Webkurum
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Orjinalse ki bu imkansız 10 tane ayırsın bana . Kaçak demekle çakma demek istemiş o arkadaşınız . Kaçak demiştim der sonra görürsünüz 

bu arada amerikada bile iphone 400 dolar değil 705 dolar nerden geliyormuş o iphone(!) merak ettim
Tbiki abi siz de beni hepten saf bellediniz elime alıp ta oynamadığım hiç bir teli almam içiniz rahat olsunÇift SIM kart girişi veya hafıza kartı girişi varsa zaten çakmadır. Bu tür ürünler kutu resimlerine kadar herşeyi iPhone resimlerini kullanır ancak bi kendisi çakmadır. Elinize almadan anlayamazsınız. Arkadaşına önce bir görelim kullanalım de. Muhtemelen önce parayı basana getirir.
400 TL'ye çalan satmaz. Yurt dışında bir tek operatörler veriyor o paraya. Onda da taahhüt veriyorsun. Telefonun parasını çıkarıyorlar.
deme tarzın çok anormal olduğu için kızmış olabilirmiyim senceben dedim adama adam kızdı bana![]()
bakaıcaz bakalım sizde haklısınız tabi ama arkadaşa baya güveniyorum ama asla ısmarlama almam elime alır bi bakarım mutlaka400 tl ye kacak getirteceğin ıphone orjinal değil.
yan sanayi çin yapımı.
harbiden beeAlçaklığın ve zekanın bir araya gelişi ve iphone karşınızda..![]()
bakaıcaz bakalım sizde haklısınız tabi ama arkadaşa baya güveniyorum ama asla ısmarlama almam elime alır bi bakarım mutlaka
işin ilginç yanı uyarıları ben tabi olabilir gibi sözlerle işten tam olarak benimde emin olmadığımı söylüyorum ve birisi çıkpı yorum yapanlara kızdığımı söylüyor alıntı yaptığın iletiyi okuduğuna eminmisinburda insanlar sana yardım etmeye çalışıyor bir hata yapmaman için seni uyarıyorlar ama sen hala ben arkadaşıma güveniyorum çok iyi çocuktur hikayesini anlatıp yardım etmeye çalışan insanları azarlıyorsun.
400 liralık iphone(!) müstahak sana.
işin ilginç yanı uyarıları ben tabi olabilir gibi sözlerle işten tam olarak benimde emin olmadığımı söylüyorum ve birisi çıkpı yorum yapanlara kızdığımı söylüyor alıntı yaptığın iletiyi okuduğuna eminmisin
400 tl dolar değil alırsam iphone yazıp ünlem koymanın ne kadar beyhude olduğunu anlarsn
hey hey hey alıntı yaptığım arkadaşın ilk mesajını ve hitap şekillerini oku ondan sonra konuşgenel olarak söylediklerine cevap vermek istedim. iletiye göre kişilik mi değiştiriyorsun ki?
bu ne o zaman?
hey hey hey alıntı yaptığım arkadaşın ilk mesajını ve hitap şekillerini oku ondan sonra konuş
ne kaçagı dostum adam yurt duşından getirmiş pasaport kaydını yaptırır kullanırorijinali varken neden kaçak ?
zaten galaxy w telefonum var ancak o arkadaşla atışma sebebimiz bunu söyleyiş tarzı yoksa bu forumda benim ne sana nede ona karşı bir kinim yok tamam kardeşadam açık açık uyarıyor seni 400 liraya iphone nerde görülmüş diyor...
400 liraya çin malı çift sim kartlı saçma sapan bir telefon alacağına git orta seviye bi htc samsung falan al bari.
ne kaçagı dostum adam yurt duşından getirmiş pasaport kaydını yaptırır kullanır