D-smart Hakkında Mutlaka Okuyun Bu Kadar Olmaz

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Teknosa televizyon kampanyası aracılığı ile evime D-smart kuruldu. Kampanya D-smart üyelik denemesi içeriyordu, 2 aylık. Kurulum sırasında abonelik imzalatıldı. Taahhütname imzalatılmadı. 6 ay kullandıktan sonra abonelikten çıkmak istediğimi söyledim. Ancak bana 24 ay taahhüt verdiğimi, bu yüzden çıkamayacağım söylendi. Ben de imzalamadığımı, olayı çok iyi hatırladığımı ve böyle bir durumun söz konusu olmadığını ilettim. Bana taahhütnamenin örneğini yollamalarını istedim. Elime ulaştığında gördüğüm beni çok şaşırttı. Benim imzamın kötü bir taklidi yapılmıştı. Abonelik için imzaladığım ile fark çok net olmasına karşın beni bezdirmek adına her yola başvurarak imza sirküleri istedi. Benimle telefon üzerinden kurulan irtibatlarda abonelerine ne denliği değer verdiklerini kanıtlarcasına bir özür dahi dilenmedi. Gerekli belgeleri halletmekle uğraşıyorum. Umarım sizin de başınıza gelmez. D-smart almadan önce bir daha düşünmenizi hepinize tavsiye ederim.:hammer::hammer::hammer::hammer:

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Teknosa televizyon kampanyası aracılığı ile evime D-smart kuruldu. Kampanya D-smart üyelik denemesi içeriyordu, 2 aylık. Kurulum sırasında abonelik imzalatıldı. Taahhütname imzalatılmadı. 6 ay kullandıktan sonra abonelikten çıkmak istediğimi söyledim. Ancak bana 24 ay taahhüt verdiğimi, bu yüzden çıkamayacağım söylendi. Ben de imzalamadığımı, olayı çok iyi hatırladığımı ve böyle bir durumun söz konusu olmadığını ilettim. Bana taahhütnamenin örneğini yollamalarını istedim. Elime ulaştığında gördüğüm beni çok şaşırttı. Benim imzamın kötü bir taklidi yapılmıştı. Abonelik için imzaladığım ile fark çok net olmasına karşın beni bezdirmek adına her yola başvurarak imza sirküleri istedi. Benimle telefon üzerinden kurulan irtibatlarda abonelerine ne denliği değer verdiklerini kanıtlarcasına bir özür dahi dilenmedi. Gerekli belgeleri halletmekle uğraşıyorum. Umarım sizin de başınıza gelmez. D-smart almadan önce bir daha düşünmenizi hepinize tavsiye ederim.:hammer::hammer::hammer::hammer:

avukat tutup dava açın, incelemelerden sonra imzanın size ait olmadığı anlaşılır, tazminat bile alabilirsiniz.. avukattı vs ydi tüm masrafları da ödemek zorunda kalırlar.. şahsen benim adıma imza atılırsa öyle yapardım

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kesinlikle hukuki her yola başvurulacaktır. Gerçekten akıl almaz bir durum.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Sahte imza ha hiç düşünme git bir avukata çatır çatır alırsın hakkını ve tazminat dahi öderler.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
İmza sahte ise direk bir hukuk bürosuna alalım sizi...
Ancak şölye de bişey varki o 2 aylık bedeva üyelikli kampanyalar (tüm firmalarda) hep 12 veya 24 ay taahhütlüdür. Yanlış hatırlıyor olmayasınız?

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Olaylar aynen anlattığım gibi böyle bir belge imzalatılmadı kaldı ki yan yana kim görse imzanın farklı olduğunu anlar. İki ay bedava sonra normal fiyata dönecek dendi 40tl olduğunu bile bilmiyorduk normal denen fiyatın bir süre devam etti sonra bana çok fazla gelmeye başladı. İşten vakit ayıramıyorduk. Daha ucuz bir pakete geçmek istedim sonra bunlar yaşandı. Dsmart ile alakam yoktu TV ile beraber verildiği için onları seçmiştik. Sonuçta taahhüt imzalatılsa 40x24 çok büyük bir rakam onu orda görsek zaten kesinlikle almazdık.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
hiç farketmez bu saaten sonra arkadaşın ne imzaladığı. eğer size taklit imza ile her hangi bir belge sundularsa elini öptürürsün hukuk sonunda.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bana da telefon açtılar ben istemedim 24 ay o kadar para veremem aynı gün yayın gitti 4 eylülde sona eriyordu açtım iptal edin dedim biz sizi ararız dediler 9 gün geçti kimse aramadı yayın da yok ben kendi imza mı bile taklit edemem eğer bana da bu oyunu oynarsalar ben yandım babam yok eder beni valla

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
gerçekten hayret verici bir durum inşallah başını kesersin böyle ş...fsizlerin geçmiş olsun

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Sövecemde sövemiyorum sizlere saygısızlık olmasın diye açılabilecek her türlü davayı aç maddi manevi aşabildiğin kadar

(donlarına kadar) iste burası dingonun ahırımı Dzmart sahte imzaya kadar düşen bi platformdan herşey beklenir modüllü

üye olucaktım vaz geçtim izlemem olur biter :cursing:

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Konu halen netliğe kavuşturalamadı hukuki açıdan. UP!

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
nasıl olduysa benimkini iptal ettiler aradıktan tam 1.5 hafta sonra dnüş yaptılar

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Sürekli benide arayıp duruyorlar yaa.. Üstelik ttnetteki özel bilgilerimede ulaşabiliyorlar bu bilgilerime nasıl ulaşım sağlıyorlar anlamıyorum yaa..

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
orda gerci teknik ekip fazladan prim alip fazla maas almak icin kendi atmis bence. iyi bi tazminat alicaksin ki yapmasinlar ikidebir boyle sacmaliklar :P

AndroidBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende bu dsmartın internet+tv kampanyasına kaydoldum alırken 69 lira dediler şimdi 78 lira fatura vermişler bunun için nereye başvurabilirim bu kampanyadan yararlanan varsa ne kadar ödüyorsunuz?

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
o yüzden bu şeref..zlere inat en güzeli dreambox server kullanmak.mahkeme muhtemelen uzun sürecektir.ama hakkınızı sonunda alırsınız mutlaka.sonuçta ortada sahte belge var

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
valla tazminat bile alabilrsiniz.İmza sahte ise kriminal incelemeye gider.Ordanda her türlü kazanırsınız davayı

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bu dsmartan boşuna nefret etmiyoruz..

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hukuk yoluna başvurduğunda hakkını sonuna kadar alırsın, başvurmadan önce yazılı olarak başvuruyu alan bayii ve genel merkeze yazılı olarak bir dilekçe yaz ve imzanın sana ait olmadığını ve bu durumun suç oluşturduğunu ve hukuk yoluyla hem sahte imzanın hemde haksız ödetilecek bedelin tazminatları ile geri alacağını bildiren bir yazı yazıp iadeli taahhütlü gönder.... sonrasını hukuk halleder...

conio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
teknosadan 2 ay denemesi bedava kampanyası ile alınan d-smart cihazları 2 ay süreniz bitmeden eğerki iptal talebinde bulunmazsanız 24 ay tahahhüt vermiş sayılırsınız. kaldı ki siz 6 ay sonra üyeliğinizi iptal ettirmek istemişsiniz.boşuna uğraşmayın avukat masrafları ile vs. siz zararlı çıkarsınız.bu size söylenmesi gereken mutlaka söylenmesi gereken çok önemli bir detay. ek-1 incelemenizi tavsiye ederim imzaladığınız sözleşmede. ve ayrıca size ekstra bir sözleşme imzalatılmaz sizin yerinizede kimse imza atmaz çünkü öyle bir prosedür yok. ilk imzaladığınız sözleşme geçerlidir bu durumda 2 ay içinde iptal ettirmezseniz süreniz bitmeden o imzaladığınız üzeirnden 24 ay süreli abonelik imzalanmış olur

MoMoLa

Asistan
Reaksiyon puanı
50

Türkiye'de nasıl olur bilmem ( KKTC adına konuşuyorum ama muhtemelen TC'de de aynıdır ) avukat tutmanıza gerek yok çünkü ortada sahte bir imza varsa olay hukuk davasından çok ceza davası olur yani savcılığa şikayette bulunursanız haklarında adli işlem başlatılacağını düşünüyorum.

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Digiturk ve D-Smart ikisini de sevmiyorum.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
En güzeli Modüllü üyelik taahhüt yok, imza yok, sözleşme yok... mutluluk var :)

XabraL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sende benim gibi yapabilirsen, dsmart 1 yıl fatura matura ödemedim arayan soran olmamıştı. taahhüt işi zor, digiturk bana 350 lira fatura kesti. en az 3 ay geçti ödemedim. yine arayan soran yok .neymiş lig tv taahhüdü vermişim. alabilirsen al, ödemyorum. bu kadar basit :mrgreen:

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teknosadan 2 ay denemesi bedava kampanyası ile alınan d-smart cihazları 2 ay süreniz bitmeden eğerki iptal talebinde bulunmazsanız 24 ay tahahhüt vermiş sayılırsınız. kaldı ki siz 6 ay sonra üyeliğinizi iptal ettirmek istemişsiniz.boşuna uğraşmayın avukat masrafları ile vs. siz zararlı çıkarsınız.bu size söylenmesi gereken mutlaka söylenmesi gereken çok önemli bir detay. ek-1 incelemenizi tavsiye ederim imzaladığınız sözleşmede. ve ayrıca size ekstra bir sözleşme imzalatılmaz sizin yerinizede kimse imza atmaz çünkü öyle bir prosedür yok. ilk imzaladığınız sözleşme geçerlidir bu durumda 2 ay içinde iptal ettirmezseniz süreniz bitmeden o imzaladığınız üzeirnden 24 ay süreli abonelik imzalanmış olur

Dediğiniz gibi bile olsa ortada sahte imza durumu var. Değil 24, 1024 ay tahahhüt bile vermiş sayılacak olsa dahi sahte imza herşeyi anında değiştirir. Arkadaşlar doğru söylemişler dava sonucunda istediğiniz tazminatı alırsınız ve o imzadan sorumlu şubenin de başına gelmeyen kalmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaş iyi günler aynı şey Dsmart la benim başım balada abonelik iptali için dilekçe gönderdim, elimize ulaşmadı eksik evrak dediler, posta alındısı elimde bulunduğum yerde tüketici hakları hakem heyetine baş vurdum. taahhütü telefonla sözlü aldılar. imza yok birşey yok. arkadaş hukuki olarak bir problem olur mu bu konuda bir fikriniz varmıdır bana yardımcı olurmusunuz?

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
sakın ola belge, imza sirküsü falan gönderme. ben aynı şekilde 12 ay ücretsiz full kullanımdan sonra bana dediler, 19,9 a aboneliğini devam ettirelim. tamam dedim, 2 ay sonra 19 değilde 24 lira fatura gelmeye başlayınca, kızdım. aboneliğimi iptal edin dedim etmediler. tüketici hakem heyetine gittim. bana ihtarname çek iptal etmezlerse biz hallederiz dediler. ihtarname ile de iptal etmeyince tüketici mahkemesi kararı ile hem ödediğim 2 aylık parayı geri aldım, hem tüm faturaları iptal ettiler. yıl sonunda bana abonelik iptal cezası diye 170 lira fatura göndermişler aradım , mahkeme kararım var isterseniz iptal etmeyin bana yasal takip başlatın, sonrasında sonucuına siz katlanın dedim. çünkü elimde hala ilgili evrakları saklıyordum. sonunda onuda iptal ettiler. sakın yılma, kork ma ve mücadele et. insanları türlü yalanlarla. kandırarak. bedavadan para kazanıyor namussuzlar...

platonik

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ne günlere kaldık Allah'ım.:hammer:

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
D-Smart'tan mağdur olan bir sürü kişi var herhalde.En son bizim bir arkadaşı da kandırmışlardı, oda tamamen iptal etti.Bizim gibileri kandırıyorlarsa sıradan vatandaş fazlasıyla kandırıyordur.