapamıyorum ne çift tıkla nede iki parmakla bunu nasıl açabilirim acaba cihazı aldığımdan beri durum bu şimdiden teşekkürler

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
@El Padrino bildiğim kadarı ile sen JB yüklemiştin. Şu SD karta taşıma olayı JB'de gelmiş mi? Sana zahmet olmazsa bi söyleyebilir misin ?

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler jb yükleyenler avantajlarını ve dezavantajlarını söyleyebilirlermi.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler jb yükleyenler avantajlarını ve dezavantajlarını söyleyebilirlermi.
DLI5'e göre çoğu sorun giderilmiş daha hızlı stabil ve yağ gibi akıyor. Bir sorunla karşılaştım oda benle alakalıymış :) Dezavantajı yok gibime geldi dünden beri 1-2 saat uğraştım bir şey yok şu ana kadar. Artık DLI5'teki gibi takılmalarda olmuyor denemelisin :) Pop up play büyütüp küçültülebiliyor. Tarayıcıdaki çok fazla büyütülünce ekran siyaha dönüyordu o düzelmiş. Başka fark sezemedim çok uğraşmadığım için. Ama stabilite mükemmel.

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
DLI5'e göre çoğu sorun giderilmiş daha hızlı stabil ve yağ gibi akıyor. Bir sorunla karşılaştım oda benle alakalıymış :) Dezavantajı yok gibime geldi dünden beri 1-2 saat uğraştım bir şey yok şu ana kadar. Artık DLI5'teki gibi takılmalarda olmuyor denemelisin :) Pop up play büyütüp küçültülebiliyor. Tarayıcıdaki çok fazla büyütülünce ekran siyaha dönüyordu o düzelmiş. Başka fark sezemedim çok uğraşmadığım için. Ama stabilite mükemmel.
Kısaca Süper Key Lim Pie Nasıl Olur Acaba Bide Odin İndirince Nerden Bilicem Jelly Beani.
İndirecegini Ya Bişey İndirmezse

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kısaca Süper Key Lim Pie Nasıl Olur Acaba Bide Odin İndirince Nerden Bilicem Jelly Beani.
İndirecegini Ya Bişey İndirmezse
Hiç alakan yok değil mi ? :lol: Bak şimdi Odin bir programdır bir şeyi flashlamaya yarar mesela Firmware dosyasını. Yani Odin indirmez. Sen Sammobile.com'a girer istediğini indirirsin. Daha sonra Odin ile kurarsın Odin ile kurmayı burada'te anlattım. Kurulum aynı sadece dosya farkı var. Kolay gelsin.

Sana linkte vereyim : http://www.hotfile.com/dl/173577508/3316be3/I9300XXDLIB_I9300OXFDLI1_XEO.zip.html

Link Sammobile.com'un Firmware sayfasından alınmıştır...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ICS'de senkronizasyonda neleri senkronize edebileceğimizi seçebiliyorduk. JB'de seçemiyoruz ne dandik iş.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Key lime pie mutlaka s3 e de gelecektir diye düşünüyorum.

Ayrıcada Tr versiyonu çıkmadan jb yüklememe taraftarıyım :)

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@lordarcual hocam ya bildirim menüsü var ya, orayı düzenleyebilceğim bir program var mı? Geçen gün play'de görmüştüm ama sonra kaybettim bir sorayım dedim. Amacım görev yöneticisini açmak için orta tuşa basılı tutmak yerine üstteki ayarlar kısayolu gibi bir kısayol elde etmek.

broke43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler bişey sordum cevap alamadım yardım edin

Herkese selamlar telefonla ilgili hiç sıkıntım yok alalı 2 gün oldu internette dolaşırken zoom yapamıyorum ne çift tıkla nede iki parmakla bunu nasıl açabilirim acaba cihazı aldığımdan beri durum bu şimdiden teşekkürler