- Reaksiyon puanı
- 159
Moralimi bozdun şimdi.SBS girdikten sonra iyi bir tatil yap sonra ki 4 sene okulla yatıp okulla kalkacaksın![]()

Moralimi bozdun şimdi.SBS girdikten sonra iyi bir tatil yap sonra ki 4 sene okulla yatıp okulla kalkacaksın![]()
Biz en iyisi bu okul konusunu kapatalım.Doğrular her zaman acıdır. Lisede işleyiş farklı ona alışmak zaman alacak
. 10. sınıfın kimyası yok mu
ne çektirdi bana.
Biz en iyisi bu okul konusunu kapatalım.![]()
![]()
Neden ?Gerçeklerden kaçma. Okul konusunu kapatmadan önce son bir şey söylemek istiyorum
. Lisede kesinlikle kızlarla ilgilenme
Neden ?![]()
![]()
Ok.Lisede derslerden başka bir şeyi düşünürsen kaybedersin![]()
Aynen.Bende yatıyorum.Bu saatlerde forum çok sakin oluyor.
2010 tarihli ama ben ilk kez dinliyorum daha önce hiç denk gelmedi on numara bi parça olmuşBeğendim hocam yenimi bu ?![]()
2010 tarihli ama ben ilk kez dinliyorum daha önce hiç denk gelmedi on numara bi parça olmuş![]()
Yarın United'a koyacağız bunu söylemeye geldim ve şimdi gidiyorum
Hahahahah bide bana yapmayın diyodunuz
Rütbenizi bilin bi görüneyim dedim:mrgreen::mrgreen:
Garantisi vrmıydı bariBende korkuyordum.İlk root attım.Sonra root'u geri aldım.Sonra tekrar root attım.
Yani korkacak bir şey yok.Bence denemelesin.
Bu root bi harika dostum. !!11!!![]()
Hahahahah bide bana yapmayın diyodunuz![]()
Garantisi vrmıydı bari![]()
Merhaba . Okul yokmu?![]()
varda daha programları hazırlamamışlarbugün gittim. anfiyi bulana canım çıktı. buldum hoca da dersi iptal etti :S
bugün de programda 8:15 de ders görünüyordu. 6 da kalktım hazırlandım. Gittim dediler ki programlar karıştı. o 2. sınıfların dersiÜniversite öyle olur ilk hafta genelde ders iptal.![]()
ReDo yok ceza verdim ona abisi olarak ben varım olurmu:mrgreen::mrgreen:Hu huu kimse yok mu?@ReDo abicigim neredesin?
@daylight61 @OnurSorhan @foreverfree @real madridli ?
hiç olmaz olur mu efeim ne demek ne demekReDo yok ceza verdim ona abisi olarak ben varım olurmu:mrgreen::mrgreen:
hata ben de ya niye nerelerdesin diye soruyordum ki
Hu huu kimse yok mu?@ReDo abicigim neredesin?
@daylight61 @OnurSorhan @foreverfree @real madridli ?