Galaxy s3 1gb ram yeterli mi?

bakan45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy s3 almaya karar verdim fakat bazı kullanıcı arkadaşlar cihazın ram miktarının 1gb olmasının yeterli olmadığını söylüyorlar.Bende şimdi ikileme düştüm.Ekim ortalarında satışa sunulacak galaxy note 2 modeli cortex a9 1.6ghz işlemci ve 2 gb ram ile satışa sunulacak.Bu cihazı da almayı planlıyorum ama note 2 de çok büyük olmasından dolayı bana pek cazip gelmiyor.yardımcı olursanız sevinirim.

bakan45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla bende öyle düşünüyorum ama bazı arkadaşlar cihazın 1gb değil de 750-800lerde ram miktarının görüntülendiğini söylüyor.bir de galaxy s3 ün 2gb ram ile satılan versiyonu var o gelir mi acaba?

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
söyle diyeyim sana hiç bir telefonda 1gb ram var deyip 1 gb ı sana kullandırmaz kullandıramaz çünkü cihaz ram in bir kısmını sisteme ekrana ve benzeri şeylere ayırır 2. soruna gelirsek o model sadece güney kore de ve yanılmıyorsam amerikada t-mobile ile satılıyor ama onda 2 gb ram çift çekirdek buradakiler 1 gb ram 4 çekirdek

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
1 gb ram bile android icin fazla, samsung gibi firmalarin ram miktarini yuksek tutmasi kendi ekledikleri arabirimler ve ek ozelliklerin fazla ram miktarina ihtiyac duymasindan dolayidir, samsung galaxy s3 icin 1 gb cok bile, dinamik bir isletim sistemi olan androidin her seyi dinamik ram yonetimi dinamik, bir program actiginda kullanilmayan bir program kapanir, yani windows gibi rama ek yuk bindirmez, kullanicinin programi kapatmasini beklemez, sagdan soldan duyduklarınıza inanmayin.

bakan45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bilgileriniz için teşekkür ederim.Bilgileriniz rahatlattı beni.:)

Gerçekten söyledikleriniz mantıklı geliyor,ama internete 2-3 kişi makina kasıyo falan yazınca tereddüte düştüm.Benim kuzenimde htc wildfire modeli var. 512mb ram ile benim şimdiki kullandığım 512mb ram a sahip blackberry 9780den daha hızlı çalışıyor.o zaman gönül rahatlığıyla s3 ü alabilirim.kafamdaki soruları gidermiş oldunuz :D

Amerika sitesine baktım şimdi 2gb ram dual core işlemcilerde kullanılıyormuş :D

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
dur biraz daha rahatlatayım :) 512 ram var bende ama gel gör ki çok rahat yetiyor bana :) 1 gb en ideal ram miktarıdır belki de fazla bile arkadaşın dediği gibi

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Şuanda 1gb ram olsa bile biz 779mb kullanabiliyoruz. Jelly Bean de bu değer 833 veya daha yüksek olucak. Eğer ram temizleme yapmazsan bile dolmuyor.850 mb yapabilirlerse çok güzel olur.

Ama ben note 2 almanı öneririm.

Büyük ekran, pentile olmayan super amoled hd ekran, s-pen, 2gb ram, daha güçlü sistem, geliştirilmiş multi-tasking vb galaxy note 2 çok iyi görünüyor.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ben note 2 yi bekliyorum ama senin için büyükse S3'ün LTE destekli versiyonuda yakında Avrupa'da satışa sunulacaktır. LTE desteği olduğu için 2 GB ram ile piyasaya sürülecektir ve işlemcisinin değişeceğini sanmıyorum. IFA 2012 de tanıtılmıştı cihaz.

Peki bilgileriniz için teşekkür ederim.Bilgileriniz rahatlattı beni.:)

Gerçekten söyledikleriniz mantıklı geliyor,ama internete 2-3 kişi makina kasıyo falan yazınca tereddüte düştüm.Benim kuzenimde htc wildfire modeli var. 512mb ram ile benim şimdiki kullandığım 512mb ram a sahip blackberry 9780den daha hızlı çalışıyor.o zaman gönül rahatlığıyla s3 ü alabilirim.kafamdaki soruları gidermiş oldunuz :D

Amerika sitesine baktım şimdi 2gb ram dual core işlemcilerde kullanılıyormuş :D
Her S3'ün kastığı doğru değil ama bir çok kişi belli bir süreden sonra telefonun yavaşladığını ve bazı uygulamalarda donduğunu söylüyor ki doğru bunlar kuzenimde aynı durumdan şikayetci internette gezerken telefonda donmalara bende şahit oldum bazı uygulamalarda kapatılmak zorunda kalmaya başladı. S3 birazda şans işi gibi duruyor, şanslıysan sorunsuz kullanırsın.

bakan45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önerileriniz için çok teşekkür ederim.galaxy note 2 yi de canlı olarak görünce tam karar vereyim diyorum ama gönlüm yine s3ten yana :D

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
1 gb ram yeter ama bence Note 2'yi bekle. :)

bakan45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
araştırdık sıra note 2 daha cazip gelmeye başladı büyüklüğü fazla önemsemeyeceğim gibi görünüyor.

Reaksiyon puanı
10,315
bir hafta oldu s3 kullanıyorum. dokunmatik hassasiyeti muhteşem. diğer markaların hiçbir modeli s3'ün ekranındaki canlılığı sağlamıyor.
bi sürü program indirdim, donma, kasma diye bişey söz konusu değil. bu arada firma herhangi bir güncelleme yapınca bunu otomatik olarak alıyor, bu özellik başka modellerde var mı bilmiyorum ama bu benim çok hoşuma gitti.

bakan45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 ü inceleme fırsatım oldu canlı olarak cihazı kullandım.birçok arkadaşın bahsettiği ram şişme gibi olaylar pek yok gibi.cihaz 500mb ram civarı çalışıyor.bence iyi bir rakam.bazıları internette kasmalar meydana geliyor demiş.kullandığım cihaz ilk çıktığı zaman alınmış bir cihazdı ve internete sorunsuzca giriyor kasma meydana gelmiyordu.bence cihazın ramı yeterli miktarda.

s3 jelly bean ile daha da güzel hale gelecektir diye umuyorum.

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bir telefon için 1 gb ram fazla bile zaten 1gb ram ile sorunsuz kullanırsın telefonu.2 gb olsa 1 den farkı olmaz bence.

bakan45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
usa deki s3ler 2gb ondan haber var fakat dual core işlemcili.kararımı note 2den yana verdim gelmesini bekliyorum.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Galaxy 3 bende aldım kardeş al pişman olmazsın iphone mı asla almam alsaydım S3 verdiğim para ile 4S de alırdım bana 4S S3 yanında Eski N73 gibi geldi benim düşüncem bu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende s3 aldım yeni arkadaşLar telefonun kendi belleği 11.34 gb ram ise 836 mb nasıl oluyor bu malzemeden çalmış olmuyorlar mı . şöyle özetlersek spotoluyor mu bu ürün...