hamza5806
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 22
aha geldim geç geldim ama hep ne derim geç olsunda güç olmasın

aha geldim geç geldim ama hep ne derim geç olsunda güç olmasın
İyi hoş geldin.aha geldim geç geldim ama hep ne derim geç olsunda güç olmasın![]()
@real madridli my good mood with you ? :mrgreen:
Arkadaşlar şu gökyüzünden gelen sesler muhabbeti doğrumudur acaba ? Varmı böyle bişeyle karşılaşan ? Özellikle Istanbulda yaşayan arkadaşlar gece hiç böyle bi sesle karşılaştınız mı ? Bazı forumlarda baya karşılaşanlar olmuş ? Doğrumudur yalanmıdır acaba ?
Türkçe'ye devam.It is good also![]()
Ben bir yerden şaka diye duydum.Arkadaşlar şu gökyüzünden gelen sesler muhabbeti doğrumudur acaba ? Varmı böyle bişeyle karşılaşan ? Özellikle Istanbulda yaşayan arkadaşlar gece hiç böyle bi sesle karşılaştınız mı ? Bazı forumlarda baya karşılaşanlar olmuş ? Doğrumudur yalanmıdır acaba ?
üzgünüm pampa çok kalamam slayt yapyorum hem forum hem slayt aynı anda gitmiyo:mrgreen:İyi hoş geldin.![]()
![]()
İyi sana kolay gelsin.üzgünüm pampa çok kalamam slayt yapyorum hem forum hem slayt aynı anda gitmiyo:mrgreen:
Türkçe'ye devam.
Ben bir yerden şaka diye duydum.
1.5 sene önce başka yerlerde de yapılmış.![]()
eyivALLAHİyi sana kolay gelsin.![]()
Türkçe'ye devam.
Ben bir yerden şaka diye duydum.
1.5 sene önce başka yerlerde de yapılmış.![]()
he yaa hoca bula bula beni buldu kitledi ödevi iyimiNe slaytı yapıyorsun ?
Ödev filan mı ?![]()
Aslında bende haarp yüzünden diye tahmin ediyorum.Ciddi manada tartışanlar var bu konuyu ama.
Kimisi haarp diyor kimisi evrenki karadelik yada güneş patlamaları..vs şeyler diyor. Bende ilk inanmadım ama bi şaka olayı nasıl bu kadar büyüyebilir ki . İlginç![]()
Hadi görüşürüz.Kanka ben kaçar inkılab bitsin gelirim![]()
Neyse bende çıkıyorum, ödevimi yapacam sonra gelirim.he yaa hoca bula bula beni buldu kitledi ödevi iyimi![]()
bu akşam iyi inekleyecem bende haaaAslında bende haarp yüzünden diye tahmin ediyorum.
İnanmazsın belki ama o olaydan 1 gün sonra bizim okulun üstünde haarp'ın belirtilerinde olan bulutlardan oluştu.
Hadi görüşürüz.
Neyse bende çıkıyorum, ödevimi yapacam sonra gelirim.![]()
:lol: :lol: :lol:bu akşam iyi inekleyecem bende haaa![]()
möö möö möööö:lol: :lol: :lol:
Bu tarz şeyler ilgimi çeker. İlk defa senden duydum. Bir araştırmak lazım.Ciddi manada tartışanlar var bu konuyu ama.
Kimisi haarp diyor kimisi evrenki karadelik yada güneş patlamaları..vs şeyler diyor. Bende ilk inanmadım ama bi şaka olayı nasıl bu kadar büyüyebilir ki . İlginç![]()
bendende duy hacı gir youtubea yaz bakalım mavi rüya haarp projesi van depremi haarp yüzünden oldu diyolarBu tarz şeyler ilgimi çeker. İlk defa senden duydum. Bir araştırmak lazım.
Abi Haarp'ı bilmiyor musun ?Bu tarz şeyler ilgimi çeker. İlk defa senden duydum. Bir araştırmak lazım.
Bence de Haarp yüzünden.bendende duy hacı gir youtubea yaz bakalım mavi rüya haarp projesi van depremi haarp yüzünden oldu diyolar
Hoş buldum ali. Babam genelde çok araştırır bu tarz şeyleri ismini biliyorum. Bildiğim kadarıyla da bir silah ama ne derece de ya da nasıl bir tesiri var bilmiyorum.Abi Haarp'ı bilmiyor musun ?
Bu arada hoş geldin.![]()
bu olaylar bence gerçek ve üzerine gidilmesi lazım hedef istanbuldu ancak frekanslar karıştı hatta bu haarp ın olduğu yerin üstünden uçak geçmesi bile yasakAbi Haarp'ı bilmiyor musun ?
Bu arada hoş geldin.
Bence de Haarp yüzünden.
beni görmedin yada takmıyosun
beni görmedin yada takmıyosun![]()