Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Biraz eskiyi anımsatayım: Merter/Mehmet nesih özmende bir eve taşeron firmanın teknisyeni olarak Adsl kurulumuna gitmiştim interneti kuracağım bilgisayarda virüs olduğundan internet kurulumunu başaramadım ve gittiğim çoğu yerde avast 4.x sürümlerini kurup bilgisayar taramasına ayarlayıp sistemden önce avast çalışmaya başlardı ve o gün yine avast kurdum ve bilgisayarı yeniden başlattım sonra avast ilk dosyalarda sordu virüslere ne yapmamı istiyorsun, sistem dosyaları dahil ne varsa sil seçeneğini işaretledim yaklaşık 40 dakikada 2067 tane virüslü dosya sildi, uyarısını gösterdikten sonra bilgisayar açılmadı Ev sahibi hanıma bilgisayarınıza yeniden sistem kurulması gerekiyor dedim ve ayrıldım.

Tam 2067 virüslü dosya :D

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[video=youtube;g2UlVRjZHnA]http://www.youtube.com/watch?v=g2UlVRjZHnA[/video]

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
  • Nedir bu kin ne bu nefret, hiç kalmamış cana kıymet
  • Parça parça olsan bile sabret gönlüm yine sabret
  • Aşkım ağlar, ağlar hasret
  • Dayan gönlüm dayan bu acılar biter elbet
  • Aşkım ağlar, ağlar hasret
  • Dayan gönlüm dayan bir kurtaran olur elbet.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Beni sınıf yerine bahçede bekleyen öğrencilerime "Sınıfa son gelen çay ısmarlar!" dedim ve bu kadar! Hepsi tek hamlede sınıfta! :sleep: :mrgreen:

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
biz hocaya ısmarlatırdık , devir değişmiş anlaşılan :D bi soru sorardı çözene çikolata derdi, bi kişi çözerdi tüm sınıfa ısmarlatırdık :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=51495]trnc[/MENTION] hocam onaylanmışsın hayırlı olsun :)

cdkeyshere.com güvenilir mi beyler? Şu ana kadar olumlu gördüm hep. Hatta cdkeysland.com buradan çalıntıymış DH'de dendiğine göre.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
@trnc hocam onaylanmışsın hayırlı olsun :)

cdkeyshere.com güvenilir mi beyler? Şu ana kadar olumlu gördüm hep. Hatta cdkeysland.com buradan çalıntıymış DH'de dendiğine göre.

teşekkür ederim :D sitenin güvenilirliği hakkında bi bilgim yok ama ucuza ne almaya çalışıyorsun merak ettim :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
teşekkür ederim :D sitenin güvenilirliği hakkında bi bilgim yok ama ucuza ne almaya çalışıyorsun merak ettim :D

Şu an almaya çalıştığım birşey yok ama alırsam burası da bi seçenek olabilir mi diye sordum, orjinal almayı düşünüyorum artık. :)

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Adam bana l tipi sözlük dedi aklım l tipi cezaevine gitti, gülümsetti :)

L sözlük desene :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Şu an almaya çalıştığım birşey yok ama alırsam burası da bi seçenek olabilir mi diye sordum, orjinal almayı düşünüyorum artık. :)

Baktımda FIFA 13 Ultimate Edition 40 dolar, Origin'in sitesinde 59 Euro, ben Amazondan 39 dolara normal sürümün ön siparişini verdim.. Güvenilirse amazon'u iptal edip Ultimate edition alırım ya :D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Türkiye’de son 3 ayda 40 milyar sms atılmış. Nereye gidiyor lan bu smsler? Bana 4 tane bile gelmedi. Yazıklar olsun size! [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]'dan alıntı sözler :P:mrgreen:

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
biz hocaya ısmarlatırdık , devir değişmiş anlaşılan :D bi soru sorardı çözene çikolata derdi, bi kişi çözerdi tüm sınıfa ısmarlatırdık :D

Lise sonlar bunlar... Dedim haftalık en çok soru çözene öğle yemeği benden. Oooo, ortalık karıştı en çok ben çalışıyorum da falan da filan yarışları tabii... Dedim bu böyle olmayacak, o zaman en çok çalışan bana ısmarlasın (:mrgreen:). Surat ifadeleri görülmeye değerdi... Hele ki o 3sn'lik sessizllik.... Aman ya Rabbi! :D :D :D

Seviyorum sınıfımı. Uuuuşş, büyüdüler de lise son sınıf oldular. :) Yaşladık iyi mi? :P
@deatmania : Kafa, aynı kafa. :D

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Youtubede gezinirken Emrah'ın filmine rast geldim. Çocukluğum aklıma geldi duygusallaştım.:unsure:

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abi bu nedir ya, şaka maka adamlar yeni bir akım oluşturdular:D
[video=youtube;dnQBklMocFo]http://www.youtube.com/watch?v=dnQBklMocFo[/video]

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
letbit turbobit ve yama reklamcıları uzak durun bu forumdan yettiniz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...