OnLT
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 149
İşte iPhone 5

çok uzun süre android kullandım. iphone alanlara tepki gösterdim. "o para o telefona verilir mi? bak bende daha güçlüsü var şöyle böyle" diye (tabiri caizse) sidik yarıştırdım tüm iphone kullanıcılarıyla. ama yetti.
işletim sistemi desen işletim sistemi değil, her şey darma dağınık. birkaç ayda xp gibi şişiyor. yok root atalım, yok kernel bulalım, yok şu ayarı yap yok bunu yap. telefon zaten fazla ısınıyor. reset atma sorunları var. android 4.0.3 'ün ise aslında çok dandik bir sistem olduğunu anladıktan sonra, sıradaki telefonum duruma göre ya iphone 5, ya da lumia 920 olacak.
virüs ve çöp kaynayan marketinden tut, hayvan gibi donanım olsa bile hala takılan/kasan sistem kullanıyorum. onlarca ekran çözünürlüğüne uysun diye boydan sündürülmüş, bulanık uygulamalar kullanıyorum. aynı uygulamanın ios versiyonu çok gösterişli ve stabil iken, android versionu düz renksiz kutucuklardan oluşuyor ama yine de takılmalar yaşanıyor.
klasik fandroid oldum. her şeyi reddettim. google'ı övdüm, apple'ı yerdim. telefonumdaki sorunları göz göre göre yalanladım. ama cidden yetti.
zaten beni android'e bağlayan tek bağ, flash player idi ki o da jelly bean'den sonra çıkmayacak. (xda yapar, root ile yüklersin demeyin. o kadar uğraşıp flash player yükleyeceksem eğer, iphone'a da yüklerim. jailbreak ile iphone'a da yükleniyor flash player.)
son birkaç aydır apple yanlısı tutum sergilemeye başladım. ya fanboy, ya da fanokia olacağız bakalım...
android? asla.
şurda m*lın birtanesi boş boş konuşark anlatıyor bakınız istersenizcanlı yayın yok mu samsung gibi izleseydik?
Geliyor geliyor ıphone 5![]()
aynen bende tam olarak bunu yazmak için girdim çok sıkıcı böyle oku resimlere bak falan :Scanlı yayın yok mu samsung gibi izleseydik?
offf tasarım ve mühendislik harikası bambaşka bir yapıda .....
şaka şaka bildiğin 4ün makyajlanmış hali donanımsal özellikleri hakkında birsey varmı?
IOS6 19 Eylül de çıkıyor.
Pre-orders start on Friday the 14th. Shipping on September 21st in the US, Canada, UK, Germany, France, Australia, Japan, Hong Kong and Singapore
Ön siparişler 14 ünde başlıyor. 21 inde Amerika, Kanada, İngiltere, Almanya, Fransa, Avustralya, Japonya, Hong Kong ve Singapur da satışa sunulacak.
Renk olarak sadece siyah ve beyaz olacak.
Fiyatlar 4S ile yanı olacak.
16GB $199
32GB $299
64GB $399
yeni bamyamız hayırlı olsun.![]()
21:59 - Konser hala devam ediyor. Heralde artık Apple'ın tanıtacak birşeyi kalmadı ve konser ile vakit geçiştiriyor.