FIFA 13 Demo Çıkış Saati Açıklandı !

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
FIFA`nın resmi facebook sayfasında yazan ingilizce bilgi şu şekilde:

The FIFA 13 Demo will be available starting from the 11th of September. Tune in to the LIVE demo event at 2PM ET / 7PM UK on September 11th!
UK saait ile 19:00 ET saati ile 14:00`da oyun indirebilir hale gelecek.

Oyun Türkiye Saati ile 21:00`da çıkacak.

cusdw.jpg

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ulan Pes bizi şu Fifaya muhtaç ettin ya ne diyim :D

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
FIFA12 >>> PES2012 .amma velakin 2013 bizlere neler getirir bilemeyeceğim.Bu arada PES deki oyun heyecanı oyunun-topun aşırı hızlı olmasındandı sanırım.Geçen gün uzun zaman sonra playstationda PES2012 oynayınca farkettim.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
istanbuldaki ps 3 kafelerin %99 una girip bakın , 10 ps3 varsa 9 unda pes oynanıyordur , fifa oynayan bulamazsınız pek.Yurtdışında durumu bilemem gidip görmedim fakat , istanbulda fifanın nerdeyse hiçbir şekilde tercih edilmediği ortada

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Fifada ki takım oyunu ve paslar son derece muhteşem. Şutlarda biraz problemi vardı onuda bu sene düzeltmiş gibi gözüküyor. Pes in en iyi yanı sadece uzaktan çekilen şutları geri kalan her şeyi çok yapmacık.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
istanbuldaki ps 3 kafelerin %99 una girip bakın , 10 ps3 varsa 9 unda pes oynanıyordur , fifa oynayan bulamazsınız pek.Yurtdışında durumu bilemem gidip görmedim fakat , istanbulda fifanın nerdeyse hiçbir şekilde tercih edilmediği ortada

burda da öyle hatta yeni yetmeler hala we 9 oynar burda gençler de pes o kalan bir masada da god of war oynanir genellikle

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Millet oynuyor diye iyi olacak değil ki.Görerek başlar bu işler ben bilmem eskisini oynamazdım çünkü, piyasa hep PES in elindeymiş anladığım kadarıyla.E Fifa ya geçmeye cesaret eden ya da hadi 3-5 el de fifa oynayalım nasılmış bakalım diye bakan yok ki.Hadi diyelim oldu,tuş dizilimi farklı.Ohooo onunla mı uğraşacağız şimdiye bir maç yapmıştık falan diyor millet.Evdeki bilgisayarıma kurup önyargılı olma oyna bakalım demesem ben de hala Pes oynuyor olurdum.Bu arada 2012 için konuşuyorum.2013ler gelsin,bakarız yine.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Dünyada en çok satılan ps3 oyunlarına bakarsanız ilk sırada FİFA olduğunu görürsünüz.. Türkiye'de kimse fifa oynamayı bilmediği için oynanmıyor..

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Pes in liderlik tahtında olduğu zamanlar ps kafelerde çok oynanıyordu, yanlış hatırlamıyorsam 2005 2010 seneleri arası epey öndeydi. Bir ps kafeye girdiğinizde fifa oynayan görmek imkansızdı. Uzun bir süre liderliği koruduğu için insanların hafızalarına en iyi futbol oyunu olarak kazındı. Bizde o zamanlar hep pes oynardık. Uzun süre pes oynanınca pes in oyun tarzına alıştı insanlar. Ben pes 5 den beri oynanış olarak değişmedi kanaatindeyim oyun kurma olsun paslar olsun neredeyse hep aynı kaldı. Fifada o aralar pek geliştirme göstermedi açıkçası ama fifa 2010 fifa serisinin köklü bir değişikliğe gittiğinin ilk izlenimlerini bizlere yansıtmıştı. Sürekli pes oynayan biri fifa ya oynamaya kalktığında gerçekten zorluk çekiyordu çünkü oynanış açışından tamamen farklıydı. Pesde ki gibi defansdan forvete kadar koşup gol atmalar ya da bireysel oyun anlayışı fifada yoktu. Pesde maçın her dakikasında atak oluyordu orta saha diye bir kavram yoktu adeta ama fifada gol atmak için mecbur oyun kurman lazım, tenis maçı oynanır gibi top sürekli bir o tarafta bir bu tarafta olmuyordu. Yapay zeka olarak çok üstündü. Bazı pes oynayanlar fifaya ilk geçtiğinde " bu ne biçim oyun,çok yavaş hiç atak olmuyor " gibi tepkiler veriyorlar bunun sebebi pesin kalıplaşmış oyun tarzına alışmış olmalarıdır. Fazla uzatmak istemiyorum :) bende eskiden sürekli pes oynardım ama ne zaman ea fifa 2010 u çıkarttı işte o zaman pes in yerinde saydığını ve yapmacık bir oyun olduğunu anladım. Şuan her ps kafede olmasa da fifa oynayanlara rastlamak mümkün. Bu arada fifa kesinlikle bilgisayar monitörlerinde oynanacak bir oyun değil. Oyundan en yüksek zevki almak istiyorsanız çözünürlük ve görüntü kalitesi ayarlarınızı en yüksek seviyeye alıp 40 inç veya üstü tv de oynamanızı tavsiye ederim.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Pes oyun mu? Evet arcade tarzı bir oyundur.
Fifa ise simulasyondur.

Kafe olayları ise arz talep meselesinden ileri gelmektedir.
Misal İstanbul üniversitenin yakınlarındaki kafelerde çok rahat fifa bulabiliyorken bağcılara doğru gittikçe bu oran düşüyor :D Nedenini anlamışsınızdır :D

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Misal İstanbul üniversitenin yakınlarındaki kafelerde çok rahat fifa bulabiliyorken bağcılara doğru gittikçe bu oran düşüyor :D Nedenini anlamışsınızdır :D
Daha iyi anlatılamazdı. :D

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Pes oyun mu? Evet arcade tarzı bir oyundur.
Fifa ise simulasyondur.

eğer fifa oynayanlar çok zekiyse biz aptalsak varsın siz süper zeka olun

zaten kafede 3-4 saat oynuyoruz bi ton para veriyoruz birde oyun kurmayla mı uğraşacağız tvde maç seyretriğinde sürekli oyun kurmaya çalışan takımdan(barça hariç :D) mı yoksa sürekli atak yapan gol pozisyonuna giren takımdan mı zevk alırsın

evet bu fifa
[video=youtube;vJvEgNeU4kQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vJvEgNeU4kQ[/video]

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Fifa heryönüyle pesten üstün zaten de fifada cok hata var cidden sonra replaylar falan adamı oyundan sogutuyor :P sadece o hatalar yüzünden fifayi biraktim yaa :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Yine FiFA ile PES kavgası bıkmadınız mı artık (:

PES bir efsanedir.

Ne olmuş yani FiFA PES in alt yapısını alıp biraz iyisini yaptı diye en iyisi o mu oldu şimdi :D

İşin şakası bir tarafa PES 12 facia FiFA12 gayet başarılı idi.

Konami bozguna uğradığını anlayınca PES13 ü biraz daha geliştirdi iyi gibiydi demosu
Ancak öyle demoydu beta idi kurcalamayı pek sevmem.

PES nesiller boyu çok standart bir oyun yazı tura atarsın ya yazı gelir yada tura gelir gibi.
FiFA da ise dik de gelebilir, hatta o para hiç yere düşmeyebilir gibi seçenekler var sanki :D :D

Çok iyi bir PES oyuncusu şutunu çektiğinde tamma bu gol veya değil hissedebiliyor ve açıkcası ben bunu seviyorum çünkü 5-0 geride bile olsam iyi oynadığımın farkında olabiliyorum.
FiFA da ise kaleciler çok abuk sabuk goller yerken, inanılmaz toplarıda çıkartabiliyor.

İki oyununda 12 serilerini çok oynamadım, hakkında fikir beyan edebilecek kadar.
FiFA 12 > PES 12

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yine FiFA il PES kavgası bıkmadınız mı artık (:

PES bir efsanedir.

Ne olmuş yani FiFA PES in alt yapısını alıp biraz iyisini yaptı diye en iyisi o mu oldu şimdi :D

İşin şakası bir tarafa PES 12 facia FiFA12 gayet başarılı idi.

Konami bozguna uğradığını anlayınca PES13 ü biraz daha geliştirdi iyi gibiydi demosu
Ancak öyle demoydu beta idi kurcalamayı pek sevmem.

PES nesiller boyu çok standart bir oyun yazı tura atarsın ya yazı gelir yada tura gelir gibi.
FiFA da ise dik de gelebilir, hatta o para hiç yere düşmeyebilir gibi seçenekler var sanki :D :D

Çok iyi bir PES oyuncusu şutunu çektiğinde tamma bu gol veya değil hissedebiliyor ve açıkcası ben bunu seviyorum çünkü 5-0 geride bile olsam iyi oynadığımın farkında olabiliyorum.
FiFA da ise kaleciler çok abuk sabuk goller yerken, inanılmaz toplarıda çıkartabiliyor.

İki oyununda 12 serilerini çok oynamadım, hakkında fikir beyan edebilecek kadar.
FiFA 12 > PES 12

fifa iyi olabilir ama ben pes oynamayı seviyorum yani herkes fifa oynayacak diye birşey olamaz

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
fifa iyi olabilir ama ben pes oynamayı seviyorum yani herkes fifa oynayacak diye birşey olamaz

Tabiki, FiFA oynarken daha zevk veriyor ama çok hata oluyor insanı çileden çıkartıyor bende bir kaç oyundan sonra bu olmamış dedim.
PES 12 ye ise elim gitmiyor o derece kötüydü ama 11 süperdi.

Ha şuda varki yıllar içinde insanın zevki komple değişiyor.
1997 yılından beri futbol maçlarını oynarım.
fifa 97 - 98 - world cup 98
wining eleven serisi komple...
Tabi o zamanlar zamanda bol olduğundan sabahdan akşama maç yaptığımız oluyordu.

Şimdi ise haftada ortalama 1 maç belki yapmıyorum bile :)

Oynarken zevk aldığım hatta oynadığım tek oyun battlefield 3, gerisi yalan.
Top, kale çayır çimen hepsi boş hikaye. Kan kokusunu hissetmek lazım :D :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Dün misafirliğe gittim 1-2 saat fifa oynadık sonra dedi ki ya ben pes te daha iyiyim pes oynayalım. Allah'ım bu kadar dandik birşey olamaz ya. Ara pas tuşuna defanstan bir kere dokunup bırakıyorum forvete gönderiyor topu hakem hataları hak getire hareket modu esneklik hiç birşey yok zaten vuruşların kalitesizliği filan amaann anlatırken sinir oluyorum :D Fifa'nın bariz üstünlüğü varken konuşmak gereksiz bence..

Flaxer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet bu fifa (xvolkapx)
[video=youtube;vJvEgNeU4kQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vJvEgNeU4kQ[/video][/QUOTE]

evet bu pes [video=youtube;3Ojx6vWvJ2M]http://www.youtube.com/watch?v=3Ojx6vWvJ2M&feature=related[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sn hareket tuşunu bilmiosan biz napak bi kere pesin oyun mantığı berbat pas atış stillerine bi baksan diom cok kötü :DDDDDDDDDDDD

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnde eskiden pes oynardım ama son 2 yıldır fifa kndini baya bi geliştirdi o yüzden fifa ya geçtim bn fifacı yada pesci değilim hangisi o sene daha iyi ise onu oynarım bu sene pes de bi değişiklik yoq sanki 2012 gibi ama fifa her yıl kndine bişey eklemeye başladı bu sene de fifa oynacam bn :D