anx
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
benim mesajselamın aleyküm. ben ve arkadaşım 2 adet galaxy s3 almayı istiyoruz fakat apple davasından sonra fiyatlarda bi gerileme olucak mı?
benim mesajselamın aleyküm. ben ve arkadaşım 2 adet galaxy s3 almayı istiyoruz fakat apple davasından sonra fiyatlarda bi gerileme olucak mı?
Hayırlı olsun nur topu gibi çift çekirdek 2 GB Ramlı telefonun oldu. Onu Türkçe yapamazsın diye sanıyorum.Ben S3 ü Amerikadan geitrtim ve T-mobile olarak geçiyor bu tlefonun bizim burkadaki s3'den Farkı var mıdır ? Ve Telefon türkçe dili desteklemiyor nasıl türkçe yapabilirim ?
araştırdım ama galiba yanlış yerlere göz attım, amerikadaki versiyonu farklı mı şu an bizdekilerden?Hayırlı olsun nur topu gibi çift çekirdek 2 GB Ramlı telefonun oldu. Onu Türkçe yapamazsın diye sanıyorum.
araştırdım ama galiba yanlış yerlere göz attım, amerikadaki versiyonu farklı mı şu an bizdekilerden?
Hayırlı olsun nur topu gibi çift çekirdek 2 GB Ramlı telefonun oldu. Onu Türkçe yapamazsın diye sanıyorum.
Hiç bilmiyorum yaf ben sd kullanmıyorum ama bakim.@lordarcual
galaxy s3 için micro sd tavsiyesi yok mu?![]()
Evet bende kurdum touch wiz ara yüzü ile bile uçuyor cihazArkadaşlar az evvel JB4.1.1 -> I9300XXDLI4-I9300OXADLI4 İngiltere sürümünü kurdum telefona odin ile. İnanılmaz güzel bir rom olmuş. Geçişleri falan yağ gibi akıyor resmen. Ve telefonda bariz bir şekilde hızlanma söz konusu. Kesinlikle kurmanızı öneririm.
Şuan telefonu keyif alarak kullanıyorumBilgilendirmek istedim. Ve sabahtandır girmediğim özelliği kalmadı hiç bir hata ile karşılaşmadım . Hatta normal 4.0 sürümlerini kurduğumda genelde mesajlar durduruldu hatası alıyordum ve bi şekilde ikinci kere romu flashlayınca kurtuluyordum bu hatadan . Bu JB DLI4 ile hiç bir hatayla karşlılaşmadan sorunsuz bir şekilde kurdum kullanıyorum.
Bazı forumlarda DLI5 sürümünün çıktığını yazıyorlar. Sağlam bir kaynağa düşer düşmez hemen onuda kurup test ediyorum![]()
Arkadaşlar az evvel JB4.1.1 -> I9300XXDLI4-I9300OXADLI4 İngiltere sürümünü kurdum telefona odin ile. İnanılmaz güzel bir rom olmuş. Geçişleri falan yağ gibi akıyor resmen. Ve telefonda bariz bir şekilde hızlanma söz konusu. Kesinlikle kurmanızı öneririm.
Şuan telefonu keyif alarak kullanıyorumBilgilendirmek istedim. Ve sabahtandır girmediğim özelliği kalmadı hiç bir hata ile karşılaşmadım . Hatta normal 4.0 sürümlerini kurduğumda genelde mesajlar durduruldu hatası alıyordum ve bi şekilde ikinci kere romu flashlayınca kurtuluyordum bu hatadan . Bu JB DLI4 ile hiç bir hatayla karşlılaşmadan sorunsuz bir şekilde kurdum kullanıyorum.
Bazı forumlarda DLI5 sürümünün çıktığını yazıyorlar. Sağlam bir kaynağa düşer düşmez hemen onuda kurup test ediyorum![]()
arkadaşlar ben bu romu telefonuma kursam , sonra beyenmezsem aldığım gibi orjinal haline getirebilirmiyim birde garantisi gidermi? hiç rom felan kurmadım nasıl bişey olduğunu bimiyorumda sorayım dedimArkadaşlar az evvel JB4.1.1 -> I9300XXDLI4-I9300OXADLI4 İngiltere sürümünü kurdum telefona odin ile. İnanılmaz güzel bir rom olmuş. Geçişleri falan yağ gibi akıyor resmen. Ve telefonda bariz bir şekilde hızlanma söz konusu. Kesinlikle kurmanızı öneririm.
arkadaşlar ben bu romu telefonuma kursam , sonra beyenmezsem aldığım gibi orjinal haline getirebilirmiyim birde garantisi gidermi? hiç rom felan kurmadım nasıl bişey olduğunu bimiyorumda sorayım dedim![]()
bendede oyunlarda kasmalar ve takılmalar var. ayrıca bazen telefon arayüzündede gözle görülebilir kasmalar oluyor. çözümü yok :/Arkadaslar telefonun hafizasini doldurdugumdan mi bilmem telefonda gozle gorulur bir yavaslama soz konusu. Jelly bean oncesi ara guncelleme sorunu biraz cozer diyodum ama ne hikmetse telefon bulamadi o guncellemeyi. Sorun icin cozumlerinizi bekliyorum cihaz asiri yavas hele bir de guc tasarrufunu actim mi bildigin duruyo telefon
lord 4.1 üzeridnde o program çalışmıyor kerneli değiştirBeyler Triangle Away v 1.90 kurdum ama Reset flash encounter'e basınca bekliyor sonra çat Triangle away durduruldu bir türlü sıfırlayamadım sayacı nasıl yapılır bu ?
Teşekkürler eskiden de olmamıştı zaten kernel gerekiyormuş demek ki. Ben DLI5'e geçtim mükemmel.lord 4.1 üzeridnde o program çalışmıyor kerneli değiştir![]()
Evet bende kurdum touch wiz ara yüzü ile bile uçuyor cihaz![]()