SDN Fenerbahçe Kulübü

CuMaAli

Profesör
Katılım
6 Mayıs 2011
Mesajlar
1,332
Reaksiyon puanı
1
Puanları
218
539327_370327279714085_1797685209_n.jpg
 

angel75

Dekan
Katılım
13 Temmuz 2011
Mesajlar
5,272
Reaksiyon puanı
18
Puanları
218
günaydın 12 Numaram.. gününüz iyi geçsin...

bu arada yarın kimler maça gidiyor?
 

vlkn1907

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
1,179
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
dunya-devi-mert-in-pesinde--2640535.Jpeg

[h=1]Barcelona Mert'in peşinde![/h][h=2]30 yaşına gelen Victor Valdes’e yedek arayışlarına giren Barcelona’nın adayları arasına Mert Günok da girdi.19 Eylül 2012 | 09:44[/h]
G.Saraylı Muslera’yla ilgili iddialara “Valdes her zaman birinci kaleci olacaktır” diyerek karşı çıkan Barcelona Teknik Direktörü Tito Villanova’nın ‘iyi bir yedek’ istediği, yönetimin de 3 aday üzerinde durduğu ifade edildi.
Katalan ekibinin Newcastle’ın 24 yaşındaki Hollandalı kalecisi Tim Krul, M’Gladbach’ın 20 yaşındaki genç eldiveni Marc-Andre ter Stegen ve Fenerbahçe’nin 23 yaşındaki yeteneği Mert Günok’u izlemeye aldığı bildirildi. Barcelona, genç bir kaleci transfer ederek Valdes’in arkasında formaya hazırlamak, 4-5 yıl sonra da kaleyi bu isme teslim etmeyi planlıyor. Barça'nın istatistikçilerinin Mert'i Fenerbahçe ve M illi Takım maçlarında izlemeye aldığı ortaya çıktı.
Mert'e Arsenal'in hocası Arsene Wenger de göz koymuştu.

kaynak
 

vlkn1907

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
1,179
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0



Moussa-Sow.gif

F.Bahçe yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı konuk edecek. Kuşkusuz F.Bahçe'nin en büyük kozu Moussa Sow olacak. Lille formasıyla Marsilya önüne 3 kez çıkan ve 3 gole imza atan Senegalli yıldız, Ajans France Press'e konuştu. Sow, "Kura çekildiğinde Marsilya'yı görünce çok mutlu oldum. Marsilya'yı tanıyorum, rakip olmak nasıldır bilirim" diye konuştu.
SAKATLIĞIM GEÇTİ HAZIRIM
Marsilya'nın son 5 maçını kazandığını belirten Sow şunları söyledi: "Formdalar, takım oyunu oynuyorlar. Geçen sezondan iyiler. Kolay maç olmayacak, bunu biliyoruz. Defans ve hücum olarak iyi durumdayız. Sakatlığım geçti, hocama 'Hazırım' dedim. Marsilya maçıyla Avrupa'ya iyi bir dönüş yapmak istiyorum.
ÖZEL SEYİRCİM VAR
Fransa ve Afrika'dan hayranlarım beni izliyor. Çin'i tercih etseydim unutulabilirdim. F.Bahçe'de böyle bir risk yok. Fransa'ya da kazanmaya gideceğiz. F.Bahçe'ye alışma sürecim kısa sürdü. Birkaç kelime Türkçe saha içinde bana yetti. Attığım gollerle kendimi kabul ettirdim, taraftar beni çok sevdi."


kaynak
 

cobra11

Profesör
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
218
FENERIUM’DAN BAYAN TARAFTARLARIMIZA ÖZEL KAMPANYA

2012-09-19_fenerim446297.jpg


Fenerbahçe ile Manisaspor arasında 20 Eylül 2011 tarihinde oynanan müsabakada Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nı doldurarak bir ilke imza atan, UEFA’nın FIFA 2011 Fair-Play ödülüne aday gösterdiği bayan taraftarımızı taçlandırmak adına, Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü olarak ilan edilen 20 Eylül tarihinin yıldönümünde Fenerium’ dan bayan taraftarlarımıza büyük teşekkür.

20 Eylül Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü’nde, tüm bayan tekstil ürünlerinde %20 indirim imkanı sunacak olan Fenerium, bu kampanyayı 24 Eylül tarihinde oynanacak olan, ve yine sadece bayan ve çocuk taraftarlarımızın izleyebileceği Trabzonspor maçı gün sonuna kadar devam ettirecek.

Fenerbahçe’yi Fenerbahçe yapan, kuruluşundan bugüne yarıştığı tüm branşlarda Kulübümüzün lider olmasını sağlayan bayan sporcu ve taraftarlarımıza teşekkür eden Fenerium, 20-24 Eylül tarihleri arasında 5 gün boyunca sürecek olan bu kampanyadan faydalanmak isteyen tüm bayan taraftarlarımızı mağazalarına davet ediyor.

* Bu kampanya diğer kampanya ve / veya indirimlerle (taraftar kart, sezon indirimi vb.) birleştirilemez.
 

VincentVega

Profesör
Katılım
29 Ağustos 2007
Mesajlar
2,666
Reaksiyon puanı
3
Puanları
218
[h=1]"Grubun favorisi Fenerbahçe"[/h][h=2]UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın temsilcimiz Fenerbahçe'ye konuk olacak Marsilya'nın teknik direktörü Elie Baup, grubun favorisinin Sarı Lacivertlilar olduğunu belirtirken Fenerbahçe'nin Avrupa'da final oynayacak kadar güçlü olduğunu da vurguladı.[/h]
boup_YYWG5.jpg


UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın İstanbul'da Fenerbahçe ile karşılaşacak Fransa'nın Olympique Marsilya takımının teknik direktörü Elie Baup, grubun favorisini Fenerbahçe olarak gördüğünü ifade etti.
Baup, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında yarınki maçı değerlendirip soruları yanıtladı.
Fenerbahçe'nin teknik açıdan ve bireysel olarak yüksek kalitede bir ekip olduğunu ifade eden Fransız teknik adam, ''Açıkçası ben Fenerbahçe'nin bu grubun favorisi olduğunu düşünüyorum'' dedi.
Grupta dengeleri nasıl gördüğü ve yarınki mücadelede karşılarında nasıl bir Fenerbahçe beklediği sorusuna verdiği cevapta ise Baup, ''Fenerbahçe gerçekten iyi bir takım. UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayacak kadar güçlü bir takım olduğunu düşünüyorum. Yarın bizim için iyi bir sınav olacak. Yarın göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

"ATMOSFERDEN ETKİLENECEĞİMİZİ DÜŞÜNMÜYORUM"
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın atmosferi ve futbolcularının bu atmosferden etkilenip etkilenmeyeceğiyle ilgili sorulara da Baup ''Yarın stada gelen herkes futbol izlemek için burada olacak. Ambiansın açıkçası iyi ve kötü tarafları da var. İnsanlara coşku verecek, fakat bir anlamda bizim için zor bir tarafı da olabilir. Ambiansın iyi bir şey olduğunu düşünüyoruz. Tribündeki insanların futbola olan aşkını ve sevgisini belirtiyor. Oyuncularımızın çoğu uluslararası. Avrupa kupalarında Fransa'da pek çok üst düzey maçta oynamış oyuncular. Oyuncularımın üzerinde pek fazla negatif etkisi olacağını düşünmüyorum.'' dedi.

Bu sezon kadroda revizyona gittiği ve genç bir kadroyla Fransa 1. Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptıkları ifade edilerek, ''Fenerbahçe tecrübeli bir kadroya sahip ve saha avantajı var. Marsilya'ya kadrosu bir handikap yaratır mı '' şeklindeki soruya ise Baup, ''Fenerbahçe'nin tecrübeli bir ekip olduğunun farkındayım. Fakat bizim de uluslararası düzeyde iyi oyuncularımız var'' cevabını verdi.
Futbolcusu Joey Barton'un uzun süreli olarak sahalardan uzak kalması konusunda düşünceleri sorulan Baup, ''Barton'un uzak kalması kendisi için de problemler yaratabiliyor. Açıkçası sahada kendisinin ne yapacağını daha iyi göreceğiz'' diye konuştu.
C Grubu'nun yüksek kalitede takımların yer aldığı bir grup olduğunu kaydeden Baup, ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
MARSİLYA HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında yarın İstanbul'da Fenerbahçe ile karşılaşacak Olympique Marsilya, hazırlıklarını tamamladı.
Fransız ekip, teknik direktör Elie Baup yönetiminde son çalışmasını Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaparken, antrenmanın başındaki 15 dakikalık bölüm basın mensuplarına açık tutuldu.
Olympique Marsilya'nın yarınki maçta Fenerbahçe karşısına, Mandanda, Kabore, Fanni, N'Koulou, Morel, Barton, Cheyrou, Raspentino, Amalfitano, Jordan Ayew ve Remy'den oluşan 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.
Fransa temsilcisinde Souleymane Diawara, Rafidine Abdullah ve Kassim Abdallah'ın sakatlıkları nedeniyle kadroda bulunmadığı bildirildi.

Kaynak : http://www.ntvspor.net/haber/gunun-...erbahce?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
 

cincoz

Asistan
Katılım
5 Kasım 2011
Mesajlar
216
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Günaydın dostlar günaydın 12Numara hepinize günaydın bugün günlerden Fenerbahçe günü #fenerinmacivar bugün tam destekten daha fazlasını yapmamız lazım maça kenetlenmemiz ve bu maçı tüm gücümüzle almamız olacak biz bu maçta takımımızla kenetlenip marsilya ya sahayı dar edemiyorsak daha ne işe yarıyoruz ki
 

zatura

Profesör
Katılım
16 Nisan 2008
Mesajlar
1,039
Reaksiyon puanı
0
Puanları
216
günaydın dostlar.. bugün önemli bir gün...
 

Whisper1907

Profesör
Katılım
15 Haziran 2009
Mesajlar
4,512
Reaksiyon puanı
24
Puanları
0
Günaydın dostlar :)

[video=youtube;1ggyRck3PqA]http://www.youtube.com/watch?v=1ggyRck3PqA&feature=related[/video]
 

zatura

Profesör
Katılım
16 Nisan 2008
Mesajlar
1,039
Reaksiyon puanı
0
Puanları
216
Bu akşam ki maçımız Star Tv saat 20:00 de ....
 
Üst