Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
oh be sonunda :) teşekkür ettim

@lordarcual ha birde hocam hd duvar kağıdının şarj tüketim konusunda olumsuz bir etkisinin olup olmadığını merak ediyorum

Duvar kağıdı değil canlı duvar kağıtı, batarya tüketimini olumsuz etkiler.Duvar kağıdıgının HD olup olmaması mühim değil.Ancak duvar kağıdını belirli süre aralıklarında otomatik olarak değiştiren harici bir uygulama kullanıyorsanız bu bataryayı tüketir.

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zedge de hd duvar kağıdı olarak geçen görsellerin tam netlik kazanması 1 sn falan oluyor, işte bu devamlı netleme olayı her ana ekrana gelişimde olur mu diye sormalıydım belkide :)

xrcelalxr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben samsung galaxy s3 kullanıyorum işlemci testi yapmak istiyorum nasıl yaparım ?

brcii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya demin fotoğraf çekiym dedim . .deklanjör sesi çıkmadı telefon sessiz de değil yardımcı olabilecek varmı ?

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler s3 icin iphone daki music dock tarzi bi aparat piyasada mevcut mu? biraz baktim ama bulamadim, bilgisi olan sevinirim

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şarj ünitesi olarak mevcut ancak müzik için yok diye biliyorum. Eğer varsa pek güzel olur tabi :) @finisterre

Çok kısa bir araştırma ile bunu buldum. Güzel bir şeye benziyor :)

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar birşey sorcam babam dubaiden samsung galaxy s3 ten 2 tane almış benim ki passaporta işleniyo ama passaporta 1 tane işleniyomuş abimin kini burda kırdırma ihtimalimiz varmı yada başka bi yol varmı ....

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
arkadaşlar birşey sorcam babam dubaiden samsung galaxy s3 ten 2 tane almış benim ki passaporta işleniyo ama passaporta 1 tane işleniyomuş abimin kini burda kırdırma ihtimalimiz varmı yada başka bi yol varmı ....

Birini senin pasaportuna diğerinide babanın, abinin veya başka bir tanıdığının pasaportuna kayıt ettir.Bu kadar zormu bunu düşünmek.Kırdırmayla falan uğraşma sonra başın ağrımasın.

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar s3ten direk video indirebileceğim bi uygulama yok mu acil söylerseniz sevinirim :) illa youtube olması lazım değil videoyu indirsin yeter

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@El Padrino
@Kadir Sekme [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION]

Arkadaşlar yeterince beklediğimi düşünüyorum yeni telefon alacağım . Sizce ip5'i beklemelimiyim ? Yoksa S3 şuanda almalımıyım ? Telefonda stabilite çok önemlidir benim için. Çok önem veririm ayrıca tarayıcı performansı ve uygulama bolluğu da öyle.(Canım sıkılmasın istiyorum özellikle oyun bolluğu) . Bu soruma tarafsız-objektif cevaplar verirseniz sevinirim .Telefonu operatörden almayı düşünüyorum , bunun hakkında da ne düşünüyorsunuz ?
Teşekkürler

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@El Padrino
@Kadir Sekme @lordarcual

Arkadaşlar yeterince beklediğimi düşünüyorum yeni telefon alacağım . Sizce ip5'i beklemelimiyim ? Yoksa S3 şuanda almalımıyım ? Telefonda stabilite çok önemlidir benim için. Çok önem veririm ayrıca tarayıcı performansı ve uygulama bolluğu da öyle.(Canım sıkılmasın istiyorum özellikle oyun bolluğu) . Bu soruma tarafsız-objektif cevaplar verirseniz sevinirim .Telefonu operatörden almayı düşünüyorum , bunun hakkında da ne düşünüyorsunuz ?
Teşekkürler
Ben büyük ekran severim bu yüzden Note 2 veya Note 3 almayı düşünüyorum eğer Galaxy S IV'yi beklersen daha iyi olur hem fiyatlar düşer hemde karşılaştırma imkanın olur sonra "Keşke İp5 yerine S IV alaydım." dersin. Ben yerinde olsam Mart'a kadar beklerdim büyük ihtimal Şubat'ta S IV çıkacak. Stabilite dersen İp5 stabil yalnız ben İphone'yi sevmiyorum daha çok para israfı gibi geliyor millet telefona değil markaya (Arkadaki elmaya) para veriyorlar gibi geliyor "Artistlik" yapıyorlar gibi geliyor konuşmasa bile konuşuyor gibi yapıyor niyeyse Apple'a karşı hiçbir zaman sempati duymadım. Ama Jelly Bean gerçekten güzel tam olarak tam stabilite yakalanmış değil (Daha beta sürümü) Key Lime Pie ile tam bir canavar olacak gibi geliyor bana. Bu yüzden bekleyip S IV alabilirsin ama küçük ekran seviyorum param bol diyorsan İp5 alabilirsin. Hayırlı günler.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
@El Padrino
@Kadir Sekme @lordarcual

Teşekkürler
Bence GSIV'ü bekle.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@El Padrino
@Kadir Sekme @lordarcual

Teşekkürler

Öncelikle merhabalar Webkurum :)

4,5 ayı aşkındır galaxy s3 kullanmaktayım. Türkiye'de piyasaya çıktığı ilk gün alma heyecanı yaşamış biriyim. Hayatımda ilk defa bu kadar rahat telefon kullanımı söz konusu oldu benim için. Eğer aklında ileriye dönük bir telefon varsa bu kesinlikle Galaxy s3 dür. Çünkü bataryayı değiştirirsin arka kapak çizilir arka kapağı değiştirirsin hatta farklı renk kombinasyonları yapabilirsin. Telefon tamamen sınırsız özgürlük :)

Kaldı ki piyasada bulunan ve milletin sıralar beklediği telefonlarda var. Ama bir lg bir htc ; galaxy s3 gibi sensörlere sahip değil. One X iyi bir telefon olabilir ama s3 ün sensörleri gerçekten daha iyi.

Stabilite istiyorsan ben mesela hala root atmadım telefona herhangi bir rom da yüklemedim. Orjinal halinde kullanmaya devam ediyor. Bana göre İce Cream Sandwich'in hızı gayet yerinde. Bundan öte jelly bean hızını tahmin bile edemiyorum.

Biraz daha ileriye dönük avantajlardan bahsetmek isterim. Galaxy s3 alırsan ( ki bu yazımdan sonra alacağına inanıyorum) hafıza derdin olmayacağını düşünüyorum. En düşük ihtimalle 16 gb Galaxy s3 alırsan 64 gb micro sd ile 80 gb hafıza alanın olacak. Anti parantez açmam gerekirse telefonunu vodafone'dan alırsan ki bu şirket 32 gb galaxy s3 satıyor o zaman ise 96 gb hafıza alanına sahip olacaksın. Benim şu an laptopumda bie 320 gb alan var :)

İleriye dönük olarak bu telefonda birde şöyle bir durum olacağını düşünüyorum. s3 den sonra çıkacak olan s4 versiyonunun bazı özellikleri mutlaka bu telefonada gelecektir. Çünkü aynı durumu note ve note 2 de gördük. Note 2 açıklandığında Note'a da güncelleme geleceğini ve pop up play gibi özelliklere sahip olacağına değinildi. Bence bu çok güzel bir artı olacak.

Sonuç olarak webkurum aradığın telefon Galaxy S III :)

beyler yok mu yardım edicek

https://play.google.com/store/apps/...t#?t=W251bGwsMSwxLDEsIml0LnRvbGVsYWIuZnZkIl0.

Bu program işine yarayabilir. Benzer programlar google play'de mevcut :)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Herkese tesekkurler. [MENTION=272730]Kadir Sekme[/MENTION] yazini okudum ki simdi tek yapmak gereken yarinki teknosa indirimini beklemek olmazsa operatorden alacagim tesekkurler :-)*

LandOfTheDead

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam ben s3 ailesine hatta samsung ailesine hatta android ailesine yeni katıldım ;) benim bi sorum yoktu bişeyler öğrenmek we bilgi edinmek için bütün soru cewapları okudum we okurkende aklıma bi soru geldi tabi ;) öncelikle böyle bir paylaşım açtığınız için teşekkür ederim. sorum ise daha önceden 4s kullanıyodum we onda nerdeyse 200 tl lik uygulama we oyunlar indirdim bunları s3 te kullanmamız mümkünmü yani aynısını en azında sygic kullansam yine yeter 30 dolar para werdim s3 kullanmak için tekrar para wermek istemiyorum sanmıyorum ama inşallah wardır bi yolu şimdiden teşekkür ederim

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Selam ben s3 ailesine hatta samsung ailesine hatta android ailesine yeni katıldım ;) benim bi sorum yoktu bişeyler öğrenmek we bilgi edinmek için bütün soru cewapları okudum we okurkende aklıma bi soru geldi tabi ;) öncelikle böyle bir paylaşım açtığınız için teşekkür ederim. sorum ise daha önceden 4s kullanıyodum we onda nerdeyse 200 tl lik uygulama we oyunlar indirdim bunları s3 te kullanmamız mümkünmü yani aynısını en azında sygic kullansam yine yeter 30 dolar para werdim s3 kullanmak için tekrar para wermek istemiyorum sanmıyorum ama inşallah wardır bi yolu şimdiden teşekkür ederim
Asıl ben Teşekkür ederim. Program indirmek için illegal yöntemler vardır ki SDN Forum'da illegale yer yok ama bizde var :) 200 TL boşa gitmiş diyebilirim :P Çünkü İos için olan uygulamalar Android'te çalışmaz. :( Ama merak etme yardım ederim ben Allah'ın izniyle :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
@El Padrino
@Kadir Sekme @lordarcual

Teşekkürler

HepsiBurada.com'da ön siparişe çıkmış iPhone 5.
3299 TL :D

Bence hiç S3 ile falan uğraşma 3300 lira ver iPhone 5 al.Hiç olmazsa elaleme karşı şeklin olur.3300 kağıtlık telefonum var dersin.Hemde 4" ekranı var dersin.SMS'te atabiliyo.Hatta arama bile yapabiliyorsun dersin soranlara...

(Elbette S3)

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asıl ben Teşekkür ederim. Program indirmek için illegal yöntemler vardır ki SDN Forum'da illegale yer yok ama bizde var :) 200 TL boşa gitmiş diyebilirim :P Çünkü İos için olan uygulamalar Android'te çalışmaz. :( Ama merak etme yardım ederim ben Allah'ın izniyle :)

Sadece bu konuyu takip ettiğim için hala özel mesaj gönderme yetkisine sahip değilim ve yardımlarını bana yönelikte eksik etme lütfen ayrıca buradaki yardımcı olan arkadaşlara bende teşekkür ederim artık alternatif forumlarda bende insanlara yardim edebiliyorum :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sadece bu konuyu takip ettiğim için hala özel mesaj gönderme yetkisine sahip değilim ve yardımlarını bana yönelikte eksik etme lütfen ayrıca buradaki yardımcı olan arkadaşlara bende teşekkür ederim artık alternatif forumlarda bende insanlara yardim edebiliyorum :)
:) Sorun olduğunda inşallah yardım ederim. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum ama işte bilmediğim bazı konularda var bu zamanlarda diğer arkadaşlar devreye giriyor :)

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada herkese yandex shell'i öneririm. Go launcher sanki fazla ram tüketimi yapıyordu yandexte şimdilik hiç sıkıntı yaşamadım.

s3 için widget önermek istiyorum. Hd widgets. Kesinlikle deneyin :)

Ücretli o fakat ücretsizi yapıldıysa bilemiyorum mesaj gitti mi :D

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu arada herkese yandex shell'i öneririm. Go launcher sanki fazla ram tüketimi yapıyordu yandexte şimdilik hiç sıkıntı yaşamadım.

Ücretli o fakat ücretsizi yapıldıysa bilemiyorum mesaj gitti mi :D

rica ederiz ücretsizini yaparlar yahu mesaj gitmiştir :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ios uygulamasını androide çewirmemiz için ozaman allahın izniyle en kısa zamanda yardımlarını bekliyorum ;) teşekkürler

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
HepsiBurada.com'da ön siparişe çıkmış iPhone 5.
3299 TL :D

Bence hiç S3 ile falan uğraşma 3300 lira ver iPhone 5 al.Hiç olmazsa elaleme karşı şeklin olur.3300 kağıtlık telefonum var dersin.Hemde 4" ekranı var dersin.SMS'te atabiliyo.Hatta arama bile yapabiliyorsun dersin soranlara...

(Elbette S3)
Benim yazdığım tarihte fiyat açıklanmamıştı . Tabiki S3 yolu gözüktü :D

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar telefonda root olmadan bu touchwiz arayüzünü kaldırmak gibi bir şansımız yok mu android arayüzünü kullanmak için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yazıda s3 google earth ü desteklemiyor yazmışsınız apk sini indirin destekliyormu desteklemiyormu bakın.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@El Padrino
@Kadir Sekme @lordarcual

Teşekkürler
kesinlikle iphone 5 al derim sana. s3 den 10 kat daha iyi telefon fakat biraz pağlı olacak 3 bin civarında. ama diyorsanki ben takılma istemiyorum hiç takılmasın felan kesin iphone 5 al bu arada oyun performansında iphone 5 geçiyor. tarayıcı performansındada iphone ile s3 aynı derecede. bak s3 android olduğu için kasmalar yapıyor yoksa özellikleri çok iyi bir telefon. bende s3 var mesela arada oyunlarda hele takılıyor yani. geçen kuzenimde s3 almış dedim sendemi aldın sonra dedim seninkinde takılmalar oulyormu dedim. verdiği cevabı harfi harfine söylüyorum ''evet benimkindede takılmalar oluyor. takılmalar androidden kaynaklanıyor ama telefondan memnunum'' dedi bana. bende telefondan çok memnunum kullanımı felan çok kolay ama ne yazıkki s3 iphone 5 i stabillik konusunda yakalayamaz. 4s i bile yakalıyamıyorken. birde androidde yok arka planda widget yok arka planda çalışanlar vb vb. şişiriyor telefonu oyun oynarken takılmalar oluyor. bide androidde her oyuna girişte ram silcen falan felan iphone de öyle bişey yok. arka planda bin tane program çalışsa bile direk aç oyunu gir stabil bir şekilde.