YouTube Yine mi Yasaklanıyor?

tolgacem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
YouTube Yine mi Yasaklanıyor?

Geçtiğimiz hafta Rusya'nın malum İslam karşıtı video için YouTube'a erişimi engelledikten sonra, Türkiye'de benzer bir adım atabilir. İşte son durum.

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Rusya Müslüman Ülke değil :D erişime neden kapatmış ilginç bir haber rusyadan beklemezdim sırf göz boyamaca Tarihden beri ne oldunu biliyoz hep aynı çaba ve eylemler :) ,Ya youtube arkadaşlar çok sorumsuz bir site ,Türkiye engelller Youtubeyi sonra Youtube ancak videoyu siler prensib taklidi bu onun herkes de biliyor Youtube'yi alıştık :D .

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Belki sorun çözülmeyecek ama tavrımız belli olsun - tarafımız belli olsun. :mad:

Belki sorun çözülmeyecek ama tavrımız belli olsun - tarafımız belli olsun. :mad:

İOS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Youtube Tek Bir Sebepten Ötürü Yasaklanır
TTNET Bantgenişliği Bir Gün Tükenirse Yasaklanır Onun Haricinde Hiçbir Neden Bana İnandırıcı Gelmiyor

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Youtube ye erişim zaten kapalı degilmiydi ya:D O kadar kapanıp açıldı hiç farketmedik bile dns ler sagolsun:D

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Yine mi orta çağa dönüyoruz hey yareppim allam. Utanıyorum artık yine ingiltere medyasında çin, pakistan ve ırak'tan sonra türkiye de youtube'a erişimi engelledi haberlerini göreceğiz ... Youtube'a erişimi engellemek çözüm değil hala öğrenemediler, öğrenemeycekler. Bunlar teknolojiden lehin de bi haberler ya bari sadece o videonun url'lerini engelleyin olsun bitsin ama yok illa kapatcaklar siteyi youtube'u çok feci cezalandıracaklar ya ondan. Youtube da tamam abi hemen çıkarıyoz vidyoyu nolur gelin dicek. Eski tas eski hamam devam ...

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
youtube erişim engellenmez arkadaşlar url engellenecek

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Kapansın, biz yine gireriz. :D

Acemi00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Youtube kapanıkken AKK yoktu bunu olmayan beyninize yazın.Şayet youtube kalkarsa internetinizdeki ping düşüşünü göreceksiniz.

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yine mi orta çağa dönüyoruz hey yareppim allam. Utanıyorum artık yine ingiltere medyasında çin, pakistan ve ırak'tan sonra türkiye de youtube'a erişimi engelledi haberlerini göreceğiz ... Youtube'a erişimi engellemek çözüm değil hala öğrenemediler, öğrenemeycekler. Bunlar teknolojiden lehin de bi haberler ya bari sadece o videonun url'lerini engelleyin olsun bitsin ama yok illa kapatcaklar siteyi youtube'u çok feci cezalandıracaklar ya ondan. Youtube da tamam abi hemen çıkarıyoz vidyoyu nolur gelin dicek. Eski tas eski hamam devam ...
Youtube'da Türkiye'den gelcek ihtarı bekliyordu. Gönderilince hemen kapatılacak değil mi? O yüzden 2.5 yıl boyunca Atatürk'e hakaret edilen vidyoyu silmediler. Türkiye Youtube'ın s...nde bile değil. Google nasıl umursamıyorsa Türkiye'yi, bu da aynı olay. Adamlar Türkiye'ye ne ofis açıyorlar, ne vergi veriyorlar. Onların gözünde Türkiye'nin bir Irak'tan farkı yok.

Not: Youtube'in Türkiye'yi umursamaması, vergi vermemesi sonucu kapatılmasına destek veririm. Şunu anlamamız gerek artık; Youtube kapatılırsa Türkiye birşey kaybetmez, kaybeden Youtube olur.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Youtube'da Türkiye'den gelcek ihtarı bekliyordu. Gönderilince hemen kapatılacak değil mi? O yüzden 2.5 yıl boyunca Atatürk'e hakaret edilen vidyoyu silmediler. Türkiye Youtube'ın s...nde bile değil. Google nasıl umursamıyorsa Türkiye'yi, bu da aynı olay. Adamlar Türkiye'ye ne ofis açıyorlar, ne vergi veriyorlar. Onların gözünde Türkiye'nin bir Irak'tan farkı yok.

Not: Youtube'in Türkiye'yi umursamaması, vergi vermemesi sonucu kapatılmasına destek veririm. Şunu anlamamız gerek artık; Youtube kapatılırsa Türkiye birşey kaybetmez, kaybeden Youtube olur.
Hükümet youtube'u kapat-aç yaparken zaten millet internet uzmanı kesildi herkes yasaklı sitelere nasıl erişileceğini biliyor sen rahat ol youtube bir şey kaybetmez. Zaten çoğu kişinin youtube'un kapatıldığından bile haberi olmayacaktır :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Hükümet youtube'u kapat-aç yaparken zaten millet internet uzmanı kesildi herkes yasaklı sitelere nasıl erişileceğini biliyor sen rahat ol youtube bir şey kaybetmez. Zaten çoğu kişinin youtube'un kapatıldığından bile haberi olmayacaktır :)

Aynen şu an herkes farklı dns kullandığı için sorun olmayacaktır .Bkz. Ben giriyorum sizde girin.(Bu sözden kasıt ben yani birilerine tariz yok sansürleneyin ben giriyorum ben.)

muhahmtok

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hepsini kökten kazırsak yeryüzünden ya da ahlak dersi verip eğitirsek :)
bu sorun %100 çözülebilir :yes:

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ahlak dersi vermek icin ahlaki ogrenmek ehlinden dersini alip ogrenmek lazim sanki ;p

Rusya Müslüman Ülke değil :D erişime neden kapatmış ilginç bir haber rusyadan beklemezdim sırf göz boyamaca Tarihden beri ne oldunu biliyoz hep aynı çaba ve eylemler :) ,Ya youtube arkadaşlar çok sorumsuz bir site ,Türkiye engelller Youtubeyi sonra Youtube ancak videoyu siler prensib taklidi bu onun herkes de biliyor Youtube'yi alıştık :D .
kehaneri kandirmak icin yapiyodur . bu bababangami ney var ruslar o kariya cok inaniyo . uyaniklik yapiyolar . onalr da musluman olup avrupaya giricekler . sonra tekrar ortodoksmu ne haltlarsa ona donerler ;p

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bu videoların asıl amacı Youtube'un Türkiye'de engellenmesini sağlamaktı (!)