Rap Müzik Kategorisi Açalım Mı?

Rap Müzik Kategorisi Açalım Mı?

• Kullanılan toplam oy
    81
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Sadece tek bir tarzla olmaz açılacaksa belli başlı müzik türlerinin hepsi açılmalı

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en sevmediğim müzik türü klasik ,rock,metal,newage,blues vs. dinlerim fakat bu bana çok saçma geliyor

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Siz de bir kategori isterseniz bundan sonra, ben hayır dicem. :crying:

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bence açılmasın.
Herkes hoşlandığı müzik için Kategori açılmasını isterse orası ne hale gelir bir düşünün bence.

esoguzes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabi ki açılsın
Güzel olur
(Hoşbulduk shiftdelete.net:) )

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
arabesk rap denen bir şey yok,ben kabul etmem arabesk rap denen şeyi,kavga çıkmasın bir rapçi olarak belirteyim

Neden qanqa ben arabesk rep dinliyorum ve çok zevk alıyorum. Hangi repçi bu sözleri yazmış. Kızımm sen parfüm kokardın ben eroin kokardım sen 10 da yatardın ben şafakta kalkardım. Kim yazmış he söylesene bana. Yada bak Hatay crevden bir nükte " okul çıkışı manitada bol göçmen köyden kızlar full atarım arabaya kankalarımı geçeriz okul önünden havalı havalı" Bence haksızlık ediyorsun kanka.

Not: Arabesk rap kadar saçma mal ahmakça beyinsizce bir şey ne gördüm ne duydum ne biliyorum.

srenone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güzel olur fakat Rap'ten anlayan bi moderatör lazım :) Dışarıdan biri Rap dinlediğini duyunca genelde saçma sapan bir tepki veriyor insana

Reaksiyon puanı
31
Neden qanqa ben arabesk rep dinliyorum ve çok zevk alıyorum. Hangi repçi bu sözleri yazmış. Kızımm sen parfüm kokardın ben eroin kokardım sen 10 da yatardın ben şafakta kalkardım. Kim yazmış he söylesene bana. Yada bak Hatay crevden bir nükte " okul çıkışı manitada bol göçmen köyden kızlar full atarım arabaya kankalarımı geçeriz okul önünden havalı havalı" Bence haksızlık ediyorsun kanka.

Not: Arabesk rap kadar saçma mal ahmakça beyinsizce bir şey ne gördüm ne duydum ne biliyorum.
Şu küçük puntolarla yazdığın anektoda gelmeden önce diğer yazdıklarını okuyordum samilcan herhalde kafayı sıyırmış demeden edemedim notu bir dahakine yukarıya yaz :D:D

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Rap en sevdiğim müzik türüdür.Bölüm ne kadar aktif olur bilmiyorum ama olursa iyi olur gibi.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
359
mod olabilirim ama arabesk rap olmaz ise yada olurum ama arabesklere bakmam

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Rap müzik denilen şey kaldırılmalı :D
Rock 4 Ewer :D

Lejon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her müzik türüne açmayacaksanız gereksiz bi anket ki bence gereksiz.

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ayrı bir alt kategoriye gerek yok bence... müzik kategorisinde her ne kadar kayboluyor denilsede meraklısı arar bulur ;)

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş 30 milyon dinleyici kitlesi var Rapin Ve HİP-HOP'un adamlar gelmiş burda saçmadır diyo anlamıyorum ben bu halkı Rap Müzk Aşktır Nokta.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
türkiyede mi 30 milyon ? :) iyi sallamışlar

Hocam 20 de olabilir tam emin değilm :D ancak adam anlamadığı şey yüzünden saçma diyemez müziğe o zaman yabancı müzikte saçma o mantıkla müzikmi dinlenir?

Avatarımdaki rapçiler on numara sözler yazıyor hak ettikleri yerde değiller ama malesef.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Hocam 20 de olabilir tam emin değilm :D ancak adam anlamadığı şey yüzünden saçma diyemez müziğe o zaman yabancı müzikte saçma o mantıkla müzikmi dinlenir?

Avatarımdaki rapçiler on numara sözler yazıyor hak ettikleri yerde değiller ama malesef.

40 yaşından büyükler rap dinlemez kanımca, 40 yaşından büyük 25 milyon insanımız var, 10 yaşından küçüklerde dinlemez, 12 milyon nüfus var.. etti mi 37 milyon.. geriye kaldı 33 milyon..
kalan gruptan her iki kişiden 1 i dinlese ki sanmıyorum, 16.5 milyon eder :P

bence bi kaç milyon vardır ama 20 de yoktur 10 da yoktur :) hee arabesk rapi katarsan 20 olur orası ayrı :D neyse saçma hesaplamalarımla konuyu dağıtmayayım.. :)

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Rap müzikten nefret ederim :)
açılmasın bence ha acılırsa rock pop rap vb.. hepsi açılmalı

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Metal tercihimdir.

ama Dr.Dre nin müzikleri süper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...