Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar,

Galaxy s3 üme takabileceğim micro sd kart arıyorum ama bulamadım. 32 ve ya 64 GB işimi görür. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Çok uygun fiyata S3 buldum telefonu elden alacağım lakin bir kaç sorum olacak. Telefonu birmağazadan elden alacağım telefon kayıtlı diyor ama pek güvenemiyorum. Jelatini açılmamış birtelefona imei klonlama yapabilirler mi? Telefonun jelatinin açmadan kaydının yapıldığını nasıl anlayabilirim ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Linki de vereyim bu arada :
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...97875292/detay

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=289241]Burk.Clik[/MENTION] Kardeşim jelatini çıkarmadan kayıt edebilirler. Yalnız klonlaması zor. İmei'sini kayıt ettiği için gerek yok jelatini çıkarmasına. İkinci olarak telefonu alınca hemen açıp *#06#yi tuşla İmeisine bak kutunun veya telefonun pilini çıkar orada imei yazar :) eğer numaralar tutuşuyorsa klon değildir.
Orada bak uyuşuyomu o şekilde klon mu değil mi anlarsın.

forEver_S3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben S3 ü Amerikadan geitrtim ve T-mobile olarak geçiyor bu tlefonun bizim burkadaki s3'den Farkı var mıdır ? Ve Telefon türkçe dili desteklemiyor nasıl türkçe yapabilirim ?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben S3 ü Amerikadan geitrtim ve T-mobile olarak geçiyor bu tlefonun bizim burkadaki s3'den Farkı var mıdır ? Ve Telefon türkçe dili desteklemiyor nasıl türkçe yapabilirim ?
Hayırlı olsun nur topu gibi çift çekirdek 2 GB Ramlı telefonun oldu. Onu Türkçe yapamazsın diye sanıyorum.

Reaksiyon puanı
10,315
Hayırlı olsun nur topu gibi çift çekirdek 2 GB Ramlı telefonun oldu. Onu Türkçe yapamazsın diye sanıyorum.

eşime bir one x aldım geçenlerde, bu telefonlarda türkçe dil desteği olmadığını farkettim. geriye iade ettim, ne ki adam android marketten telefona türkçe dil programı indirdi ve telefon türkçeye döndü.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hiç bilmiyorum yaf ben sd kullanmıyorum ama bakim.

Buyur : Amazonda bulabildim :)

Ben bunu önermem, samsung yerine sandisk gibi profesyonel markalardan almak daha iyi olur. Ve bu 24MB/s ye kadar çıkabiliyor en fazla.

Pda Teknolojide 32gb sandisk ultra micro sd var, 30MB/s ye kadar çıkabiliyor.

Yaklaşık 70tl, ben 3 gün önce sipariş ettim dün elime ulaştı, gayet hızlı yazıyor fiyatıda uygun gibiydi.

Amazon linki http://www.amazon.com/SanDisk-micro...1347182253&sr=1-5&keywords=sandisk+ultra+32gb

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Arkadaşlar az evvel JB4.1.1 -> I9300XXDLI4-I9300OXADLI4 İngiltere sürümünü kurdum telefona odin ile. İnanılmaz güzel bir rom olmuş. Geçişleri falan yağ gibi akıyor resmen. Ve telefonda bariz bir şekilde hızlanma söz konusu. Kesinlikle kurmanızı öneririm.

Şuan telefonu keyif alarak kullanıyorum :) Bilgilendirmek istedim. Ve sabahtandır girmediğim özelliği kalmadı hiç bir hata ile karşılaşmadım . Hatta normal 4.0 sürümlerini kurduğumda genelde mesajlar durduruldu hatası alıyordum ve bi şekilde ikinci kere romu flashlayınca kurtuluyordum bu hatadan . Bu JB DLI4 ile hiç bir hatayla karşlılaşmadan sorunsuz bir şekilde kurdum kullanıyorum.

Bazı forumlarda DLI5 sürümünün çıktığını yazıyorlar. Sağlam bir kaynağa düşer düşmez hemen onuda kurup test ediyorum :)

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar az evvel JB4.1.1 -> I9300XXDLI4-I9300OXADLI4 İngiltere sürümünü kurdum telefona odin ile. İnanılmaz güzel bir rom olmuş. Geçişleri falan yağ gibi akıyor resmen. Ve telefonda bariz bir şekilde hızlanma söz konusu. Kesinlikle kurmanızı öneririm.

Şuan telefonu keyif alarak kullanıyorum :) Bilgilendirmek istedim. Ve sabahtandır girmediğim özelliği kalmadı hiç bir hata ile karşılaşmadım . Hatta normal 4.0 sürümlerini kurduğumda genelde mesajlar durduruldu hatası alıyordum ve bi şekilde ikinci kere romu flashlayınca kurtuluyordum bu hatadan . Bu JB DLI4 ile hiç bir hatayla karşlılaşmadan sorunsuz bir şekilde kurdum kullanıyorum.

Bazı forumlarda DLI5 sürümünün çıktığını yazıyorlar. Sağlam bir kaynağa düşer düşmez hemen onuda kurup test ediyorum :)
Evet bende kurdum touch wiz ara yüzü ile bile uçuyor cihaz :)

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler icinizde S3 e 64 gb hafiza karti deneyen var mi? Almayi dusunuyorum da bir sorusturayim dedim sandisk class 10 sanirim en iyisi..64 gb sorun yaratirmi 32 almak daha mi hizli kullanisli vs. olur?

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hız konusunda fark olmaz. Galaxy s3 64gb ye kadar destekliyor. Sorun oluşturmaz ve sandisk ultra baya kalitelidir. Ben 32gb olanı kullanıyorum gayet kaliteli.

dli5 çıkalı çok oldu. Fakat şuan için ota ile yüklemelisiniz. İsterseniz sizin için flashlanabilir cwm backup hazırlarım fakat yüklemesi çok uzun sürer. Kaynak için ise www.sammobile.com a girebilirsiniz. www.samsung-updates.com da olabilir.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0

arkadaşlar ben bu romu telefonuma kursam , sonra beyenmezsem aldığım gibi orjinal haline getirebilirmiyim birde garantisi gidermi? hiç rom felan kurmadım nasıl bişey olduğunu bimiyorumda sorayım dedim :)

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar ben bu romu telefonuma kursam , sonra beyenmezsem aldığım gibi orjinal haline getirebilirmiyim birde garantisi gidermi? hiç rom felan kurmadım nasıl bişey olduğunu bimiyorumda sorayım dedim :)

Geri getirmek istersen odin ile firmware(stock rom) yükleyerek eski haline getirebilirsin, veya custom rom yüklemeden önce cwm üzerinde nandroid backup alabilirsin, o zaman hiçbir dosyan kaybolmaz.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neyse yapmıyayım ben o zaman. çünkü benim telefonda takılmalar oluyor. dedim belki romlarsam geçer ama hiç anlamadığım için o işlerden girmeye gerek yok takılsın napalım :D

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şöyle bir sorunum var. şimdi bu gün şarjım bitiroy diye güç tasarrufuna almıştım. güç tasarrufuna almadan geri tuşuna basınca telefon titriyordu ama güç tasarrufunda titremediğini farkettim. sonra güç tasarrufundan çıkardığımda baktım gene titremiyor. bunu nasıl halledebilirim. her güç tasarrufundan çıkardığımda bunu ayarlardan ayarlamak zorundamıyım? birde güç tasarrufunda telefonun başka ayarları otomatik olarak kapanıyorsa ve bunlar benim farketmediğim ayarlar ise güç tasarrufu modundan çıkarınca otomatik olarak tekrar eski haline gelmiyorsa napıcam ben?

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar, cevapsız bir çağrı geldi çağrıya baktım ekranı kapattım fakat hala sol altta telefon simgesinin üstünde baloncuk içinde 1 simgesi yer alıyor. Tüm cevapsız listesini v.s sildim fakat hala gitmedi. Bu soruna bir çözümü olan var mı ?

Çözüm : Uygulamalardan tümü bölümünden "Badgeprovider" a giriyoruz ve veriyi sil diyoruz. Sonra ana ekrana dönüyoruz bakıyoruz "Lanet olsun hala gitmemiş o simge" diyoruz, simgeye tıklıyoruz "Ahanda sonunda gitti" diyoruz ve sorunumuz çözülmüş oluyor :)

trkyzc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonun hafizasini doldurdugumdan mi bilmem telefonda gozle gorulur bir yavaslama soz konusu. Jelly bean oncesi ara guncelleme sorunu biraz cozer diyodum ama ne hikmetse telefon bulamadi o guncellemeyi. Sorun icin cozumlerinizi bekliyorum cihaz asiri yavas hele bir de guc tasarrufunu actim mi bildigin duruyo telefon

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler Triangle Away v 1.90 kurdum ama Reset flash encounter'e basınca bekliyor sonra çat Triangle away durduruldu bir türlü sıfırlayamadım sayacı nasıl yapılır bu ?

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonun hafizasini doldurdugumdan mi bilmem telefonda gozle gorulur bir yavaslama soz konusu. Jelly bean oncesi ara guncelleme sorunu biraz cozer diyodum ama ne hikmetse telefon bulamadi o guncellemeyi. Sorun icin cozumlerinizi bekliyorum cihaz asiri yavas hele bir de guc tasarrufunu actim mi bildigin duruyo telefon
bendede oyunlarda kasmalar ve takılmalar var. ayrıca bazen telefon arayüzündede gözle görülebilir kasmalar oluyor. çözümü yok :/

akinao

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba telefonda bildiğiniz gibi genel titreşim ve sessiz olmak üzere 3 profil var ben kendime özel profil eklemek istiyorum nasıl yapabilirim acaba