gazozkapagi37
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
NFC açıkken akbil gibi bir şeye yaklaştır o zaman ses çıkar![]()
Tabi telefon sessizdeyken bunu denersem bir belirti alamam

NFC açıkken akbil gibi bir şeye yaklaştır o zaman ses çıkar![]()
Önemli değilTabi telefon sessizdeyken bunu denersem bir belirti alamamçok teşekkürler yardım için
![]()
Arkadaşlar orjina jelly bean güncellemesini(polonya) yükleyen var mı? Varsa durumlar nedir![]()
Biri eski şeyleri siliyor biri onu siliyor biri bunuHayir yigenim bende hicbir sorun cikmadi.Hersey sorunsuz.Yalniz ben o belirttigin wipelari falan hic yapmadim.Download modda actim telefonu usb yi taktim.Odini acip direk start dedim.O soyledigin wipelar ne ise yariyor...
Son Goku tarzı sevinmeHiro nakamura tarzı sevinmebkz: heroes :d
DLI5'e göre çoğu sorun giderilmiş daha hızlı stabil ve yağ gibi akıyor. Bir sorunla karşılaştım oda benle alakalıymışBeyler jb yükleyenler avantajlarını ve dezavantajlarını söyleyebilirlermi.
Kısaca Süper Key Lim Pie Nasıl Olur Acaba Bide Odin İndirince Nerden Bilicem Jelly Beani.DLI5'e göre çoğu sorun giderilmiş daha hızlı stabil ve yağ gibi akıyor. Bir sorunla karşılaştım oda benle alakalıymışDezavantajı yok gibime geldi dünden beri 1-2 saat uğraştım bir şey yok şu ana kadar. Artık DLI5'teki gibi takılmalarda olmuyor denemelisin
Pop up play büyütüp küçültülebiliyor. Tarayıcıdaki çok fazla büyütülünce ekran siyaha dönüyordu o düzelmiş. Başka fark sezemedim çok uğraşmadığım için. Ama stabilite mükemmel.
Süper Key Lim Pie en az 1 sene sonra TR ye gelir unut onu sen^^Kısaca Süper Key Lim Pie Nasıl Olur Acaba Bide Odin İndirince Nerden Bilicem Jelly Beani.
İndirecegini Ya Bişey İndirmezse
Hiç alakan yok değil mi ? :lol: Bak şimdi Odin bir programdır bir şeyi flashlamaya yarar mesela Firmware dosyasını. Yani Odin indirmez. Sen Sammobile.com'a girer istediğini indirirsin. Daha sonra Odin ile kurarsın Odin ile kurmayı burada'te anlattım. Kurulum aynı sadece dosya farkı var. Kolay gelsin.Kısaca Süper Key Lim Pie Nasıl Olur Acaba Bide Odin İndirince Nerden Bilicem Jelly Beani.
İndirecegini Ya Bişey İndirmezse
Süper Key Lim Pie en az 1 sene sonra TR ye gelir unut onu sen^^
Niye uğraştırdın o zaman beni o kadarZaten S3 Yok Ki Bende![]()
10 Gün İçinde AlabilirimNiye uğraştırdın o zaman beni o kadar![]()
O zaman okursun ilk sayfayı yardımcı olacaktır sana dostum10 Gün İçinde Alabilirim
Zaten Bütün Sayfaları Okudum Karar Verdim Bi Aksilik Çıkmazsa Alıcam Demek İstedim Yoksa Karar VerdimO zaman okursun ilk sayfayı yardımcı olacaktır sana dostum![]()