Rap Müzik Kategorisi Açalım Mı?

Rap Müzik Kategorisi Açalım Mı?

• Kullanılan toplam oy
    81
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
dre beni görse, dirilir abi
eminem bile benim inan öğrencim
50 cent'i para diye harcarım olum
yeter ki ol arada destekçim

rap'e bekçi, gerekmez efektçi
olmadan emekli, dinlemede jay z
beni dinlemeden kapma feyzi
feyz al demeyle olmuyor bu işler neyzenim

sagopayı yaradan, beni de yarat aman
yani diyom illüminati aradan
yaratıyo bunları, yaratık olur aman
töbestefurullah de bi ulan

cadı kazanını karının kafasına takıp
büyü falan mı yapıyonuz abi
benim hayal gücüm gölgelerin gücü adına gibi gelebiliyor aniden
:laugh::laugh:

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
rap müziği olsa da iyi olur ama slow müzikler olsaydı çok güzel olurdu :)

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Tabiki hayır apaçi kaynar buralar..
2 haftada normal seyrinden çıkar kontrolü sağlamak zor olur sonuçta zevk meselesi...

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Milli maç izler gibi oldum acaba hangisi kazanacak :)

_Hayali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açılması iyi olur. Çünkü rap müzik dünyası fazla hareketli, fazla atraksiyonlu bi' dünya. Örneğin geçen ay azımsanmayacak sayıda diss üst üste gelmişti.
Bu kültürün bi' samimiyeti, bi' yakınlığı da var.
Rap müzikte diğer müzik tarzlarından farklı olarak sözler ön plandadır. Müzik daha geri planda kalır. Bi' rap parçası daima baştan sona bi' şeyler anlatma kaygısı taşır. Bu yüzden sevmek zordur. Fakat anlayarak dinlenmeye başlandığı zaman sevmek zor değil.
Bi' kaç eksisi de var elbet. Her rap dinleyicisinin bi' kısmı kendi rap müziğini icra etmeye heveslenir. Dinleyicisinin de bu oranda müziğe katıldığı başka bi' müzik tarzı daha yok.
Bi' de arabesk rap şeklinde melez bi' varlık oluşmuş durumda. Bu şey; ne raptir, ne de arabesktir. Arabesk rap; çorapla ıslak bi' zemine basmaktır, damacana pompasına fazla basıp bardağı taşırmaktır, eve gelirken anahtarın elin dolu olduğu tarafta olmasıdır. Arabesk müzik ile Rap müzik, ikisi birbiriyle harmanlanamaz. Dolayısıyla, bu tip mantık kuralları dışında seyreden oluşumları rap müzikle birlikte anmamak gerekir.
Böyle kitleler kendi halinde bırakıldığında bi' sorun olmuyor.
Kısaca; rap müzik için özel bi' bölüm açılması hem bu tarza olan önyargıların azalmasını, hem de rapin kendi atraksiyonlu dünyasının kolayca takip edilip yorumlanmasını sağlar.

BeratAdgzl

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Açılması iyi olur. Çünkü rap müzik dünyası fazla hareketli, fazla atraksiyonlu bi' dünya. Örneğin geçen ay azımsanmayacak sayıda diss üst üste gelmişti.
Bu kültürün bi' samimiyeti, bi' yakınlığı da var.
Rap müzikte diğer müzik tarzlarından farklı olarak sözler ön plandadır. Müzik daha geri planda kalır. Bi' rap parçası daima baştan sona bi' şeyler anlatma kaygısı taşır. Bu yüzden sevmek zordur. Fakat anlayarak dinlenmeye başlandığı zaman sevmek zor değil.
Bi' kaç eksisi de var elbet. Her rap dinleyicisinin bi' kısmı kendi rap müziğini icra etmeye heveslenir. Dinleyicisinin de bu oranda müziğe katıldığı başka bi' müzik tarzı daha yok.
Bi' de arabesk rap şeklinde melez bi' varlık oluşmuş durumda. Bu şey; ne raptir, ne de arabesktir. Arabesk rap; çorapla ıslak bi' zemine basmaktır, damacana pompasına fazla basıp bardağı taşırmaktır, eve gelirken anahtarın elin dolu olduğu tarafta olmasıdır. Arabesk müzik ile Rap müzik, ikisi birbiriyle harmanlanamaz. Dolayısıyla, bu tip mantık kuralları dışında seyreden oluşumları rap müzikle birlikte anmamak gerekir.
Böyle kitleler kendi halinde bırakıldığında bi' sorun olmuyor.
Kısaca; rap müzik için özel bi' bölüm açılması hem bu tarza olan önyargıların azalmasını, hem de rapin kendi atraksiyonlu dünyasının kolayca takip edilip yorumlanmasını sağlar.

Haklısın bencede açılmalı...

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben evet kullandım ama sayfada ceza falan olmayacak değil mi? dünya çapında ki rap müzikler ve rap sanatçılarından .

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
by mardinli serseri 63 stayla diss dinleyin ve tekrar düşünün bence :)

_Hayali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arabesk rap denen melez oluşumun rap ile alakası olmadığını belirttim. Bu bi' bakımdan "Metalciler satanisttir" görüşünü andırıyor. Aslında hayır, o görüşten daha feci.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Arkadaşlar eğer olursa bölümü açarsak en doruk noktada rapi temsil etmeye çalışacağımızı garanti ediyorum.

Kesinlikle tarafsız olmak için elimizden geleni yapacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...