Xperia U ve Sola arasındaki büyük farklar ?

Xperia?

• XPERIA Sola

Kullanılan: 19 82.6%
  • XPERIA U

Kullanılan: 4 17.4%

• Kullanılan toplam oy
    23

sarslan15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben Xperia sola almayı düşünüyordum fakat bulunduğum yerde ismini söyleyince bile o ne diyorlar.İzmirde sorduk ordada bulamadık internetten siparişte düşünmüyorum.Sola bulamadığım için Sony Xperia U almaya karar verdim.Xperia U nun ekranı LED miş galiba o artısı var fakat sola daha ince ve daha güzel gibi duruyor dıştan. Sizce U almıyimmi SOla nın ROMu 512 MB di U nun kaç?Android 4.0 a yükseltilebilirmi? VE XPERIA SOLA NIN EKRANI ÇİZİLMİYORMUŞ U NUN ÇİZİLİYORMU?

yiscan

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Xperia u nun ekranıda çizilmez android 4'te alacak JB de alması bekleniyor sola ile aralarında fiyat farkından başka bir fark yok diye düşünüyorum solayı pek araştırmadım açıkcası xperia u kullanıyorum bende görsellik olarak xperia u fena bir şey alttaki kapağın çıkmasın galeride resim açtıgın zaman alttaki şeffaf kısmın o resimdeki renk yoğunluna göre aydınlanması xperia U 512mb çift çekirdek işlemci mali 400 GPU oyunlarda hiç bir sıkıntım yok dead trigger sorunsuz oynuyorum eternity warrios 2 de akıcı bir şekilde.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
xperia u da SD Kart desteği yok Sola da aynı durum var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hayır solada 32gb kadar arttılıyor kesinlikle sola
Xperia u 4gb hafıza yetmez !

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sola da sd kart desteği var .4gb çok yetersiz u alma derim

sarslan15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hafıza düşkünü derken SD card olmadan kaç mb alabilir şarkı falan yükleyememmi?

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Bence Sola al.Xperia U'nun hafıza kartı desteği yok.

snowfalcon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia u nun hafıza kartı yok ama bataryası çıkartılabiliyor ama sola da böyle bi şansın yok batarya gömülü. o sebeble ben u almaya karar verdim . yedek bataryasız olmaz :)

Munez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen bana güven, alabiliyorsan Sola al. Bende ikisi arasında kalmıştım ve Sola'yı tercih ettim. Telefon çok stabil bir şekilde çalışıyor. Herhangi bir kasma falan yok oyunlarda da gayet başarılı. Kamerası gündüz gerçekten iyi çekimler yapıyor ama gece için aynı şeyi söyleyemem. Ekranı bir türlü çizemedim ben koruyucu filmde takmadım. Tasarım olarakta gayet hoş. Hem hafızasını da artırabilirsin. Xperia U'da artıramazsın. Tek sorun önde kamera yok. Benim için önemli değil öndeki kamera. Senin içinde uygunsa ben Sola'yı öneririm :)

snowfalcon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen bana güven, alabiliyorsan Sola al. Bende ikisi arasında kalmıştım ve Sola'yı tercih ettim. Telefon çok stabil bir şekilde çalışıyor. Herhangi bir kasma falan yok oyunlarda da gayet başarılı. Kamerası gündüz gerçekten iyi çekimler yapıyor ama gece için aynı şeyi söyleyemem. Ekranı bir türlü çizemedim ben koruyucu filmde takmadım. Tasarım olarakta gayet hoş. Hem hafızasını da artırabilirsin. Xperia U'da artıramazsın. Tek sorun önde kamera yok. Benim için önemli değil öndeki kamera. Senin içinde uygunsa ben Sola'yı öneririm :)

xperia u almaya gittim yalnız bana biraz fazla kalın geldi . sola ise daha ince . fikrimi değiştirdim ve sola almaya karar verdim. vatanda 800 dü 900 olmus :D bi indirim bekliyorum kısmetse sola alacağım

Munez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğru seçimi yaptın tebrikler :)

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sola al, u nun hem sar değeri çok yüksek hemde micro sd kart girişi yok sola da ek olarak dokunmadan dokunmatik gibi bi özellik var :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim u var bende 4+2 gb hafızası var yani 6 gb rahat yetiyor 32 yi napcan

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sola'nin + ları daha fazla en iyisini yapmışsın

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bu gidişle bende Sola alıcam sanırım :)
Arc S ile Sola arasında kaldım :/

ahbap25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bende ikisi arasında kaldım xperia u aldım tercih sebebim
1. yedek batarya 2430MAH gold batarya aldım ebay dan 10$ a kargo dahil 3 gün istediğim gibi kullanıyorum orjinal bataryanın rahat 2 katı
2. herkes hafıza düşük sd kart yok diyor ama otg özelliğiyle istediğim usb belleği bağlıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bendede sola var ama internete girdiğimde resimler açılmıyor neden acaba ? mesela alışveriş sitelerindeki resimler açılmıyor :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bencede u çünkü solada ön kamera yok ve 6gb neyine yetmior:devil: