hamza5806
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 22
harikaOnla da barıştık merak etme![]()

harikaOnla da barıştık merak etme![]()
kurcam ama casperın yeni drivar çıkarmasını bekliyorum
Adanadan selamlar
kurcam ama casperın yeni drivar çıkarmasını bekliyorum
Adanadan selamlar![]()
bu adana ne uzakmış ya git git bitmediWin 7 driverları bende Win8'de çalıştı.
Nerelerdesin ?![]()
öylemi harika şuan takip ettiğim oyunlar bitince geçerim ozamanWin 7 driverları bende Win8'de çalıştı.
Nerelerdesin ?![]()
olmaz mıKimse yok mu ?![]()
![]()
Adanaya gittim sonra tarsus şimdide mersin'e gidecez ilk defa gezmeye yoruldum kendi bilgisarayımı kullanamadığım için bir özlemde var ne yapacam bilmiyorumNerelerdeydin ?![]()
Adanaya gittim sonra tarsus şimdide mersin'e gidecez ilk defa gezmeye yoruldum kendi bilgisarayımı kullanamadığım için bir özlemde var ne yapacam bilmiyorum![]()
yarın dönüş varTakıl işte.![]()
yarın dönüş varsize iyigünler ben mersine gider
![]()
![]()
en komik fotoğrafımı ya özelden yada burada paylaşırımHadi görüşürüz.![]()
en komik fotoğrafımı ya özelden yada burada paylaşırım![]()
tamam eve gidince paylaşırım buradaki bilgisarayla internet hem sorunlu hem yavaş galiba birde bu saatten sonra format atıcamBurada paylaş.![]()
![]()
Win8 kur.tamam eve gidince paylaşırım buradaki bilgisarayla internet hem sorunlu hem yavaş galiba birde bu saatten sonra format atıcam![]()
![]()
windows 7 ultimate indirip dvdye yazdırdım şimdi sanırım 2 mbs internetle windows 8 indirip kurucam ne heycanlıWin8 kur.![]()
![]()
windows 7 ultimate indirip dvdye yazdırdım şimdi sanırım 2 mbs internetle windows 8 indirip kurucam ne heycanlı![]()
zaten bende yatıcam iyi gecelerSen takıl ben yatıyorum.![]()
Hoş geldin.Kuramadım tam kuruluma başlıyordum 1 gibi doğru çorbacıya gittik geldiğimdede atamadım öyle kaldı zaten istanbula geldim![]()
HoşbuldukHoş geldin.![]()