TheKingEge
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar bende Galaxy s3 var ama iPhone 5 alsam mı sizin fikriniz nedir. Ve Galaxy s3'ü satmaya kalksam ne kadara satabilirim? Teşekkürler. 

doğru ancak ikisini karşılaştırman yanlış biri ios biri android farklı kategoriler yani her şeyi donanım olarak görme yazılımsalda yaklaş olaya yinede en doğru kararı verdiğini söyleyebilirimTeşekkürler arkadaşlar bende biraz düşündükten sonra Galaxy s3'ün yanına bile yaklaşamayan bir telefona 3299 lira vermenin gereksiz olduğuna karar verdim.
Teşekkürler arkadaşlar bende biraz düşündükten sonra Galaxy s3'ün yanına bile yaklaşamayan bir telefona 3299 lira vermenin gereksiz olduğuna karar verdim.
iphone a verilen para her zaman israftır
Kime, neye göre ?
Kime, neye göre ?
bana göre seninle tartışıcak zamanım yok ama imrancuhadar karddeşim zaten açıklamayı yapmış
İkisi de telefon değil mi?doğru ancak ikisini karşılaştırman yanlış biri ios biri android farklı kategoriler yani her şeyi donanım olarak görme yazılımsalda yaklaş olaya yinede en doğru kararı verdiğini söyleyebilirim![]()
Birde ben tebrik edeyim.Teşekkürler arkadaşlar bende biraz düşündükten sonra Galaxy s3'ün yanına bile yaklaşamayan bir telefona 3299 lira vermenin gereksiz olduğuna karar verdim.
iphone her çıkardığı telefonun fiyatını, bir önceki serinin fiyatından satıyorken şimdi ne oldu da 4s piyasaya girdiğinde 2000 lirayken iphone5 3200 lira oldu?