• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

[MENTION=111494]acer[/MENTION] ve [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] konu paradan açılmış...

Paranın alamayacağı şey yok diyenlerin, ona sahip olmak için yapamayacakları şey yoktur.

‎"Fakirlik, elini cebine attığında boş olması değil; elini çıkardığında tutacak birinin olmamasıdır." /Marquez/

Varlığımın sebebi sen değilsin ki yokluğunla yok olayım.

​İşini bilmeyen çavuşlar döner g.tünü avuçlar

Herkesin yanımda olduğu kadar kalabalık değilim, senin yokluğun kadar yalnızım.

Aşk, şarkı gibidir. İlk zamanlarında vazgeçilmezdir, alıştıkça yerini başka parçalara bırakır.

"Erkekler mi daha akıllıdır kadınlar mı? Elbette ki kadınlar; Çünkü bacağı güzel diye, hiçbir kadın askıntı olmaz bir erkeğe." /Shakespeare/

Bu ülkede 74 milyon insan yaşıyor bir tanesi bile benim değil, asıl mülkiyet sorunu budur işte..

"Bazen insanlar da ikiye ayrılır; yanınızdakiler, aklınızdakiler." - Marlynn Longston

Gideceksen git, inan beddua bile etmem sana. Bilemem çünkü, isabet eder mi iki yüzlü suratına. (Ceyhun Yılmaz)

Hayatımda olmayabilirsin, konuşmuyor olabiliriz, sesini duymuyor olabilirim, ellerini tutamıyor olabilirim, gözlerine doyumsuz bakamıyor da olabilirim. Ama bunların hiç biri seni hissetmeme engel değil, sevmeme de...

Cihat Baysal

Bilsen ki sana olan sevgiyi anlatacak bir başka kelime bulsam
Bıkmadan, usanmadan, yılmadan,
Namerdimce onu söyler onu yazardım yar...

Halk, derin uykuya daldığında, kral, en güzel rüyasını görürmüş...

Sensizliğin Dilini çözsemde,
Şivesine alışamadım daha....

Bir kadın trip atmayı bırakıp mantıklı konuşmaya başlamışsa, sana olan aşkı bitmiştir...BAŞKASINI BULMUŞTUR..

"Gitmek sadece bir eylemdir. Unutmak ise kocaman bir devrim." -Nazım Hikmet Ran

Sanmasınlar Yıkıldık, Sanmasınlar Çöktük, Bir Başka Bahar İçin Sadece Yaprak Döktük. . . ! Mevlana

”Kimse sana özgürlük veremez.
Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka bir şey veremez.
Eğer adamsan, sen alırsın.”

Tilkiye tavuk sever misin diye sormuşlar, gülmekten cevap verememiş.

Tilkiye tavuk sever misin diye sormuşlar, gülmekten cevap verememiş.

270736_10151164411517158_1042106020_n.jpg