Digitürk beni şaşırtıyor

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Daha önceleri 1 senelik ekospor paketi üyeliğim vardı ve bir süre ara verdikten sonra yeni evime tekrar digiturk bağlattım.

Giriş Paket
+
2 adet keyif paketi
+
Film paketi
+
Digiturk plus(HD) kutu kiraladım.

16 ay taahhüt verdim.
Üstüne birde 12 ay boyunca yetişkin kanalları hediye ettiler(12 ay sonrasında para'sını alacaklar).

Tüm bunlar için aylık 34 TL ödemem gerekiyor.

Fakat işin garibi, 1.ay 30TL , 2.ay 17TL, 3.ay 16TL fatura geldi.
Ve üstüne 4 haftadır Ligtv açık :)

Bu daha ne kadar böyle devam edecek bilmiyorum, hiç arayıp sormadım digitürk'e salağa yatıyorum :) Neden böyle olduğu konusunda fikri olan yada benzer birşey yaşayan var mı?

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu digitürk parasını alır =) merak etme.. bende giriş paketi + 2 keyif + lig tv + hd 44 tl civarında ödüyorum bazen 46 bazen 48 bazende 42 geliyor anlamış değilim =)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bedavaya hizmet almışsın biz her ay 40 tl veriyoruz spor paketi vs. açık :) devam etmeni önermem sonra pahalıya patlayabilir.

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Ben herhangi bir talepte bulunmadım, sesli yada yazılı bir onayımı almadan benden ligtv parasını tahsil edemezler diye düşünüyorum, 34 TL den kalan farkı veririm sorun değil :) Hediye vermek istemişlerdir, gönüllerinden kopmuştur belki. Olamaz mı :D

Aranızda digitürk te çalışan vardır şimdi :) Arkadaşım adına yazıyorum ben, yanlış olmasın ;)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
sonra kapak yaparlar merak etme ligtv genelde bir paket alınca bir ay bedelsiz olarak hediye ediyorlar :)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben herhangi bir talepte bulunmadım, sesli yada yazılı bir onayımı almadan benden ligtv parasını tahsil edemezler diye düşünüyorum, 34 TL den kalan farkı veririm sorun değil :) Hediye vermek istemişlerdir, gönüllerinden kopmuştur belki. Olamaz mı :D

Aranızda digitürk te çalışan vardır şimdi :) Arkadaşım adına yazıyorum ben, yanlış olmasın ;)

yok hocam bir digitürk bir turkcell birde türktelekom korkucan bunlardan =) hediyeleri dahi kabul etmiyecen

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
tek temennim son gülen'in dijitürk olmaması... İyi seyirler

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Biliyorum, bir önceki aboneliğim sırasında digiturk ten çok çektim. Tekrar bağlatırken de araştırdım ettim, dönüp dolaşıp yine digiturkte karar kaldım. Lig tv konusunda kararsızdım, belki ileride bağlatırım diyordum.

3 ay önce abone olmuş birine 2 ay sonra hediyesini kullandırırlar mı ki ? :)

Benim aklıma 1-2 ay izlettirip aklımı çekmek istiyor olabilecekleri fikri geliyor.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bunlar herşeyi yapar sırf iptal etmeyelim diye kaç gün üst üste aradılar hepside kadındı bol bol erotik kanallardan bahsettiler ama iptal ettim

arcamenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Digiturk alacağı var ise bir şekilde birgün talep eder.Bir bakarsın ay sonu faturana arada farklarıda dahil edilmiş olarak görebilirisin.

7 yıl boyunca full paket (herşey açık) digiturk kullandım. Son ödediğim tutar aylık 89 tl idi.Bu sene başında iptal edip hd uydu alıcısıyla devam ediyorum.
İptal etmemden kaynaklı kaybettiğim birsey yok, hatta aramıyorum digiturk'u sizde düşünün tekrardan tv izlemek için para vermeyi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bir yıl önce bıraktım ve d-smart'a geçtim. Açıkçası d-smart'tan da halen çekinmeme rağmen memnun sayılırım (en azından bir iki tane hd kanalı seyrediyorum). Buna rağmen mecburiyetten girdiğim çanak yayınına hala karşıyım ve karasal yayının başlamasını iple çekiyorum. Ücretsiz yayın yapan ulusal kanalları bile, devletin işi çok ağırdan alması nedeniyle para vererek seyretmenin (kaldıki seyretmeninde bir anlamı yok çünkü yayıncılık adına hiç bir şey yapılmıyor Güzel Ülkemde) acısını yaşamaktayım. Çok merak ediyorum acaba bir gün birileri, ya biz ne yapıyoruz yayıncılık adına diyerek bbc ve vb. örnek alıpta atılım yapacak mı diye?

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Yetişkin kanalların mı? Digiturk faturası mı? :)

:) O kadar mesaj içerisinde dikkatini çeken tek şey yetişkin kanallar mı.

Para verip te alayıp demesin kimse, 5 para etmez. 1-2 baktım adı yetişkin ama hiçbir yetişkin tenezzül edipte izlemez, ergenler için daha çok.

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer yanlışlık varsa geri alırlar senden belki hediyedir.ben bundan yaklaşık 10 yıl önce hatay a gitmiştim ordan kredi kartımın borcunu ödedim 450 bin eski parayla 2 kere işlem yapmışlardı bi fazlalık vardı hesabımda anlamadım ilk önce ertesi gün düzelttiler yoksa karda idim :) tabi öyle parayla işim olmaz iade ederdim o ayrı :)

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
:) O kadar mesaj içerisinde dikkatini çeken tek şey yetişkin kanallar mı.

Para verip te alayıp demesin kimse, 5 para etmez. 1-2 baktım adı yetişkin ama hiçbir yetişkin tenezzül edipte izlemez, ergenler için daha çok.

Yok be hocam yaaa, geçenlerde beni de aradılar. Bir yerden alışveriş yaptım da oradan almışlar numarımı. Arayan bir bayandı, o kanal bu kanal derken +18 kanalları da bir süre açık falan dedi. Artık hayat standardı haline gelmiş bu tür şeyler. Ondan takılıyorum. Muhalefet değil amacım. Tv5 kanalında Perşemce saat 21 civarı sohbeti olan bir hoca var, Mustafa özşimşekler. Şöyle bir şey anlattı çok etkilendim. Kısaca: Kavmin biri helak olmuş, üstelik kavimde 18bin kişi gece namazı kılıyormuş, evliya gibi ibadetleri varmış. Peki neden helak olmuş? Birbirlerinin yanlışlarını gördüklerinde uyarmıyorlarmış, hoca şöyle diyor: Gözleri görmeyen biri uçuruma doğru gidiyor olsa, sen bunu görsen uyarmaz mısın?. Banane kendi kararı diyebilir misin? Beni çok etkiledi. Dinlemenizi tavsiye ederim. Umarım rahatsızlık vermemişimdir.
http://www.mustafaozsimseklerhoca.com/

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
benim digitürk de tüm maçlar var 4 büyük + anadolu her maçı izliyorum hd olarak 34 tl ödüyorum 2 yıl tahahüt vermiştim bu fiyattan :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ilk 3 ay ücretsizdir ama bu deneme süreci sonucunda paketi iptal ettirmezseniz aboneliği ve 12 aylık taahhütü kabul etmiş varsayılırsınız, (diyor bir adam)

s3000

Asistan
Reaksiyon puanı
2
neyse reklamları da izledik bir sonraki konuya geçelim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ikspi nin yazılarının üzerine laf yok çok teşekkürler. ben vazgeçtim hem dijitürkten hemde dsmartan maç izleyeceğim yalanıyla yetişkin kanalları için alacaktım iyiki okumuşum yorumları.