Sadece tek bir tarzla olmaz açılacaksa belli başlı müzik türlerinin hepsi açılmalı
arabesk rap denen bir şey yok,ben kabul etmem arabesk rap denen şeyi,kavga çıkmasın bir rapçi olarak belirteyim
Şu küçük puntolarla yazdığın anektoda gelmeden önce diğer yazdıklarını okuyordum samilcan herhalde kafayı sıyırmış demeden edemedim notu bir dahakine yukarıya yazNeden qanqa ben arabesk rep dinliyorum ve çok zevk alıyorum. Hangi repçi bu sözleri yazmış. Kızımm sen parfüm kokardın ben eroin kokardım sen 10 da yatardın ben şafakta kalkardım. Kim yazmış he söylesene bana. Yada bak Hatay crevden bir nükte " okul çıkışı manitada bol göçmen köyden kızlar full atarım arabaya kankalarımı geçeriz okul önünden havalı havalı" Bence haksızlık ediyorsun kanka.
Not: Arabesk rap kadar saçma mal ahmakça beyinsizce bir şey ne gördüm ne duydum ne biliyorum.
Şu küçük puntolarla yazdığın anektoda gelmeden önce diğer yazdıklarını okuyordum samilcan herhalde kafayı sıyırmış demeden edemedim notu bir dahakine yukarıya yaz![]()
Arkadaş 30 milyon dinleyici kitlesi var Rapin Ve HİP-HOP'un adamlar gelmiş burda saçmadır diyo anlamıyorum ben bu halkı Rap Müzk Aşktır Nokta.
türkiyede mi 30 milyon ?iyi sallamışlar
Sen ne diyorsun 70 milyon kişi aynı kanalı bile izliyor.türkiyede mi 30 milyon ?iyi sallamışlar
Hocam 20 de olabilir tam emin değilmancak adam anlamadığı şey yüzünden saçma diyemez müziğe o zaman yabancı müzikte saçma o mantıkla müzikmi dinlenir?
Avatarımdaki rapçiler on numara sözler yazıyor hak ettikleri yerde değiller ama malesef.
Anket ne zaman biticek acaba![]()
Metal tercihimdir.
ama Dr.Dre nin müzikleri süper
HaklıDoktor Dre görse bizi, dirilir diyor rota.![]()