400 tlya iphone 4s alayım mı?

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Orjinalse ki bu imkansız 10 tane ayırsın bana . Kaçak demekle çakma demek istemiş o arkadaşınız . Kaçak demiştim der sonra görürsünüz :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Çift SIM kart girişi veya hafıza kartı girişi varsa zaten çakmadır. Bu tür ürünler kutu resimlerine kadar herşeyi iPhone resimlerini kullanır ancak bi kendisi çakmadır. Elinize almadan anlayamazsınız. Arkadaşına önce bir görelim kullanalım de. Muhtemelen önce parayı basana getirir.

400 TL'ye çalan satmaz. Yurt dışında bir tek operatörler veriyor o paraya. Onda da taahhüt veriyorsun. Telefonun parasını çıkarıyorlar.

umur-akturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim 400 tlye iphone 4S gelir mi allah aşkına bu kadar saf olmayın ya telefon çizikten görülmüyordur ya da iphone diye tıpkısının aynısı wentto f60 falan verirler sana symbianlı kalırsın ortada.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eğer sıfır diye satıyorsa kesin çakmadır. Eğer 2. el ise bilemem.

bawyera99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben demiştim pinphone a gelince sonra neden türk telefıon markası yok oluyor bu ne arkadaş her şeyimiz çakma

byozann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim senin alıcak olduğun cihaz büyük ihtimal unlock değil ve türkiyede kullanmak içinde pasaport kaydı yapman gerekicek geçen hafta bende alıcaktım bu yüzden geniş çaplı araştırma yaptım.2yıl içinde üstüne cihaz kaydı yapmamış türkiyede adresi belli olan ve son 1 ayda giriş yapmış birisinin pasaportu gerekiyor ve bu baya zor bunun yerine forumlarda gördüğüm kadarıyla 150tlye kayıt yaptırıyorlar nasıl olduğu hakkında fikrim yok ama çok sayıda yaptıran var. sim kilit olayınıda yine aynı tutarlarda açıyorlar.250-300 arası maliyeti olur sana.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Çift SIM kart girişi veya hafıza kartı girişi varsa zaten çakmadır. Bu tür ürünler kutu resimlerine kadar herşeyi iPhone resimlerini kullanır ancak bi kendisi çakmadır. Elinize almadan anlayamazsınız. Arkadaşına önce bir görelim kullanalım de. Muhtemelen önce parayı basana getirir.

400 TL'ye çalan satmaz. Yurt dışında bir tek operatörler veriyor o paraya. Onda da taahhüt veriyorsun. Telefonun parasını çıkarıyorlar.
Tbiki abi siz de beni hepten saf bellediniz elime alıp ta oynamadığım hiç bir teli almam içiniz rahat olsun

ben dedim adama adam kızdı bana :D
deme tarzın çok anormal olduğu için kızmış olabilirmiyim sence

bawyera99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
olabilir çokta alakadar etmez takmamda dediğim seylerin hala arkadasındayım bu öyle biline eminim bana katılan arkadaşlarda vardır

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
400 tl ye kacak getirteceğin ıphone orjinal değil.
yan sanayi çin yapımı.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
400 tl ye kacak getirteceğin ıphone orjinal değil.
yan sanayi çin yapımı.
bakaıcaz bakalım sizde haklısınız tabi ama arkadaşa baya güveniyorum ama asla ısmarlama almam elime alır bi bakarım mutlaka

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bakaıcaz bakalım sizde haklısınız tabi ama arkadaşa baya güveniyorum ama asla ısmarlama almam elime alır bi bakarım mutlaka

burda insanlar sana yardım etmeye çalışıyor bir hata yapmaman için seni uyarıyorlar ama sen hala ben arkadaşıma güveniyorum çok iyi çocuktur hikayesini anlatıp yardım etmeye çalışan insanları azarlıyorsun.
400 liralık iphone(!) müstahak sana.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
burda insanlar sana yardım etmeye çalışıyor bir hata yapmaman için seni uyarıyorlar ama sen hala ben arkadaşıma güveniyorum çok iyi çocuktur hikayesini anlatıp yardım etmeye çalışan insanları azarlıyorsun.
400 liralık iphone(!) müstahak sana.
işin ilginç yanı uyarıları ben tabi olabilir gibi sözlerle işten tam olarak benimde emin olmadığımı söylüyorum ve birisi çıkpı yorum yapanlara kızdığımı söylüyor alıntı yaptığın iletiyi okuduğuna eminmisin

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
işin ilginç yanı uyarıları ben tabi olabilir gibi sözlerle işten tam olarak benimde emin olmadığımı söylüyorum ve birisi çıkpı yorum yapanlara kızdığımı söylüyor alıntı yaptığın iletiyi okuduğuna eminmisin

genel olarak söylediklerine cevap vermek istedim. iletiye göre kişilik mi değiştiriyorsun ki?

400 tl dolar değil alırsam iphone yazıp ünlem koymanın ne kadar beyhude olduğunu anlarsn

bu ne o zaman?

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
genel olarak söylediklerine cevap vermek istedim. iletiye göre kişilik mi değiştiriyorsun ki?

bu ne o zaman?
hey hey hey alıntı yaptığım arkadaşın ilk mesajını ve hitap şekillerini oku ondan sonra konuş

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hey hey hey alıntı yaptığım arkadaşın ilk mesajını ve hitap şekillerini oku ondan sonra konuş

adam açık açık uyarıyor seni 400 liraya iphone nerde görülmüş diyor...
400 liraya çin malı çift sim kartlı saçma sapan bir telefon alacağına git orta seviye bi htc samsung falan al bari.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
400 tl ye bırak kaçağı çalıntı malı o fiyata vermezler :D çin malı verecekler büyük bir ihtimal elinize :D geçen haber vardı 250 tl ye ip aldı ama sadece maketi geldi diye :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
adam açık açık uyarıyor seni 400 liraya iphone nerde görülmüş diyor...
400 liraya çin malı çift sim kartlı saçma sapan bir telefon alacağına git orta seviye bi htc samsung falan al bari.
zaten galaxy w telefonum var ancak o arkadaşla atışma sebebimiz bunu söyleyiş tarzı yoksa bu forumda benim ne sana nede ona karşı bir kinim yok tamam kardeş

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dostum yurt dışından da gelse arkadaşların dediyi gibi en az 1000 lira olur kayıt işi 120 tlf patlar tabi bide pasa port lazım 1 ay içinde yurt dışına gidiş dçnüş yapmış olması lazım pasaport sahibinin

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
arkadaşlar benimde kafama çok yatmadı bu 400 tl işide baktım harbiden i phone alırım baktım değil devamınaleyküm :D

bawyera99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o iş öyle olmaz 400 liraya geliyorsa kaçak geliyordur o telefon

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bırakın Allah aşkına. Belliki iphone kopyası . Hatta bazı kopyalar çok kaliteli ciddiyim. 600 700 e kopyalar var birebir. java değil.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Çok uygun bence. Pasaport kaydı gerekli sanırım.