Rap Müzik Kategorisi Açalım Mı?

Rap Müzik Kategorisi Açalım Mı?

• Kullanılan toplam oy
    81
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Arkadaşlar merhaba

Bir süredir kendi içimizde konuştuğumuz bir konuyu, bir de sizlerle değerlendirmek istedik.

Sizin görüşlerinize göre açıp, açmama kararı alacağız.

Ben müzik kategorisinin altına rap müzik kategorisi açmayı istiyorum. Çünkü rap müzik parçaları arada kaynayıp gidiyor, ve beklenen ilgiyi açıkçası göremiyor. Ancak alt kategori açılırsa, paylaşılması ücretsiz olan rap müziklerin download linklerini verebilir, sağlam arşivler yapabiliriz.

Ben gerekli görüyorum açıkçası.

Siz diyeceksiniz ki, diğer müzik tarzları nolacak peki, hemen yanıtlayayım. Diğer müzik dallarında, rap müzikte olduğu kadar underground müzisyen yok. Bu nedenle ben diğer kategorilerde gerekli görmüyorum..

Ne dersiniz, açalım mı?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION], neden hayır abi? :D

[MENTION=266333]3D-Clan[/MENTION], senin evet diyeceğini konu ilk aklıma geldiğinde biliyordum. Orayı RED ile doldururuz. :D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
İyi olur.
Elektronik müzikte de underground müzisyen bir hayli fazla. Elektronik müzik kategorisini de gündeme alırsanız sevinirim.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yasal mp3'ler kategorisi çevrilebilir, pek ilgi görmemiş gibi. Paylaşılanların çoğu da rap zaten.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Hayır çünkü gereksiz görüyorum.

Reaksiyon puanı
10,315
hiç sevmediğim, ilgi duymadığım bir tarzdır... ama, sevenleri varsa neden olmasın?! :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Abi sizi seviyorum. :D

Ama parçalarınızı şimdi paylaşmayın. Bölümü açalım, orada gösterirsiniz kendinizi.

Fikrimi beğenmeseniz bile, sakince belirttiğiniz için teşekkürler.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Abi sizi seviyorum. :D

Ama parçalarınızı şimdi paylaşmayın. Bölümü açalım, orada gösterirsiniz kendinizi.

Fikrimi beğenmeseniz bile, sakince belirttiğiniz için teşekkürler.

Biz RAPçiyiz hocam sadece şarkılarda bağırırız :D :D

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Başa baş gidiyor umarım açılır yav hayıra oy verenler niye RAP'i sevmiyor acaba ? Çok merak ediyorum

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
açın bence müzikten zarar gelmez :)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Hoşuma gidenleri tabiki dinliyorum fakat genel olarak rap i sevmiyorum.. Açılması iyi olur ama her ne kadar hayır oyu kullansamda sonuçta onuda sevenler var ilgili arkadaşlar faydalanır..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Çoğu rap şarkısını sevmesem de evet dedim çünkü sevenler de var ve onları engellememek gerek. :)
-Arada dinlemezmiyim?
- Ara sıra dinlediğim olur tabi. :D

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çoğu rap şarkısını sevmesem de evet dedim çünkü sevenler de var ve onları engellememek gerek. :)
-Arada dinlemezmiyim?
- Ara sıra dinlediğim olur tabi. :D

Ara sırayı değiştiririz hocam biz oy için teşekkür :D

Oylama ne zaman biticek ?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
2004 kasımda gora soundtrack ile rap müziğe başlayan ve 8 senedir dinliyen biri olarak açılmasını en çok istiyenlerden biri olurum herhalde .

[MENTION=266333]3D-Clan[/MENTION] ufak bi tavsiye , hiç allame fanıyım veyahut o bu şu fanıyım olaylarına girme müzik zevki kalmaz , hani bi ara ben sago dinlerim ceza dinlemem olayı vardı bundan bahsediyorum yani. Herkesi takip etmeye bak

Bir de no 1 in bugün çıkan klibini izle , sevdiğin birileri oynadı klipte , bu da benim sana sürprizim olsun :)

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Açılsın ama bence sadece Rap'le kalmasın, belli başlı müzik türlerine ayrı birer konu güzel olur.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
2004 kasımda gora soundtrack ile rap müziğe başlayan ve 8 senedir dinliyen biri olarak açılmasını en çok istiyenlerden biri olurum herhalde .

@3D-Clan ufak bi tavsiye , hiç allame fanıyım veyahut o bu şu fanıyım olaylarına girme müzik zevki kalmaz , hani bi ara ben sago dinlerim ceza dinlemem olayı vardı bundan bahsediyorum yani. Herkesi takip etmeye bak

Bir de no 1 in bugün çıkan klibini izle , sevdiğin birileri oynadı klipte , bu da benim sana sürprizim olsun :)

Sansar Salvomu hocam ? ben hepsini dinlerimde çoğunlukla Yeşil oda ve Batarya Recordz rapçilerini dinlerim :)

Bu hayır dinleyenler bence şarkı nedir bilmiyor...

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Allame,Joker,Hidra,İnfaz,Santi reyizdir.Şehinşah herkes iyi dese de benim hiç hoşuma gitmiyor.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Diğer müzik türlerinin kategorileri olmazsa olmaz.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
İlk baş hayır dediğim için aptallık ettiği mi düşünüyorum. Elbette çok isterim açılmasını.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Konuşulacak başka bir konu kalmadı galiba. Yasal MP3 bölümünden istenilen paylaşımlar yapılabilir.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
359
arabesk rap denen bir şey yok,ben kabul etmem arabesk rap denen şeyi,kavga çıkmasın bir rapçi olarak belirteyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...